Reacties

Anke gaat er voor — 3 reacties

 1. Unfortunately the Obama Health Care Plan has too many democratic votes to hope to fight. If and when it goes thorugh, it will cripple the economy and give us rationed health care. The concept of government subsidies, competing in the market, private companies will never be able to compete. It will socialize medicine. I actually like the idea, the somewhat utopian idea, where everyone is covered. It worked in Australia. But the population of Australia is small, comparable to some of our states. Our version will be worse than Canada. This may be Obama’s Waterloo.

  • Beste Lelotte,
   Bekijk a.u.b. de huisregels.
   Wij zijn al eeuwen in de weer tegen francofoon taalimperialisme.
   Waarom zouden we voor jou een uitzondering maken? Denk!

 2. En, de lege bakken op de achtergrond gezien? Nu nog een proces van Bavik, Coca Cola, en Schweppes? Ik heb dus niet naar de benen van Anke gekeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *