Terug naar AF(ghanistan)

In Brussel maakt klein Kaboel flink kabaal om zich hier in luilekkerland te kunnen inplanten. Goed gesteund door de regime pers en hun camera’s om dit emo gezeik dik in de verf te zetten krijgen we weer een dagelijkse portie van een zoveelste herhaling. Het zootje ongeregeld dat zijn zandbak verliet om (uitgerekend HIER!) hun gevoeg te komen doen EIST binnen de kortste keren de nodige papieren om hier definitief te kunnen tafelen en liefst

op andermans kosten.th_afghan_with_ice_cream

Bij het zien van wàt er daar staat te brullen en te brallen krijg ik steeds maagkrampen en darmstoornissen. Een bende analfabeten en schaarse hersenbezitters die te laf en te lui zijn om hun eigen land op en uit te bouwen, maar eerder de gemakkelijkste oplossing kiezen die hun n.b. door de krankzinnige Europese immigratie politiek in de schoot wordt geworpen. Dat men het hier te maken heeft met economische gelukzoekers wil men niet geweten of gezegd hebben, daar zorgen hun linkse beschermers voor.

Het zijn allemaal “vluchtelingen” die de sharia en andere rotzooi in hun homeland baaai,baai zeggen om zich hier te komen nestelen en dan…hun zeden en gewoontes (lees:cultuur) terug opeisen. Eigen sand in het buitenland! In dit geval laat Maggie zich (nog) niet van haar stuk brengen en blijft als een rots in de branding haar beleid i.v.m. haar asiel politiek verdedigen. Dat deze rots nog lang zal kunnen standhouden tegen de linkse branding is zeer twijfelachtig. Natuurlijk zullen hun advocaten alle middelen uitputten om een terugkeer naar AF te verhinderen.

De trein der traagheid die het commissariaat voor asiel en migratie bestuurd werkt al dan niet gewild of ongewild de te lange verblijfsduur van kandidaat tafelschuimers in de hand. Deze krijgen dan samen met hun “raadman/vrouw” alle tijd om de nodige verhaaltjes en kwaaltjes in mekaar te flansen. Op de duur zijn ze al zo lang illegaal in dit onland dat mogen hopen op een ” “regularisatie en masse” op zijn Van Rompuy’s.

Tevens was op het journaal weer eens duidelijk zichtbaar hoe ‘vruchtbaar’ die woestijn Fatima’s toch zijn. Een hele rits van die jonge kopvoddenwijven met de onafscheidelijke kinderkoets waar een bleiter in ligt, eentje aan de hand en… meestal nog eentje in Fatima haar wachtkamer. Ook dit is een tactiek die de moslims goed kennen om hier een levenslang verblijf te kunnen bemachtigen. Hoe meer kientjes hier geboren, hoe meer kans op de nodige papieren. Dat het “teveel” aan gezinsuitbreiding hun armoede nog meer in de hand werkt kan hun geen reet schelen. Als de nood hoog is is de ongelovige nabij!

Veel van dat gezeik zou ons kunnen bespaard worden indien de bevoegde diensten die instaan voor de asielaanvragen sneller en vooral efficiënter zouden kunnen werken. Echter zijn de vele regeltjes èn achterpoortjes die door de linkse loeders èn fans van al dat woestijn samenraapsel zijn opgesteld NIET van die aard om er de beuk in te zetten en elke asielaanvraag binnen een redelijke termijn, zegge max. twee maanden, af te werken.

Zelfs de huidige, met veel tamtam verkondigde verstrenging op de “gezinshereniging” doet me lachen. De bomma en den bompa mogen niet meer overkomen…wie gaat ze tegenhouden eenmaal ze hier zijn? Allemaal kosten op het sterfhuis om Jan modaal te sussen en de perceptie te wekken dat de poco toetentrekkers goe bezig zijn.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Terug naar AF(ghanistan) — 3 reacties

 1. Laten we eens even héél rustig de zaken bekijken; Waarom zakken die Afghanen zo ver af naar het land van melk en honing met de naam België als er in de buurlanden véél meer plaats is, er praktisch dezelfde taal gesproken wordt, er dezelfde achterlijke waanzin gehandhaafd wordt een waanzin waar ze zo aan verknocht zijn?
  Hoe komen ze aan dat geld om tot hier te geraken? Ze hebben nog geen geld voor kleding als we ze zien rondlopen in vodden.
  De GROOTSTE fout die hier gemaakt wordt is dat ze geld in de handjes stoppen. Dat iedereen vrij is hier te passeren is geen enkel probleem, het blijven is het probleem, hier is geen werk en geen toekomst voor vreemdelingen.
  Kijken we even naar de fruitstreek in Limburg, de fruitboeren zaten met de handen in de haren, ze vonden geen plukkers onder de Belgen??? en dat met ± 650.000 werklozen??? Dus halen ze maar duizenden Polen.
  Is nu niemand in staat die werklozen even uit te leggen “je gaat plukken of géén dopgeld”?
  Man man man dat land moet de vernieling in met dat kotsmisselijk links wanbeleid, wordt het niet hoogtijd dat wij belastingbetalers onze stem eens gaan laten horen tot in Brussel en zeker in dat kotsmisselijk misdadig EU gedrocht, een gedrocht wat dergelijke toestanden in de hand werkt!

 2. Aan iedere munt is er ook een keerzijde, en dàt zien wij ook op bijgaande foto: Gelukkig voor ONS, staat die Afghaanse voddenvent met twee ijshorentjes in z’n klauwen… beeld Jullie maar eens in dat hij met twee oude moffenpatattenstampers in z’n poten zou staan… het ware dan wél: “Ren voor jullie leven want dàt is er ééntje die zo-vlug-als-mogelijk zijn 72 maagden wil claimen”.

 3. Wat moet er daar nog aan toegevoegd worden, niets maar ja de traditionele partijen staan daar achter, ook de NVA en zo spreken we in de woestijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *