Poepen naar het westen…

De gemeente Den Haag (NL) geeft tonnen (miljoenen euri) subsidie om woningen aan te passen voor moslims. Gasten mogen de vrouw des huizes niet meer zien, WC-potten mogen niet naar het oosten gericht zijn. “Dat willen moslims beslist niet”. Maar wat draagt deze dure ‘multiculturele’ grap eigenlijk bij aan de broodnodige integratie van moslims in de Nederlandse samenleving?
(geschreven door Ali Lazrak in 2002, 11 jaar geleden, Tweede-Kamerlid voor de SP in het Noorden,  Nota Bene)

<< Naast de multiculturele vereniging, de multiculturele slager, omroep, krant, school, makelaar, en het uitzendbureau maakt Nederland binnenkort kennis met multiculturele woningen. Weer een nieuwe mijlpaal in het Nederlandse integratiebeleid.

Voor zover nu bekend, zijn in de tweede helft van dit jaar de eerste van 24 multiculturele huurwoningen klaar. De gelukkige huurders – met een moslimachtergrond – van deze multiculturele huizen in de Haagse Schilderswijk, kunnen dan naar hartelust mannelijke gasten ontvangen, zonder dat die oog in oog komen te staan met de vrouwelijk bewoners van het huis die geen tijd hebben gehad om zich uit de voeten te maken.

De woningbouwvereniging Haags Wonen, de trotse eigenaar van het multiculturele wooncomplex zegt hierover in het verenigingblad van de woningbouwkoepel Aedes: ,,De indeling is zodanig, dat de Turkse man bezoek kan ontvangen zonder dat de visite zijn vrouw hoeft te ontmoeten en zonder dat zij zich volledig in een kamer hoeft af te zonderen. Om dat te bereiken is de keuken van twee kanten toegankelijk.”

Het neusje van de zalm van deze huizen is de WC-potrichting. In hetzelfde artikel zegt de vereniging ,,Een ander bijzonder detail is het feit dat de toiletpotten niet met hun achterkant naar het oosten staan. Dat willen moslims beslist niet”.

Dat een woningbouwvereniging rekening houdt met de woonwensen van leden is op zichzelf zeer positief en daar is niets tegenin in te brengen, maar dat woningbouwvereniging in Den Haag de bouwaanpassingen verkoopt als zijnde een woonwens van moslims is zeer absurd en dubieus. Ik heb een groot aantal islamitische – Arabische en niet Arabische – landen bezocht. Nergens heb ik gezien dat er rekening werd gehouden met de richting waarin de WC-pot is geplaatst. Ook in de literatuur heb ik geen voorschriften kunnen vinden voor de WC-potrichting. De Koran rept er niet over, de Bedoeïenenstammen van de begintijd van de islam hadden zelfs niet eens een toilet, en deden hun behoefte simpelweg waar dat het best uitkwam.

De aanpassing van gang en keuken op een zodanige manier dat de vrouwen in het huis niet gezien wordt door mannelijke gasten is net zo absurd. Zelfs als wij ervan uitgaan dat deze woonwens inderdaad leeft onder een deel van de Haagse moslimbevolking, wat ik in twijfel trek, dan is nog het honoreren ervan door de woningbouwvereniging verwerpelijk. Want de vereniging werkt daarmee indirect mee aan het in stand houden van de scheiding tussen mannen en vrouwen, de achterstelling van de vrouw en het versterken van het isolement waarin veel moslimvrouwen in Nederland toch al verkeren.

Dat woningen worden aangepast voor de grote gezinnen die veel moslims van de eerste generatie in Nederland nog hebben, is logisch. Maar ze met veel trots aanpassen aan onzinnige wensen van bekrompen fundamentalisten, is verwerpelijk. Dat geldt voor de manier waarop ze zijn overgoten met een diversiteits- en of integratiesausje – waar bovendien de belastingbetaler voor moet opdraaien. Om deze multiculturele woonwensen van de Haagse moslimgemeenschap te honoreren heeft de woningbouwvereniging toestemming gekregen 12 van de oorspronkelijke 32 huurwoningen om te zetten in koopwoningen, en daar bovenop ontvangt de vereniging 32.600 euro subsidie per huurwoning om ze aan te passen.

Met het totale bedrag dat met de aanpassing gemoeid is zou de wachtlijst voor de Nederlandse taalles voor de Haagse allochtone bevolking – zowel mannen als vrouwen – in een klap volledig weggewerkt zijn. Dat zou de integratie veel meer goed hebben gedaan dan de aanpassing van een aantal woningen voor veel geld. Dat is inderdaad een nieuwe mijlpaal, maar dan wel één op de verkeerde weg. >>

Bron: SP een onverdachte X-treêm linkse bron.

Wanneer werd de eerste OCMW-flat in het onland.be onbewoonbaar verklaard wegens een verkeerde oriëntatie van de WC-pot? Wat niet is, kan nog komen!

Bij de weg. Het is niet omdat je enkele zinnetjes Nederlands kan brabbelen dat je iets zinnigs te vertellen hebt. Ali Lazrak maakt hier en nu een laattijdige uitzondering op deze regel, omdat je logischerwijze nu eenmaal niet naast de oriëntatie van ’n WC-pot kan kijken!

Kompas? Klaar! De imam Nordin (Taouil) komt morgen controleren… Wanneer wordt dit individu omwille van zijn eigen (fysieke) veiligheid definitief zonder geldig inreisvisum naar zijn home-land geëvacueerd?

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Poepen naar het westen… — 9 reacties

 1. @ Jean op 30/09/2013 om 12:16

  “…Daar ik Gerald Celente goed volg op zijn sites geeft me dat toch een beetje hoop…”

  Euh Jean met alle respect maar dat is gewoon een ordinaire Madame Blanche.
  Aangezien je geen probleem hebt met Engels is dit http://www.barenakedislam.com/ DE site die correcte info geeft over de islam.
  Als die Gerald Celente DE oplossing heeft voor de 50 miljoen (jawel 50.000.000 alleen al in europa) en dan zwijgen we nog over de wereldwijde verwoede pogingen om indien, het niet zonder slachtpartijeen gebeurd maar met asielTOERISME of andere linkse maatregels om te infiltreren.
  Ik ken die vent niet en als ik zijn credentials lees intereseert zijn praat me niks.

  • Beste Trucker en beste Jean,
   Hier gaan we dus, op Nageltjes, niet aan beginnen.

   Er zijn duizenden ‘wensletters’ die proberen ‘uniek’ te zijn voor een schamele bijdrage per jaar!

   Maar, omdat we heus wel weten dat vele beetjes na een jaartje of zo beslist een flinke kluif kunnen vormen, laten we deze pogingen tot bedrog, misleiding of kristallenbollenmagie aan ons voorbij gaan!

   Tenzij Pieter Coutereel er een ander licht wenst op te werpen.

   P.S. Deze reactie werd “gedoogd” door de censuur op het www!

    • Beste Trucker,
     Het ging over de voorspellingen van Celente in zijn betalende trendsjournal, niet over de feiten gemeld door barenakedislam.

 2. Zowel Nederland, Vlaanderen, Duitsland, GB, Frankrijk, Zweden enz. enz. zijn a.g. van het misdadig wanbeleid opgelegd door de dictators liggend in dat EU gedrocht bezig aan een totale vernietiging van onze beschaving, onze cultuur en vooral aan de vernietiging van onze vrijheid en onafhankelijkheid.
  Dat ik dergelijk misdadig proces niet meehelp zal wel overduidelijk zijn, voor mij is er maar één redding van ons vrije westen en dat is de totale uitdrijving van moslims richting rifgebergte.
  Nogmaals, niet elke moslim is een terrorist maar elke terrorist is wel een moslim, het is die achterlijke gewelddadige barbaren met de paplepel ingegeven, het zootje is voor niets te vertrouwen, kent maar één daad nl. barbaars geweld, gewoon de wereldpers raadplegen, niet de binnenlandse pulpblaadjes waar linkse hun wansmakelijke brol verkopen, daar geef ik geen eurocent aan uit, nog te smerig om aardappelschillen in te wikkelen.
  Daar ik Gerald Celente goed volg op zijn sites geeft me dat toch een beetje hoop nl. dat 2016 het keerpunt van die achterlijke gewelddadige barbaarse islam betekend in het westen. De smeerlapperij zou dan verdreven worden uit Europa! Hoop doet leven.

 3. Klopt heb dit al maanden terug gelezen weet niet meer op welke webstek…
  Geert Wilders partij heeft er veel ophef rond gemaakt maar buiten zijn kritiek bleef het oorverdovend stil.
  Ik dacht zeker dat http://www.geenstijl.nl/ er een artikel heeft aan gewijd en misschien http://ejbron.wordpress.com/, nogmaals weet het niet meer en ga het ook niet opzoeken.
  Feit blijft dat het om sociale woningen gaat en de islamieten ZEIKTEN over alles en nog wat en zodus de wooncorporaties (ZOALS ALLE iSLAMOFIELEN) toegaf.
  Dat ze de Nederlander in het gezicht spugen, dat ze de fatsoenregels overtreden, dat ze discriminatie in de hand werken, dat ze de eurabisering in de hand werken, dat ze buigen voor de islam(ieten)…who cares.
  TO HELL WITH THIS LEFTIST CRAP.

 4. Het voormelde illustreert eens te meer wat men allemaal doet om de stemmen van het geïmporteerde kies vee te kopen, op kosten van de autochtone belastingbetalers. Het kopen van stemmen… dat is waar de zogezegd democratische partijen mee bezig zijn…en hierbij kent de waanzin geen grenzen. Het gaat hier dan in eerste instantie dan ook om een wederzijdse chantage.. tot op het ogenblik dat het geïmporteerde kies vee met eigen politieke partijen voor de dag komt.. en het resultaat is dan ook reeds voorspelbaar.

 5. Toen de religie van de opperste waanzin het levenslicht zag scheten ze ginds gewoon in een rond gat gemaakt in het woestijn. Een rond gat wijst naar alle richtingen en kan als neutraal bestempeld worden.
  Met het verstrijken van de jaren werd de krankzinnigheid in deze Allah verering heftiger en heviger. Ook de christelijke leer was trouwens in hetzelfde bedje ziek gedurende vele honderden jaren. Dààr zijn we gelukkig in grote mate van verlost. We kregen echter een veel ergere en niets ontziende barbaarse intocht van de religie der onovertroffen waanzin in de plaats met al zijn uitspattingen en krankzinnigheid in de hoogst mogelijke overtreffende trap!
  Dat men in Nederland al aanpassingen doet in “het kleinste kamertje” om de juiste windrichting van de gevoegpot te “centreren” bewijst nog maar eens ten volle dat er bij de moslims geen verschil meer is tussen de inhoud van hun reet en deze onder hun schedeldak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *