Wat we van de EU niet mogen weten, zien of horen.

Migranten die de laatste tragedie op de Middellandse zee overleefden verklaarden te zijn beschoten bij hun vertrek uit Lybië. Heeft U iets gehoord op de VTM of VRT? Heeft U vandaag iets gelezen in de Belgische of Europese pers? Nee? Ik ook niet!

Malta

Syriërs die de Arabische ‘lente’ in hun land poogden te ontvluchten door vanuit Lybië met een bootje illegaal ‘fort Europa’ binnen te komen, werden van uit dat onlangs bevrijd prachtland bij hun vertrek beschoten. Nadien kapseisde de sloep en vonden minstens 200 mensen verleden zaterdag de dood. Hoeveel christenen en joden zich onder de slachtoffers bevonden weet niemand. Doden spreken niet, evenmin als Ghadaffi want die is ook dood.

Commentaar bij bovenstaande foto:
Een overlevende huilt op de kist van haar zus, die stierf toen hun boot kapseisde in het Kanaal van Sicilië voordat het aan boord ging van een Italiaans marineschip op de haven van het eiland Lampedusa op zaterdag 12 oktober, 2013.
Een vissersboot vol met 500 Afrikaanse migranten kapseisde op donderdag 3 oktober 2013 voor de kust van het eiland Lampedusa, waardoor er meer dan 300 doden vielen. De enorme omvang van de tragedie, die het grootste dodental in een migrant schipbreuk in de Middellandse Zee kon worden, heeft een momentum gecreëerd voor een algemeen immigratiebeleid van de Europese Unie om om te gaan met de tienduizenden op de vlucht voor de ellende en strijd in Afrika en het Midden-Oosten. (AP Photo / Mauro Buccarello) (Associated Press)

Nee dus, geen momentum voor de totaal onbekwame islamofiele boven ons gestelden. Iedereen weet dat het Europese immigratiebeleid een regelrechte ramp is op elk mogelijk gebied: economisch, menselijk, politiek en sociaal. Wie er nog aan zou twijfelen dat door verzwijging en censuur de waarheid aan de burgers onthouden en onderdrukt wordt, moet voor zichzelf maar eens de vergelijking maken met de ongelooflijk langdurige en opgeklopte tirades op TV en in de pers over de uitwijzing van een Afghaan of Tunesiër met de 200 doden die van het regime in Brussel niet mogen bestaan. En nu het nieuws dat U niet mag weten, horen noch zien.

VALLETTA, Malta – Migranten die op zee werden gered nadat een smokkellaarsboot kapseisde op 65 mijl (105 kilometer) ten zuiden van het Italiaanse eiland Lampedusa beweren dat ze werden beschoten toen ze vertrokken aan de Lybische kust.
Een Syrische man, die niet wil worden genoemd, vertelde aan een groep verslaggevers dat hun boot, zodra het Zwara, Lybië verliet, achtervolgd werd door een andere en dat “schoten werden afgevuurd” naar hen. Niemand raakte gewond.
Migranten zegden dat ze op de boot met 400 waren, waaronder 100 kinderen, – veel meer dan het eerst vermelde aantal van ongeveer 250. Tot dusver zijn 34 lichamen geborgen en zo’n 200 overlevenden gered. Vooral Syriërs op vlucht voor de burgeroorlog, werden op Malta en Italië zaterdag aan wal gebracht terwijl de zoektocht naar meer lichamen werd voortgezet.

h/t Foxnews

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Wat we van de EU niet mogen weten, zien of horen. — 3 reacties

  1. wat wij als burgers kunnen doen is eerst en vooral stemmen voor een euro sceptische partij, ik weet dat dit geen volledige oplossing gaat geven, maar het kan een begin zijn voor een drastische verandering

  2. Islam MOET bestreden én verbannen worden willen we een leefbaar Europa nalaten aan onze kinderen én kleinkinderen. Met die smeerlapperij die aan mekaar hangt van barbaars geweld valt niet samen te leven.
    Laten we elke verrader van onze cultuur en beschaving aan de schandpaal hangen te beginnen met die misdadigers van dat EU gedrocht, als eerste maalstroom dadelijk gevolgd door aston met in haar zog de schijnheilige Drievuldigheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *