Einde van de ramadan. Piekuur in Dhaka/ Bangladesh. Zwemmen in China

Als PICO* stel ik vast dat POCO-groenlinks de teloorgang van het milieu nooit wijt aan de overbevolking. De bedreiging van de vrede nooit aan de islam en alle achterlijke religies. Ooit komen zo’n stromen mensen naar hier. Schengen, noch enig ander papieren vodje waarop een verdrag staat gedrukt zal ze ooit tegenhouden. Politie en leger evenmin, want zij zijn er niet om het volk te beschermen, maar voor de belangen van de grote leiders.

De mensen met oogkleppen kijken niet naar zulke filmpjes. En als ze kijken, dan zien ze de dreiging niet. De mededeling dat er enkele overvolle ferry’s zijn gezonken bleef uit. En het milieu en de vrede? Waardoor gaat dat dus naar de haaien? Door de overbevolking… en de islam natuurlijk. Feiten die de oogkleppenmensen ook niet willen zien.

Daaronder nog een filmpje, dit keer eentje uit China tijdens de grote hittegolf dit jaar. Stel je voor dat je dit moet meemaken. Hopelijk heeft men in China de bevolkingsaangroei onder controle, maar ik betwijfel dat. Gelukkig zijn ze (nog) geen aanhangers van een veroveringsgodsdienst.

En het zal nog veel erger worden vooraleer het terug verbetert. Onze hersenen mogen dan hier groter zijn geworden, onze ballen werden kleiner. De Gutmenschen zullen uiteindelijk overrompeld worden. De machthebbers blijven dezelfde, democratie of niet.

Dom volkje dat zijn macht en voorsprong afgeeft.
* PICO = Politiek InCOrrect

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Einde van de ramadan. Piekuur in Dhaka/ Bangladesh. Zwemmen in China — 1 reactie

  1. Formidabele vondst. Ik ben ook PICO en de islamofiele alias eurofiele POCO’s zullen de eersten zijn die de rekening betalen voor hun eigen kortzichtigheid. Want de islamieten dulden geen twee meesters en kennen geen wederkerigheid.
    Inderdaad dom autochtoon oogklepvolkje dat zijn macht en voorsprong afgeeft zonder er iets voor in de plaats te krijgen. Behalve ondankbaarheid, criminaliteit, rellen, discriminatie van zichzelf en massale diefstal van rechten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *