Het migratiebeleid is mislukt en de splitsing is een miskleun.

Het integratie- en migratiebeleid is mislukt en dat is de schuld van de beleidsmakers.

Dit is de merkwaardige conclusie van opperhoofd Jozef De Witte die twintig jaar na de oprichting van het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en voor Racismebestrijding de beleidsmakers smeekt om ‘een visie”.magritte

Men moet al een pond nederwiet opgerookt hebben, anderhalve hectoliter redbull opgeslobberd, minstens een half dozijn lijntjes cocaïne op gesnoven of gewoon een boven ons gestelde zijn, om dit niet met loepzuivere honderd procent zekerheid bij voorbaat te hebben kunnen voorspellen.

Net zoals de splitsing van het gerechtelijk arrondissement BHV een miskleun is die volledig te wijten is aan de struisvogelpolitiek van machtsgeile politieke partijen, die tegen beter weten in bewust Vlaams Brabant verder lieten verfransen, in plaats van de enige visie te verdedigen die het verdedigen waard is: het Rechtsgebied Brussel beperken tot de 19 gemeenten en de rest van Vlaams- en Waals Brabant toebedelen aan de aangrenzende rechtsgebieden. Logisch, eenvoudig, billijk, efficiënt, kostenbesparend en rechtvaardig.

De arrogantie van boven ons gestelden die geparachuteerd werden in nodeloos geld verspillende, functies als islamofiele Belgicistische apparatsjiks, tart werkelijk elke verbeelding.

Dat ze zelf een crypto-fascistische agenda hebben door overduidelijk discriminerend te handelen tegen alles wat blank en autochtoon is nemen we er als toemaatje bij. Anti-vlaams racisme kennen we maar al te goed uit eigen culturele ervaring. “Je ne suis q’un sale flamouche, un flamand de souche. Q’on me fiche la paix!”(vertaling: ik ben slechts een vuile Vlaamse vlieg, een rasechte Vlaming. Laat me gerust!)

Want, waarom draait het? “veel te laat en veel te weinig middelen“, zo luidt het. Het gaat dus gewoon over geld. Alle monden vallen open van verbazing. Wie had dat nu toch kunnen raden?

De directeur wenst een visie van de beleidsmakers? Welnu ik heb een visie voor de beleidsmakers.

Schaf dit centrum op staande voet af en geef alle medewerkers een C4. Behalve de absolute top. Daag deze en alle beleidsmakers, die hen in het verleden zonder het minste mandaat van de kiezer toegelaten hebben om op incivieke wijze de inboorlingen van dit land enorme schade te berokkenen, voor de rechtbank. En laat hen finaal veroordelen om àl deze schade te vergoeden met hun samengevoegde patrimonia in binnen- en buitenland. Dat is ‘koet voor de skatkist’.

Elke Vlaamse politicus/politica, het weze een NVA-er of een VB-er, die niet zou begrijpen dat de titel van dit stukje niet toevallig gekozen werd, moet dringend naar de oogarts of zijn psychiater raadplegen.

Vlaanderen heeft 100 miljoen euro nodig om haar schoolgaande jeugd min of meer fatsoenlijk te huisvesten. Over de transferten (16 miljard hetzij 16.000 miljoen euro) horen we van de ‘regerink’ geen woord. De nieuwbakken PS-voorzitter en pas minister af meent zich zelfs te mogen veroorloven te verklaren dat de nationalisten egoïsten zijn (VRT 2 feb 2013) Volgens deze Carolo kan Bart De Wever intellectueel zelfs niet meer verder zakken.

De PS, dàt is pas altruïsme, maar dan wel op Orwelliaanse wijze: het altruïsme van Big Brother. Wie staat er nu weer aan het hoofd van het ministerie van de liefde?

Lucky9

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Het migratiebeleid is mislukt en de splitsing is een miskleun. — 7 reacties

 1. Migratie- en integratiebeleid mislukt? Was te verwachten, het stond in de sterren geschreven. In de jaren 70 van vorige eeuw, toen ‘beleid’ nog had kúnnen werken, toen is er niets gebeurd. Nu is het te laat. Beleidsmakers droegen oogkleppen voor de groeiende migratie. Eén of twee miertjes kunnen we de baas, maar hele mierennesten overwoekeren de samenleving en daar is geen enkel beleid tegen opgewassen. En probeer die massa’s migranten niet te integreren, want dat lukt niet meer. Je kan net zo goed een olifant in een muizenholletje wurmen.

 2. Dat migratie mislukt is wisten we al jaren, dat het ons miljarden kost weten we ook al jaren.

  Het volgende woord zal dan wel worden: EMIGRATIE maar dan van Vlamingen die dit gevaarlijk getto zo snel mogelijk willen verlaten voor hun eigen veiligheid.

  Loop gewoon over straat en het wordt duidelijk, loop eender welk ziekenhuis binnen en het wordt overduidelijk, loop langs de OCMW kantoren en het wordt je zwart voor de ogen, dit land heeft zijn houdbaarheidsdatum reeds enige tijd al overschreden.

 3. Voor zo veel (of zo weinig) haren dat Fikken nog heeft, liggen ze nog steeds plat-met-een-brede-landingsbaan in ’t midden.

 4. Stel je de vraag waarom er zo veel migranten zijn “1 miljoen op 1 generatie”, geen enkele gezonde gemeenschap of land kan dat aan, en waarom ze specifiek naar de westerse landen gelokt zijn en hun “tijdelijke” intrek nemen, ik schrijf bewust niet emigreren, landen die zij verafschuwen wat levensstijl betreft. Het is een linkse ondermijning van de vooruitgang en rijkdom, in heel de EU ten andere, om heel de wereld aan de rijke tafelen te laten aanschuiven, tot alles opgevreten is. Dan heeft het socialisme, of wat zich daar voor uitgeeft, weer nut. Daarvoor heeft men het CGKR opgericht, de moderne KGB.
  En wie denkt u die zullen aanschuiven op de luchthavens als ze weer soep bedelen op straat? Juist, de dubbele paspoorten, de tijdelijken.
  Dat, met een politieke doelstelling, sentimenteel overschatten van de goedheid van alle mensen van over de hele wereld die onze ouderen gaan verzorgen leidt ons allen naar de ondergang en moet als landverraad bestempeld worden. Aux armes, citoyens!

 5. Het gaat hier helemaal niet om een integratie van de vreemdelingen, maar wel om een import van een “kiesvee” dat als wapen wordt ingezet tegen de onwillige autochtone vlaamse werkende en/of belastingbetalende middenklasse die moet vernietigd worden. Uit de puinhoop moet dan een sovjetachtige logedictatuur ten hemel opstijgen.cfr het principe “ordo ad chao”. In feite verloopt alles volgens plan onder het motto : “hoe meer drek op de mesthoop hoe beter”. Men mag zich hier dan ook niet laten misleiden door de uitspraken van politiek volkskommissaris De Witte. Wat hij in feite wil is nog meer van dat…of hoe de ziekte aanprijzen als de remedie, tegen “les sales flamins”.

 6. Symptomatisch dat ik hier blijkbaar tegen bepaalde haren in streek.

  Aan U allen om de om de correcte conclusies te trekken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *