Onheilspellend!

Om de nieuwe werkweek vrij en blij te starten werden we door de media opgekikkerd met de mare dat er een gevreesde en gewiekste onruststoker uit Libanon terugkeert naar dit onland om zijn afgebroken activiteiten weer terug op de rails te zetten. We hebben het hier over de Hezbollah vriend en Al-Qaida fan, Dyab Abou Jahjah!

Deze arab ploert die hier jaren geleden de beruchte AEL oprichtte en tevens voor de nodige onrust zorgde, laat via getwitter weten dat zijn rentree voor binnen enkele weken gepland is. Het is nog enkel zoeken naar een geschikte woonst (misschien cel 145 in de petoet van St-Gillis). De boezemvriend van Youssef El-Witteh van de cgkr moskee gaat zich terug intensief bezighouden met de strijd tegen discriminatie en racisme t.o.v. zijn medegelovigen in dit vermaledijde onland.

Aangezien deze woestijnhufter nog steeds beschikt over de Belze Nat. kan hem geen strobreed in de weg gelegd worden om hem de toegang tot dit verislamiserend grondgebied te weigeren. Zeker nadat hij van enige onruststokerij door just-is-just jaren geleden werd vrijgesproken. Een vrijspraak die er kwam uit vrees van de poco lafaards dat er terug zwaar amok in de straten zou gemaakt worden door de aanhangers van deze gozer bij een veroordeling. De vernielingen en het vandalisme die onder de AEL uitbraken liggen nog vers in het geheugen.

Na zijn vertrek hier om in zijn thuisland de hezbollah te steunen in haar strijd tegen het kwade, werd de AEL fakkel doorgegeven aan Fofou Balcacem. De exploten van deze gebaarde rifaap zijn ook welgekend wat hem uiteindelijk in de apenkooi deed belanden èn waar hij nog steeds in verblijft. Nu komt de stichter terug en ze zullen het verdorie hier geweten hebben tenzij…de lafheid verdwijnt en plaats maakt voor een portie gezond verstand en vijf pol.moed en men deze arab terrorist de toegang tot het grondgebied zou ontzeggen.

De nodige stok zoeken om deze moslim hond te slaan moet te vinden zijn! Men mag er gif op nemen dat deze woestijn primaat zijn haatgevoelens jegens onze beschaving en cultuur niet en zelfs nooit zal vergeten. Het zit hen in het bloed en wordt zelfs met de moedermelk meegegeven! Dat ministerin Mie Truttenboom maar flink op haar tellen past als die twee, Dyab en Fou-fou, in mekaars armen vallen. In Borgerrokko zullen ze alvast suikergoed en ander lekkers klaar houden om hun mentors te eren en te dienen. Het weze ook aangestipt dat Aboe Jahjah normalieter gezien terug recht zou hebben op een leefloon! Zijn “werkingskosten” zullen wel op financiële steun van S.Arabië kunnen rekenen.

Mensen toch,in wat een rotzooi zijn wij toch beland. Bedankt linkse ploerten bende!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Onheilspellend! — 6 reacties

 1. Als vertegenwoordiger van de politieke vleugel van Hezbollah behoort Abou niet tot de vriendenkring van Saoedi Arabië maar tot deze van Iran, waar ook de meesten hun opleiding volgenden. In wezen zijn ze dus anti soenieten en alzo dus ook niet voor de sharia4Belgium. De jongerenorganisatie van Hezbollah maakt reeds tientallen jaren deel uit van de internationale socialistische jongerenbeweging (zie slachtoffers Brevnik), zoals Abou zichzelf ook als links socialist omschrijft. Aangezien bijna de voltallige linkse beweging in België, in één jaar tijd, anti Hezbollah geworden is, stel ik mij de vraag op wiens uitnodiging hij zich hier komt vestigen of beseft hij dat de dagen van zijn beweging geteld zijn ?

  • Jean Marie,
   Het zou ook kunnen dat er nog het één en het ander staat te gebeuren in Syrië en dan ook in Libanon en Iran. De aanval op Syrië is nu tijdelijk uitgesteld… maar de oorlog zelf in het midden-oosten, zal en moet er komen.
   Het is een kwestie van tijd. Abu Jahjah is zeker getipt en brengt nu zijn schaapjes op het droge…!! Het is echter niet het type dat zelf zijn handen zal vuil maken, maar anderen het werk laat opknappen.
   Onafgezien van het voorgaande, is het ook mogelijk dat de “broeders” en “kameraden” in België ook iets van plan zijn met het oog op de verkiezingen van 2014. Men heeft dan behoefte aan een boegbeeld, om incidenten uit te lokken…Het perverse gevolg kan dan zijn dat er opnieuw een deel kiezers naar het Vlaams Belang terugkeren, vooral komende van de NVA.. waardoor deze laatste partij verzwakt wordt, en gezien het Vlaams Belang in het “cordon sanitaire” zit…is het probleem en vooral het gevaar in 2014 van de baan.
   Het smerig en pervers… maar Sun Tzu en Machiavelli zijn hier dan aan de zet. Het is geen zekerheid.. maar aan Vlaamse kant zou men toch beter rekening houden met alle mogelijkheden, weten dat we leven in Belgische staat die corrupt en crimineel is tot op het bot!!
   Deze reactie dient echter niet geïnterpreteerd te worden als een pleidooi pro NVA maar wel als een pleidooi van de advocaat van de duivel…!!!!

 2. Misschien komt het manneke terug omdat zijn werklozengeld niet meer met regelmaat tot in Libanon geraakt…Alhoewel als zelfs de ‘antwerpse’ vrijheidstrijders hun centjes uitbetaald krijgen tijdens hun “verlof” in Syrië….

 3. Dit feit zal gevierd worden door de media, peins dat hij per express een uitnodiging zal krijgen van de openbare KRomroep BRT om zijn lotgevallen omstandig te mogen duiden.
  Ik meen me te herinneren dat er indertijd SMEERLAPJES (verkleinwoord omdat het minder overkomt als belediging hoewel ik en wie tegen De partij is…) waren die kwaakten dat El Cid het evenbeeld was van die islamiet…
  Het zal niet lang duren of we gaan nog meer krijgen van dat want de islamofiele multikulle geitenwollensokken Volksverraders gaan hun knuffeldiertje terug hebben.
  Wat meer significanter is: waarom komt die islamiet terug, heimwee…dat zal het niet zijn, ik vermoed dat hij een duidelijke agenda heeft de welke zal ons Rechtsen en islamofoben mettertijd duidelijk wworden.

 4. en links kan jubelen, een van de hunnen is wedergekeerd. Een verloren zoon komt terug naar het linkse kamp, iedereen tevreden zeker

 5. Beste Senior,
  Er moet nu werk gemaakt worden om ALLE Vlamingen op één lijn te krijgen vóór 25 mei 2014 zodat op 26 mei 2014 gestart kan worden met de opruiming van vuiligheid die momenteel Vlaanderen verpest en verziekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *