Valse profeten!

De verschillende regeringen die dit onland rijk is hebben hun huiswerk gemaakt en maken dit met veel toeters en bellen kenbaar. Zo liet de bende van Di Ruppo al weten dat er DIT jaar geen ‘belastingaanpassing’ meer zou komen want dat dankzij enkele financiële meevallers de begroting klopte als en bus, alhoewel ik eerder geneigd ben te geloven dat “ze klopt zoals een verzworen vingertop”

global-warming-hoax2

Soit, tjeef Geens was in zijn nopjes en was naar eigen zeggen een zeer tevreden man. Van deze farizeeër kun je uiteraard niks anders dan peptalk verwachten. Bij de Vlaamse praatbarakkers was het ook al positiefs dat uit de mond van Peetermans kwam. De begroting heeft zelfs een flink overschot! Goed geweirkt mannekens. Wij slikken deze mare zeker en vast als zoete koek..uitgezonderd ikke!

Bij de Brusseleirs was het van hetzelfde laken een mooie broek Guy Van Bengel uit de smurfenstal verkondigde trots en met zijn gekende spitsmuis oogjes dat de rekeningen gemaakt zijn en er ondanks de mesthoop eveneens overschot kon geboekt worden…allelu’ja, de wonderen zijn blijkbaar de weireld nog niet uit!

Resten nog de Walchiërs die traditie getrouw de min cijfers koesteren, want voor hen maakte het allemaal niet veel uit…de flamins paste het tekort toch bij nespa! Maar ditmaal is het anders! Minister-president van de Walonen Rudy de Mottebal kondigde apetrots aan dat zowaar zijn “gouvernement” een overschot geboekt had..de Heer zij geprezen! Aangezien de Duitstalige gemeischaft bij de Walonen moeten biechten hebben ook zij overschot. Wel, wel, wel als dat geen goed nieuws is – ZO HET MAAR WAAR WAS!-

Geen sikkepit geloof ik van gans deze good news show. Opgemaakt en afgesproken spel tussen de poco lapzwansen die absoluut de indruk willen geven dat de crisis voorbij is en vooral om de mensen te misleiden op de nakende verkiezingen. Ondanks de stijgende werkloosheid, het toenemend aantal leefloners (+ 2O%) de faillisementenregen en sluitingen worden er overschotten gemaakt bij al de regeringen die dit onlandje rijk is. Een wonder of toeval? Niks van dit alles ..kwakzalverij op zijn best..niks meer of minder.

Na de verkiezingen zal de rooftocht op ’s mensen centen blijven doorgaan en zullen de transfers onverminderd blijven bestaan om de overschotten (hahaha) in Walchië en Brussel verder te ondersteunen. Goed geprobeerd bende poco slopers, maar om mij nog een oor te willen aannaaien zal je toch met andere naald en draad moeten uitpakken. Het geluk is echter aan de kant van de mooipraters want de vele goedgelovigen en andere die niet verder nadenken dan de lengte van hun neus zullen zich weer laten inpakken…en de poco’s wéten dàt!

Een andere soort valse profeten zijn de klimaatkwebbelaars die in Stockholm weer eens gezellig aan het keuvelen zijn over hoe men de doemscenario’s best kan verkondigen. Ook in deze branche heeft men geld geroken en wordt er op geen leugen of uit de lucht gegrepen onheilsboodschap gekeken. Gisteren mocht bij de VTM weervrouw Jill Peeters rechtstreeks vanuit Stockholm verslag doen over het verontrustende feit dat de poolkap verder aan tgv tempo afsmelt, met alle nare gevolgen van dien. De zeespiegel zal stijgen met 2O cm wat tot gevolg heeft dat laag-België zal overstromen..zo komt de boodschap toch over. Wat Jilleke blijkbaar niet weet of niet meer mag zeggen, is het feit dat het ISS foto’s van de poolkap heeft genomen die overduidelijk het tegendeel bewijzen en lieten zien dat deze in omvang zijn toegenomen tegen voorgaande jaren. Dat men met al dat klimaatgezeik een gat in de markt heeft aangeboord dat veel poen opbrengt is in deze mijn volle overtuiging.

Dat de mens voor een deel van de huidige opwarming mede verantwoordelijk zou kunnen zijn zal ik niet ontkennen. Onze planeet heeft echter sinds zijn ontstaan ups en dows gekend, lang voordat er van enig menselijk leven sprake was. Men weet dat de poolkappen meerder keren volledig verdwenen zijn en dat er ijsvlaktes waren van aan de noordpool tot aan de middellandse zee. Daar wordt met geen woord over gerept tenzij bij National geografic of Discoverie. Wil men echt iets aan de opwarming doen is er maar één enkel en accuraat middel om dit te verhelpen en dat is, zoals ik al verschillende keren geschreven heb en zal blijven herhalen…een drastische en gecontroleerde wereldwijde geboorte beperking! Maar…breng deze boodschap maar eens over bij Franske in Rome en bij Mohammed in Mekka..ge wordt ter plaatse gekruisigd of gekeeld.

N.v.d.r: Er is meer bewijs dan alleen maar beelden van de noordelijke ijskap die zich uitbreidt. Jilleke doet al vier jaar vrolijk mee aan pure oplichting en bedrog. Lees hier waarom. Het gaat hem om de centen en vooral gratis vakanties waar links word geluld en rechts wordt gesmuld.
Voor het overige moet er geen tekening bij de werkwoorden gemaakt worden om te beschrijven wat er tijdens die klimaatcongressen allemaal gebeurt! Schranzen, L*****, P***** en Zuipen.
Op kosten van de belastingbetalers. Toegevoegde waarde voor de planeet? Nul!

ceclimategate

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Valse profeten! — 4 reacties

 1. Dit bericht is een bestemd voor zij die KWAKEN dat een enkelnand DE oplossing is voor criminelen te bestraffen.
  Maak me geen illusies dat er een bal zal veranderen in het gevoerde beleid, voorbeeld :
  Nederland heeft het stemmen per computer afgeschaft wegens ONBETROUWBAAR, hier was het de SPONSOR van de islam(ieten) bourgois geert handlanger uit de BENDE nva die KWAAKTE :”dat het geen probleem is want onze computers zijn beveiligd” en nog wat gezwam van de eerste orde.
  De enkelband, voor krap bij kas zittende (ONNADENKENDE dus gemakzuchtige) politici zoals dat vrouwmens uit de pvv turtelboom, is het wondermiddel om overbevolking van de gevangenissen tegen te gaan.
  Goed, dat ze eerst eens een begin maken met de niet pelgen eruit te gooien op een vliegtuig en naar waar ze van komen, dubbele nationaliteit…geen probleem ze worden de pelgische afgenomen, zeker dat er in de vele honderduizenden wetsartikelen wel ééntje bruikbaaar zal zijn in de aangehaalde situatie.
  Vreemdelingen zo buitengooien zonder boe of ba en op deze wijze zou de overbevolking als iets minder zijn als men weet dat de “etnische” pelgen, dus geen noord afrikaanse of welke sovjet roots dan ook minder dan 50% uitmaken van de gevangispopulatie.
  Ik hoor het gehuil al opgaan bij eenieder die links van het Vlaams belang staat (Rechtser kan niet alhoewel er dat proberen te zijn: de beunhazen).
  Ik ben ervan overtuigd dat wat in Nederland wordt aangekaart ook bij ons van toepassing is inclusief de uitbetaalde vergoedingen dus als die turtelboom KWAAKT dat het een besparing is én bovendien ook een “goede” alternatieve bestraffing…
  Waarom stem ik op DE partij (retorische vraag maar zal ens duiden omdat zij geen appelen voor citroenen verkopen.
  Punt aan de lijn.

  http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2013/9/Kritiek-Raad-van-State-enkelband-duur-en-gevaarlijk-1377351W/

 2. Senior,
  Nog 8 maanden rotzooien zal del pupo denken want dan zijn het verkiezingen, eenmaal het postje binnen zal het mes wel geslepen worden.
  Bye the way, ook gehoord en gelezen van de ‘dagelijkse’ moordpartijen van de islambarbaren?
  Alweer ± 40 moorden in Pakistan!
  Alweer ± 40 moorden in Nigeria!
  Alweer een jonge vrouw verkracht in het Gentse, u weet wel, dat rood bolwerk!
  En een Islamspecialist, uiteraard in die ‘vrede’lievende, is er van overtuigd dat autorijden door vrouwen problemen veroorzaken aan de eierstokken? Toch knappe koppen, niet? maar ja dat is ook de islam, enorm bezorgd voor vrouwen! ha ha ha.
  Het probleem bij die pipo is dat hij bang is dat er minder islamkienekes geboren worden, dat de halve wereld problemen heeft om aan voedsel te komen en/of sterkt van de honger is die pipo zijn laatste probleem, de islam moet uitbreiden tot de wereldmacht en die simpelen van geest die liggen te parasiteren in dat EU gedrocht steunen die achterlijke gewelddadige barbaarse waanzin, ze importeren het zelfs zodat de wil van de vrije westerling gebroken kan worden want die is volgens dat zootje nog veel te veel ‘onafhankelijk’ en heeft nog een te sterke vrije mening en dat is niet de bedoeling van die dictators.

 3. Beste Senior,
  Dat ze hier van de eerste leugen niet gebarsten zijn weten (sommigen) al langer. Het is voor de simpele ziel waarschijnlijk te moeilijk, of ze doen de moeite niet om door de leugen heen te kijken. Deze week nog zo een fantastisch bericht gehoord/gelezen. “De belgen zijn bij de 4 rijkste ter wereld met gemiddeld 73.000€ op hun rekening (toch niet op de mijne, en daarbij ik ben Vlaming). Met andere woorden, jullie zitten er (zogezegd) goed voor, we gaan nog eens een financiële inspanning vragen. Al die goed nieuws show heeft maar één doel. In ons zakken zitten.

 4. Reeds in 2008 toonde Simon Rosenthal in Elsevier aan dat de overdreven opwarming gewoon lobby-werk was de groen linkse milieuindustrie, die uit vervalste metingen de wereldbevolking deed paniekeren. Uit het effect dat zij bekomen hebben en de duizenden miljarden die zij verdienden, blijkt nu dat ze de bewijzen van het tegendeel volkomen negeren (zie Barroso in de EU na voorlegging van de ruimtebeelden door Farage) en het stelletje weermannen en vrouwen. Hoeveel geld zouden zij eraan verdienen, samen met de groenen en SPa-keizer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *