Nairobi en Benisheik: islam moordt

Hoewel de 0000 en onze politiek correcte media hun uiterste best doen om de waarheid te verbloemen (maar niet VTM deze keer), blijft de waarheid over de islam een constante. Het nieuws dat ons bereikt uit Nairobi Kenia waar Somalische jihadisten uitgerust met kogelvrije vesten en automatische wapens een luxe winkelcentrum binnenvielen om er alle niet- moslims te vermoorden, en, quasi simultaan uit Nigeria aan de westkust van Afrika over de islamitische ‘Boko haram’, is niet beter toe te lichten dan met dit filmpje van Pat Condell. Zet de ondertiteling op Nederlands.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Nairobi en Benisheik: islam moordt — 4 reacties

 1. @ Jean op 22/09/2013 om 15:15

  Soms krijg ik de indruk dat wij Rechtsen en islamofoben hier of op E. J. Bron en alle bekende kanalen waar de islam wordt geduid wat hij echt is : barbaars, achterlijk en misdadig een minderheid zijn, kijk naar de verkiezingen in Duitsland, bij ons, Nederland en overal in eurabie…niet goed Jean, het is zo gemakkelijk om alles te negeren en de simpele dooddoener te gebruiken “ja maar het is ver van ons bed” of “ik ken islamieten” (nationaliteit en relatie naar keuze invullen) die brave mensen zijn.
  Het komt niet goed meer Jean, wij weten het en het is vijf NA twaalf, het enige wat ik doe is zoveel als mogelijk tegen ieder de realiteit uitleggen en het is steeds “ja maar dat intereseert me niet”/”…het is de politiek die het moet oplossen…” Begrijp je het Jean soms wordt ik moedeloos van de STUPIDITEIT van het volk, één voordeel ben een eenzaat en er komt bij mij (letterlijk) niemand over de vloer mij moeten ze met rust laten.

 2. Ik heb reeds vele boodschappen van Pat Condell gezien en gehoord. Dit is de eerste maal dat ik hem zo opgewonden zie. Zijn lichaamstaal verraad zijn woede. En TERECHT.

 3. Het is zondag, dat is de dag des Heeren dus dan doe ik zo weinig mogelijk inspanning, daarom kopieër ik mijn reactie van wat ik op http://ejbron.wordpress.com/ heb geplaatst ivm de recente slachtpartijen van de islam(ieten).

  Trucker zegt:
  22 september 2013 om 19:05

  Het is wishfull thinking te hopen dat dit nooit in toekomstig eurabia zal gebeuren, het is al gebeurd, en zal niet ophouden.
  Als het zooitje uit syrië terugkeert naar hun respectievelijke gastlanden gaan er geheid problemen uit voortkomen, dit zijn islamieten die grenzenloos geweld hebben gebruikt en dan denken dat deze barbaren braafjes tussen de lijntjes gaan lopen is er aan voor de moeite.
  Niet vergeten dat er een deel zal bijzijn die echt in oorlogsgebied heeft gevochten ipv hoofden afsnijden van weerloze mensen of vrouwen verkrachten, in deze eerste categorie gaan er dan ook een deel rondlopen die PTS (kunnen) krijgen na terugkomst (dat kan zelfs bij de meest geharde militairen voorkomen) zoals vele Amerikaanse veteranen uit de Golf-en andere oorlogsfronten.
  En dan komen we uit bij de islamieten uit eurabie die in pakistan of afghanistan een terroristenopleiding gevolgd hebben en na terugkeren naar (ook voor hun) gastland een onopvallend leven leiden, tot er plots één “out of the blue” terreur pleegt zoals die algerijn vorig jaar in Zuid Frankrijk.
  Dit zijn de gevaarlijksten, ze hebben met gewone politie weinig problemen omdat die geen ervaring hebben met guerrilla en zoals vorig jaar bleek zijn ze ook in staat om speciale diensten te laten terugdeinzen.
  Waarom die een “slapend” bestaan leiden? Wachten ze op instructies?
  Dit is zo uit Sun Tsu’s boek (wat vandaag nog altijd op US militaire academies wordt gebruikt voor krijgskunde) de voorhoede, de infiltranten de spionnen, maar denken dat ze louter als ontspanning naar die terroristenkampen geweest zijn is getuigen van niet alert zijn, wat men de binnenlandse veiligheidsdiensten kan aanwrijven, ze weten Godverdomme bij benadering niet hoeveel een guerrilla-opleiding gevolgd hebben…
  In Kenia hebben de terroristen de islamieten gescheiden van de niet “gelovigen” (konden vertrekken voordat ze hun moordpartij begonnen) dus ze wilden duidelijk enkel niet islamieten afslachten, tussen haakjes het winkelcentrum heeft een Joodse eigenaar.
  Ik koester weinig illusies dat we een vredige toekomst gaan krijgen, het zal eerder een letter verschil maken met de w ipv de v

 4. Die barbaarse moslimmoordenaars moeten verdreven worden, niet vanaf morgen maar vanaf vandaag en dat uit heel Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *