Terug naar AF(ghanistan)

In Brussel maakt klein Kaboel flink kabaal om zich hier in luilekkerland te kunnen inplanten. Goed gesteund door de regime pers en hun camera’s om dit emo gezeik dik in de verf te zetten krijgen we weer een dagelijkse portie van een zoveelste herhaling. Het zootje ongeregeld dat zijn zandbak verliet om (uitgerekend HIER!) hun gevoeg te komen doen EIST binnen de kortste keren de nodige papieren om hier definitief te kunnen tafelen en liefst

op andermans kosten.th_afghan_with_ice_cream

Bij het zien van wàt er daar staat te brullen en te brallen krijg ik steeds maagkrampen en darmstoornissen. Een bende analfabeten en schaarse hersenbezitters die te laf en te lui zijn om hun eigen land op en uit te bouwen, maar eerder de gemakkelijkste oplossing kiezen die hun n.b. door de krankzinnige Europese immigratie politiek in de schoot wordt geworpen. Dat men het hier te maken heeft met economische gelukzoekers wil men niet geweten of gezegd hebben, daar zorgen hun linkse beschermers voor.

Het zijn allemaal “vluchtelingen” die de sharia en andere rotzooi in hun homeland baaai,baai zeggen om zich hier te komen nestelen en dan…hun zeden en gewoontes (lees:cultuur) terug opeisen. Eigen sand in het buitenland! In dit geval laat Maggie zich (nog) niet van haar stuk brengen en blijft als een rots in de branding haar beleid i.v.m. haar asiel politiek verdedigen. Dat deze rots nog lang zal kunnen standhouden tegen de linkse branding is zeer twijfelachtig. Natuurlijk zullen hun advocaten alle middelen uitputten om een terugkeer naar AF te verhinderen.

De trein der traagheid die het commissariaat voor asiel en migratie bestuurd werkt al dan niet gewild of ongewild de te lange verblijfsduur van kandidaat tafelschuimers in de hand. Deze krijgen dan samen met hun “raadman/vrouw” alle tijd om de nodige verhaaltjes en kwaaltjes in mekaar te flansen. Op de duur zijn ze al zo lang illegaal in dit onland dat mogen hopen op een ” “regularisatie en masse” op zijn Van Rompuy’s.

Tevens was op het journaal weer eens duidelijk zichtbaar hoe ‘vruchtbaar’ die woestijn Fatima’s toch zijn. Een hele rits van die jonge kopvoddenwijven met de onafscheidelijke kinderkoets waar een bleiter in ligt, eentje aan de hand en… meestal nog eentje in Fatima haar wachtkamer. Ook dit is een tactiek die de moslims goed kennen om hier een levenslang verblijf te kunnen bemachtigen. Hoe meer kientjes hier geboren, hoe meer kans op de nodige papieren. Dat het “teveel” aan gezinsuitbreiding hun armoede nog meer in de hand werkt kan hun geen reet schelen. Als de nood hoog is is de ongelovige nabij!

Veel van dat gezeik zou ons kunnen bespaard worden indien de bevoegde diensten die instaan voor de asielaanvragen sneller en vooral efficiënter zouden kunnen werken. Echter zijn de vele regeltjes èn achterpoortjes die door de linkse loeders èn fans van al dat woestijn samenraapsel zijn opgesteld NIET van die aard om er de beuk in te zetten en elke asielaanvraag binnen een redelijke termijn, zegge max. twee maanden, af te werken.

Zelfs de huidige, met veel tamtam verkondigde verstrenging op de “gezinshereniging” doet me lachen. De bomma en den bompa mogen niet meer overkomen…wie gaat ze tegenhouden eenmaal ze hier zijn? Allemaal kosten op het sterfhuis om Jan modaal te sussen en de perceptie te wekken dat de poco toetentrekkers goe bezig zijn.