Reacties

Inderdaad Pat — 1 reactie

  1. You Tube heeft de onhebbelijke gewoonte bepaalde politiek incorrecte videofilmpjes te verwijderen onder het mom dat ze auteursrechten zouden schenden. Pat Condell is regelmatig het slachtoffer van deze vorm van censuur op You Tube. Uiteraard is het gelogen want Pat wil dat zijn boodschappen zo veel mogelijk bekeken en beluisterd worden.

    Het bovenstaand filmpje is hersteld omdat het een ander bruggetje gekregen heeft.

    Vanaf nu gaan de we derhalve de Engelse titel er vlak voor vermelden zodat iedereen het filmpje op You Tube gemakkelijk terug kan opsporen en toch bekijken.

    Als You Tube volhardt in dit soort politiek correct dictatoriaal fascisme zullen we overschakelen naar andere videokanalen. of rechtstreeks verwijzen naar de website van Condell. En als dit niet zou lukken plaatsen we de filmpjes van Pat op Nageltjes zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *