Terroristen en poenschepperij.

Vandaag was het eindelijk zover. De Tunesiër Trabelsi die hier al 10 jaar in de cel zat wegens een geplande aanval op de luchtmachtbasis van Kleine-Brogel is op weg naar de V.S. Zijn advocaat heeft AL de mogelijke achterdeurtjes en poortjes uitgeprobeerd om deze criminele moslim baardaap in het land te kunnen houden. Wie deze kostelijke procedureslag betaald heeft zou ik eens graag willen weten zie, want dat dit kostenplaatje stukken duurder is dan een flinke pan spek met eieren hoeft geen betoog. Soit, enkele Amerikaanse pakkemannen zijn deze vuurwerkmaker in Melsbroek komen ophalen. Dat deze killer nooit meer vrij komt staat als een paal boven water. Gelukkig nog voor hem heeft Mie Turtelboom ervoor gezorgd dat hij niet voor een militaire rechtbank moet komen en zeker..dat hij de doodstraf niet krijgt. Dit laatste hoefde voor mij ook niet. Laat die hufter maar voor de rest van zijn leven ginds in de petoet op zijn baard sabbelen. Wij zijn er vanaf!

Tussen criminelen en poenscheppers is de brug niet lang en is men snel aan de overkant. Zo was er de laatste 48-uren een flink welles-nietes spel tussen de poco oelewappers onderling over de oprotpremie die politiekers wanneer ze “vrijwillig” hun job vaarwel zeggen kregen. In tegenstelling tot de privé waar men bij vrijwillig vertrek geen halve eurocent bonus krijgt hadden de poco graaikonten reeds lang in het verleden deze maatregel voor hen als zijnde ‘niet van tel’ goedgekeurd en kreeg een praatbarak verlater nog een riante vergoeding als uitwuifpremie.

Dit is nu na al de voorbije heisa in deze in spoedzittingen afgeschaft. Wie het poco schip verlaat voor een job in de privé of wil gaan wijn verbouwen of rentenieren krijgt niks meer als bonus voor al dan niet bewezen diensten. Dit is een zoethoudertje naar het gepeupel toe om de perceptie te wekken dat men al dat gegraai in tijden dat men de buikriem steeds verder moet aanhalen wil afblokken. Echter…zij die de rit(ten) wel uitrijden of in hun slechtste geval niet meer herkozen geraken kunnen nog steeds langs de kassa passeren om zéér geruime tijd verder te kunnen boeren.

Wat er nu bedongen werd is dat er gewoon een wraakroepende gunstmaatregel afgeschaft werd, niks meer of minder. Al dit gemekker van de poco bonobo’s in deze zaak is gewoon “huichelarij” van hoog niveau… mistspuiterij!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Terroristen en poenschepperij. — 2 reacties

 1. Een befdrager die zich zo laag verlaagd om dergelijk uitschot te verdedigen zakt voor mij tot hetzelfde niveau als dat uitschot.
  Wat Amerika uitvoert met die baardaap is Amerika zijn probleem daar hebben wij ons niet mee te bemoeien.
  Gelukkig pakken ze in Amerika dergelijk uitschot beter aan dan hier in Vlaanderen.
  Nu die achterlijke gewelddadige barbaren die hier opgesloten zitten nog richting rifgebergte sturen, blijkbaar ± 1.300 van dat zootje maar m.i. moet dat x factor 4 zijn!

 2. Dat die islamiet het minder aangenaam zal hebben in de USA (niet dat van de moslimbroeder HUSSEIN b.) is klaar als een klontje.
  Wat ook opvalt :de media KWAAKT over trabelsi de terrorist, ik meen me te herinneren dat jaren terug diezelfde media KWAAKTE over trabelsi de voetballer. t’Kan verkeren.
  Pak de poen show (waar is de tijd), is gedaan zeggen de politiekers…
  Ik denk dat het nu de mandaatjes gaan zijn die belangrijk worden voor de mindere goden, de groten der aarde zoals de voluntarist verhofstadt en de gughten hebben hun schaapjes al op het droge, ik meen me een ikea in het regeerakkoord te herinneren met de eerste en de tweede had de kennis van een Madame Blanche.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *