Vrouwen Tegen Islamisering

Het Vlaams Belang kijkt met veel sympathie naar de campagne die Vrouwen Tegen Islamisering vandaag heeft gelanceerd. Deze vrouwenbeweging wijst in haar actie immers terecht op de oprukkende islamisering van ons straatbeeld.

Anke VDMAls gevolg van de massa-immigratie van moslims wordt de islam steeds meer in onze samenleving geïmporteerd. Zo worden steeds meer niet-islamitische vrouwen aangesproken en beschimpt op hun vestimentaire verschijning. (nvdr.:  Nee ze worden verkracht en beschimpt omdat ze vrij zijn en vanzelfsprekend niet plooien naar de barbaarse islamvoorschriften)

Het Vlaams Belang wijst net als Vrouwen Tegen Islamisering reeds geruime tijd op deze problematiek en betreurt dat de andere Vlaamse partijen dit – onder impuls van hun politiek correcte code – blijven negeren of ontkennen. Als vrijheidslievende partij wensen wij deze campagne dan ook alle succes toe. (nvdr.: zéér beleefd uitgedrukt vanwege het VB. Naar onze mening geilen de andere Vlaamse partijen op de mogelijkheid tot machtsmisbruik die de islamitische mollah’s en immams op goddelijk voorschrift van de profeet uit de 7° eeuw van nature bezitten in hun theocratische staten van oorsprong, maar dan niet alleen met vrouwen als slachtoffer.)

Vast staat dan ook dat de Vlaams Belang-mandatarissen blijvend zullen wijzen op de veel te lakse manier waarop de beleidsmakers met deze zorgwekkende evolutie omgaan. De vrijheden van onze rechtsstaat staan immers op het spel.
Laatste noot van de redactie: Dit sluit naadloos aan bij de voorgaande bijdrage. Het is hier nog niet zo erg als in Egypte of Zweden, maar dat kan nog komen als we de gratis bijlage bij het MO-magazine blijven lezen en ook dezelfde laffe en onbekwame beroepspolitiekers aan de macht houden.

P.S.: racisme = actueel, de waarheid te schrijven! Moge deze laffe rechters voor ze hetr tijdige voor het eeuwige wisselen het gevoel proeven van te hangen aan een eenvoudige galg. Zo wordt hen de roostering van hun islamofiel brein aan de elektrische stoel bespaard!

Lees zeker verder op VrouwenTegenIslamisering >>>

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Vrouwen Tegen Islamisering — 4 reacties

 1. Hup het spel zit weer op de wagen: een Canadese studente die een afiche ontworp voor reclame heeft gekwaakt dat “indien ze de financiele middelen had ze klacht zou neerleggen tegen DE partij en Anke Van dermeersch”. In de jaren ’90 heeft het leeghoofd van den bossche freya ook met blote benen campagne gevoerd er kraaide geen haan naar maar het was dan wel een Nationaal Socialiste.
  Inderdaad is er gelijkenis maar zijn niet alle foto’s een copie van iets dat al gefotografeerd is.
  Wil wedden indien de Nationaal Socialiste die truuk met blote benen nog eens zou doen er geen protest op zou zijn en tussen haakjes wie was zo vriendelijk dit voor het studentje in Canada te regelen dat ze op de hoogte was…
  Niet de eerste keer dat DE partij aangevallen wordt om een campagne, of het is “gepikt of het is zonder toestemming of si of la.
  TO HELL WITH THIS CRAP reclame is een wereld van stelende en kopierende roofvogels.
  Update :het schoenenverkoperij gedoe heeft een kort geding ingespannen tegen DE partijm peins dat ze veel schoenen verkopen aan rechtoplopende tenten en islamieten die travestiet zijn…

 2. Een heel goed artikel met een fijne reactie, maar ik denk dat we zoals overal de strijd aan het verliezen zijn, en ik ben bang niet voor mezelf, maar voor mijn 4 kleinkinderen en dus voor het Vlaamse volk

 3. Goed te zien waarom Anke ooit miss Belgie is geworden, naast schoonheid een stel hersens die ze heeel goed gebruikt, wat niet van iedereen gezegd kan worden en als ik zeg van den bosssche freya zal ieder het wel begrepen hebben hoewel die freya één van de vele leeghoofdige dames zijn in de politiek die niet willen begrijpen dat het gevaar dat ons bedreigt niet van Rechts komt.
  De term “domme blondje” is allesbehalve van toepassing op senator Anke Vandermeersch die naast zware persoonlijke tegenslagen in haar leven nooit erkenning in de media heeft gekregen.
  Wie tegen de stroom roeit is een paria in de media en daar behoren alle Vlaams Belang mandatarissen tot, hun is het verboden om tot mens gemaakt te worden in een tvspelletje of show, de kijker zou toch wel eens een Vlaams Belanger sympathiek kunnen vinden…een horror scenario voor links multikul geitenwollensokken islamofiele slijmerds.
  De code is : demoniseren (maar op een lepe, sluwe subtiele wijze) zodat het niet te erg opvalt en voor alles een uitleg klaar hebben of het zijn “kanselierverkiezingen” of die of die “gast” heeft gezegd “met die Vlaams Blokker wil ik niet aan tafel”.
  Vraag me af, maar is louter retorisch hoe de weerklank zal zijn in de media op deze aktie…wie van de nieuwsaflezers heeft ooit één boek geschreven door iemand van het Vlaams Belang gelezen…waar iedereen uit de media alle boeken van de kameraden of de vrienden in hun kast hebben staan.
  Wat Anke doet is diametraal tegenovergesteld wat dat KIEREWIETTE vrouwmens in de linksege knack ijlt, koran is goed, koran is beter koran is best…denk dat ze nu reeds hersenverkalking heeft, op die leeftijd is dit onherstelbaar dus afvoeren en platspuiten.
  Wat ik echt denk over die door hersenbeschadiging getroffen vrouw is te lezen op een ander topic, hier en nu gaat het over kudos voor onze senatrice die beauty, brains en guts heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *