Anke en haar bottinnen

Sinds de affiche campagne van Anke is gestart waarop zij haar gelaarsd been gebruikt om de weldaden van de islam aan te duiden is er zoals verwacht commotie ontstaan bij hen die zich door deze \”daad\” geschaad voelen.

vrouwen tegen

Zo was er de Franse ontwerper van bottinnen Christian Leboutin die zich gepakt en geschokt voelde omdat zijn laars voor deze campagne gebruikt werd.

Dit kon de Franse sokkenwasser niet ongemoeid laten, zeker van een partij die de islam steeds in haar blootje zet met steekhoudende argumenten die niet te ontkennen vallen.
De Franse bottenfabrikant legde aldus klacht neer tegen Anke wegens misbruik van zijn schoeisel, waar ik eerlijk gezegd het verschil niet van zie tussen zijn laars en eentje van de shoe-post.

Na de Fransoos is er nu ook in het verre Canada een jonge trees die het ontwerp van \”het vrouwenbeen\” zou ontworpen hebben om vrouwenrechten te accentueren. Anke heeft reeds vermeld dat dit ontwerp haar inspireerde maar dat er geen sprake van \”plagiaat\” is. Soit, de Canadese studente daagt Anke op haar beurt voor de rechter en eist de onmiddellijke stopzetting van deze campagne met een dwangsom van 2500 euri per overtreding er bovenop.

Gelukkig voor de studente kon ze in haar gramschap rekenen op de gulheid van een landgenote mode ontwerpster Rachida Aziz die voor de nodige fondsen zorgt om het geding in werking te zetten, meer nog.. ze betaald zelfs het heen en terug vliegtuigticket voor de studente om Anke in Antwerpen persoonlijk van antwoord te dienen!

Het Canadees wicht is te onbemiddeld om proceskosten en vliegreizen zelf te betalen.gelukkig is er de mode moslima die bijspringt. Samen met de advocate Abderrahim Lahlali en jawel hoor de Youssef van het spionnencentrum gaan ze de kortgeding juge om bestraffing vragen en die vermaledijde affiches te laten verbieden en vooral verwijderen.

Zoals men kan opmaken is heel dit gedoe een moslim onderonsje om Anke en de partij de dwarsbomen. Men is er steeds als de kippen bij als het om het imago van de islam gaat.
De gemeenschap mag niet weten hoe de vork echt aan de steel zit. Dat men zelfs in het verre Canada in beroering is bij deze actie van het V.B. is een bewijs dat we nog niet vergeten zijn..integendeel!

Hopelijk treffen we hier een rechter met gezond verstand en stuurt hij dit zootje islam aanbidders naar huis. We kijken alvast uit naar zijn verdict in deze zoveelste poging op het V.B. te muilkorven.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Anke en haar bottinnen — 4 reacties

 1. Als ze nog lang zo doorgaan gaat Anke meer tijd doorbrengen op de rechtbank dan in de senaat. Ik vraag mij af of de studente uit Canada niet beters te doen heeft. Dat kind wil hoog van de toren roepen maar moet zich wel financieel laten ondersteunen door een moslima. En dat Youssef van ’t centrummeke er als de kippen bij is verwonderd mij niet. Ik had hier enkele dagen geleden al gepost dat er voor hem een jobke in zat. Dit om alle politiek niet correcte procukten op te lijsten die een Vlaams Belanger mag aankopen.

 2. Tenzij ik me vergis, draait het algemeen in de “mode” toch puur om “waarmee onderscheid ik mijzelf van de anderen?”
  (– “ om daar fantastisch veel geld mee te verdienen!”, maar dat mag eigenlijk niet geweten zijn, daarom zet ik het tussen haakjes.)

  Want het zeer onpraktische maar niet bepaald goedkoop en extreem hooggehakt product van schoenmaker Christian Louboutin is enkel onomstotelijk herkenbaar aan de zeer specifieke rode zool…
  …dus alleen maar wanneer mannen voorbijwandelende vrouwenbenen van boven naar onder bewonderend nastaren… al dan niet gevolgd door het wereldwijd herkenbare bouwvakkersgefluit “fitfiiieeeuw”!

  En precies dié modetycoon wil dan dat zijn schoeisel voortaan exclusief gedragen wordt door moslima’s onder een boerka??? Daar is mijn verstand te klein voor.

  • Hoezo?
   We kunnen niet verliezen. De ‘islammiekes’ maken zichzelf onsterfelijk belachelijk en vooral hoogst verdacht!

   Ofwel winnen ze, en dan gaan ze nadien op hun tanden moeten kloppen tot alleen polycarbonaat nog een uitweg kan bieden om een valse smile te veinzen onder hun jilbab. (Suggesties en inspiratie terzake zullen alhier gegarandeerd volgen.)
   Ofwel verliezen ze en gaan ze op staande voet af als een gieter.

   Ik vind dit een van de meest intelligente acties van het belang. Nagels met koppen! En wat de islammiekes en hun begeleidende baardapen ook doen, ze zullen sowieso in het zand bijten. Dit is immers geen cartoon maar een foto.

   De benen zijn van Anke, de boodschap is van Anke, het doel van de foto is van Anke, en zelfs de schoenen zijn van Anke. Ze heeft ze namelijk voor betaald! Holloô eigendomsrecht!

   Duidelijker kan niet. Dit is een politieke goudmijn. Laat ons hopen dat “El Cid” dit ook wil snappen (begrijpen in het ABN).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *