Spaziergang in Antwerpen verboten !!!

Uit Antwerpen bereikt ons het trieste bericht dat het stadsbestuur, nog liever dan toe te geven dat ze de veiligheid van haar autochtone burgers niet meer kan waarborgen, zich liever bedient van een leugenachtig en voor de gelegenheid uit de duim gezogen advies van de politie om een stadswandeling in Antwerpen Noord te verbieden.
Men verkiest op de valreep een geplande en inmiddels door de Vlaamse Verdedigings Liga  grondig voorbereide wandeling te verbieden met behulp van beledigingen en gefantaseerde lasterpraatjes aan het adres van de aanvrager wiens verzoek om toelating weken eerder beleefd en braaf werd ingediend.

Dat het stadsbestuur hier de wet, minstens één internationaal verdrag en de basisregels van een beschaafde democratische rechtsstaat overtreedt is duidelijk. Wie dacht met De Wever en de NVA zich meer op zijn gemak en in zijn nopjes te mogen voelen is er aan voor de moeite. Signoren en pagadders mogen van de slimste mens hun eigen voetpaden in de grootste stand van Vlaanderen niet gebruiken.

Voorwaar, de stad van ‘A-llah’ erkent hierdoor het bestaan van een sharia gecontroleerde enclave op haar grondgebied.

De lafheid van het schoon verdiep en de beledigende valsheid van haar bezetters blijft stuitend, ook onder magere Bart. Of moeten we zeggen onder de eerste totalitaire burgemeester van na WOII? Hieronder het bewijs.

P.S.: De rode onderlijning werd aangebracht en de personalia van de geadresseerde onleesbaar gemaakt door de redactie van Nageltjes.weigering2

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Spaziergang in Antwerpen verboten !!! — 5 reacties

 1. Het verbieden van een dergelijke wandeling is maar een eerste stap, de volgende stappen werd zopas onthuld door de Europese Unie, namelijk het inrichten van “heropvoedingskampen” voor politiek-niet correcten en tegenstanders van de EU. Zie link hierna, maar spijtig genoeg werd niet de volledige tekst gepubliceerd maar alleen maar een korte inhoud, die op zichzelf al meer dan verontrustend is!!
  Kortom de EUSSR in volle uitvoering, het is wachten op het eerste kamp …..!!!

  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/christine-ruetlisberger/bruessel-eu-plant-umerziehungslager.html

 2. Zou een wandeling langs de kerken, synagoges, tempels ook verboden zijn of is BDW een racist die beweert dat de bezoekers van moskeeën zich snel geviseerd voelen als er iemand door “hun” straat loopt en dit agressie zal uitlokken. Voer voor monsieur Le Blanc.

 3. Dit is nog maar een begin, de *peze-wever laat zich van zijn beste kant zien tegenover zijn islamvriendjes. Voor de autochtoon is er GEEN beterschap in het vooruitzicht.
  * pezewever was een schelwoord dat mijn grootvader gebruikte als iemand hem niet aanstond, ik dacht dat het sloeg op de lamlendigheid van een persoon.

 4. Soek te Vout en win een gratis toegangsticket voor één der moskeeën.
  Hij viseert NIET de Marokkaanse gemeenschap maar de ISLAMgemeenschap die bewust tegen onze cultuur, democratie en Belgische wetten ingaat.
  En verder mag men te Antwerpen onder goedkeurend oog van het gemeentebestuur een tiental katten mishandelen in naam van de kunst …

 5. De sullen die dachten dat met Bart de Wever alles ging veranderen zijn er aan voor de moeite. Hadden ze maar op Filip gestemd, het ging geen waar zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *