Crimi in wonderland…

Dat er in dit wonderland ook af en toe een “crimi” feitje gepleegd wordt is uiteraard de evidentie zelve. We zijn hier tenslotte toch met meer dan 10.000.000 zieltjes en een uitschuivertje is dan ook niet uit te sluiten. We rijden al eens iets te snel, of zijn wat te opvliegend wanneer de soep niet warm genoeg is of lopen er opgeblazen bij als madam juist koppijn heeft op het moment dat het ventiel wil ontlucht worden. Bref, ik onthou in deze wel enkele uitschieters die het dagelijkse gebeuren in dit wonderlandje enige kleur geven.

Zoals geopenbaard werd door de kladschilder uit Leuven M.Eyskens, gebeurde het wel meer dan de keuninklijke reutemeute een “vals” paspoort kreeg als ze incognito wilden reizen..privé dan wel te verstaan. Verschillende namen werden dan als misleiding gebruikt. Zo zou Albéir II de namen, Gladjanus, Aallinck, Pipipot of Lulaerts gebruiken. Van zijn vespa gade is vernomen dat zij gezien haar afkomst het bij Italo namen hield. Pajola Vagijnis, Pomodore of Spageroni waren haar lievelings schuilnamen. Ook volgens Eyskens, die na een telefoontje van pater Beke deze bekendmakingen “nuanceerde” zou Fabiola dit ook nog steeds doen. Zij verkiest diep christelijke namen zoals Fabiola Pireos, Faby Comediante of Fabiola Sjoemelara. Over de rest van de leefloners familie wou de schilder niet uitweiden, alleen wou hij nog kwijt dat de Lorre de kroon spande met zijn gekozen schuilnamen die zeer erotisch getint waren. Grote consternatie bracht deze “ontbloting” wel teweeg want de diensten van buiza onder de regie van lepe Rynders gaan een diepgaand onderzoek instellen. Paspoort vervalsing mag niet…alhoewel het in dit geval niet om “echte” vervalsing ging maar wel andere namen gebruikt werden dan de officiële. Geen vervalsing wel andere namen..wie kan me het verschil uitleggen?

Zo is ook het verdict gevallen in het proces van de weerzinwekkende roofmoord op het advocaten gezin te Wemmel. De drie Congolezen gaan voor een tijdje de petoet in. Na aftrek van voorarrest en de toepassing van de wet Lejeune komen onze maniokstaampers tegen 2020 al terug vrij. Zij hadden veel geluk dat ze op verzachtende (zoals dat heet) omstandigheden konden rekenen. In dit geval hadden de drie “zwarten” een “blank” strafregister..althans in wonderland! Dat er moordenaars in de petoet zitten die er nog voor betaald worden ook werd ons ook duidelijk gemaakt door meester Jef Vermassen. Deze liet weten dat veroordeelde gangsters, die voor ze bij de lurven gevat werden en een vergoeding ontvingen van b.v. invaliditeit..deze verder blijven uitbetaald krijgen tijdens hun strafuitzitting. Straffer nog..deze uitkering kan NIET opgevorderd worden om de aangerichte schade of smarten te vergoeden. Dit is altijd al zo geweest en nooit heeft een of andere totentrekker hier allusie op gemaakt. Nu, ja nu gaat men de zaak eens “bekijken”. Wetende dat onze poco smoelentrekkers véél tijd uitrekken om iets te “bekijken” moeten de veroordeelde steuntrekkers zich nog geen zorgen maken.

Een mooi voorbeeld van snel en efficiënt bestuur is de eis van J. Lambreckst,vader van het vermoorde Eefje, die na de 16 (ZESTIEN!) jaren die just-is-just nodig had om een besluit te trekken, nu eindelijk weet dat hij bot vangt. Er zijn geen fouten gemaakt bij de zaak Dutroux die de Belze staat kunnen aangewreven worden..basta! Voor wie echt nog denkt dat het allemaal overdreven rechtse praat is; is het goed om het programma op T.V.vier “De rechtbank” eens te volgen en te kijken welke “cliënteel” er het meest aan bot komt, vooral bij de onderzoeksrechter en bij de correctionele. Ook de pleidooien van sommige advocaten zijn een must voor wie nog in eer en geweten gelooft.

Nog een apostel van de vrede die in de petoet zit laat van zich horen. De beruchte terrorist Trabelsi die NOG steeds niet uitgeleverd is aan de V.S. en dit dankzij het meesterwerk van zijn raadheren (wie betaalt hen?) die momenteel in Straatsburg alles uit de kast halen om hem hier te kunnen houden eist van de van de Belze staat 3000euri schadevergoeding omdat hij (nog) niet mocht huwen. Men weet bij justitie maar al te goed dat dit een opgezet spel is om een mogelijke uitlevering nog beter te kunnen verhinderen. De bruid die Trabelsi wil beschermen in deze is een hier welbekende terroriste die nauwe banden met Al-Quada onderhield(houd?) en die mede verantwoordelijk was voor de moord op de Afghaanse leider Mansoul. Een nieuwe trouwdatum is evenwel vastgelegd voor 9 oktober a.s. Men blijft doorgaan tot het lukt! En zeggen dat de wollige koster uit Kortrijk toen hij minister van just-is-just was de papieren voor de uitlevering van Trabelsi juist nog moet tekenen…alles was klaar! Waarom heeft die tsjeefse drollendraaier dat toen niet gedaan?

Opgemerkt was ook de suggestie (afgekeken van het V.B.) van BDW om in de Marok een petoet te bouwen om de illegale Marokkers ,en ook de “nieuwe Belgen” ginds hun straf te laten uitzitten om hier de gevangenissen te ontlasten wetende dat er een 1200 klanten hiervoor in aanmerking komen. Als men weet dat één gevangene de belastingbetaler 150 euri per dag kost (zacht berekend!) loopt dit bedrag op jaarbasis al snel op tot in de miljoenen èn voor die prijs kan er in de Marokkaanse zandbak een kosthuis gebouwd worden aan de prijzen die ginds worden aangerekend. Echter, net zoals destijds het V.B. verging, is de linkse kerk reeds in opperste staat van opwinding en wordt dit voorstel met alle middelen de grond ingeboord nog voor het goed en wel wereldkundig werd gemaakt. (lees het  collum van hyperkeneet L.Vanderkeelen bij “de redactie”)
Het is dan ook zo goed als uitgesloten dat een “dententiehuis” er ginds ooit zou komen om dit rapaille daar hun straf te laten uitzweten,temeer…en dat weten de Marokkenbazen ginds zeer goed…hun landgenoten die hier als illegaal hun crimi feiten kwamen uitvreten na hun straf in “eigen” land terug op straat komen en dat soort vuilnis kunnen ze ginds ook missen. Dus blijft alles maar in wonderland zitten.

Al deze shit en miserie kunnen we, zoals reeds meermaals gezegd, op het conto van de linkse loeders en hun collabo’s schrijven…en het wordt nog alsmaar erger!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Crimi in wonderland… — 1 reactie

  1. Gans de NVA is afgekeken van de VB standpunten maar dan VB light en ze willen vooral onze vreemde broeders koesteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *