Ons land wordt elk jaar getroffen door minstens 3 tyfoons

Ik verklaar mijn straffe uitspraak in de titel nader:

Volgens de Verenigde Naties is er 301 miljoen Euro nodig voor de Filipijnen :

VN: ‘301 miljoen dollar nodig voor de Filipijnen’

Elders in dezelfde krant lezen we :

Winkels verliezen 975 miljoen aan diefstallen in 2012

Tel bij de verliezen door winkeldiefstal, die geleden door de andere grotere diefstallen en diverse  overvallen.

De verliezen door wanbeheer en corruptie.

De kosten van overbodige subsidies aan allerhande overbodige vzw-tjes en de vele linkse hobby’s.

De miljarden kosten ingevolge de massa-immigratie door netto steuntrekkers en de asielfraude waar veel advocaten dik hun zakken mee vullen.

Dan komen we aan een gigantische bedrag.

En dat is nog niet alles:

Alleen Vlaanderen verliest volgens de  recente berekening van Vives (de economische denktank van de Universiteit van Leuven) elk jaar 16 MILJARD Euro aan transfers naar Wallonië.

Ook niet te vergeten: De diefstal voor het redden van de windmolens van Electrawinds, de gestegen kosten en lasten voor de verbruiker en belastingbetaler door de groenestroomcertificaten, de belastingen geheven op onze, op wereldschaal bekeken, zuiverste industrie (en dus werkgelegenheid) De enorme transfers en nephandel voor de CO2  uitstoot,  die in de zakken van nog corruptere derde- wereld- leiders verdwijnen.

De bakken geld die elk jaar rechtstreeks en onrechtstreeks verdwijnen in de kassa’s van NGO’s ,die enkel vermogen een eerlijke prijs te betalen aan zichzelf.

De conclusie is duidelijk: Vlaanderen betaalt elk jaar meerdere rampen zoals die van de Filipijnen. Wij betalen zelfs elk jaar een ramp als Fukushima, en dit waarschijnlijk ook nog gedurende de volgende decenia! (een verwijzing de ramp met uiteraard nog ongekende ernstige gevolgen, maar die bij de planning/concept, en de aanpak na de ramp hadden kunnen vermeden worden)

Wij Vlamingen zouden alleen, en met slechts een fractie van wat ons elk jaar wordt gestolen, de direkte nood kunnen lenigen van de mensen op de Filipijnen.

Is er nu nog iemand die dit niet wilt veranderen?

Ik vrees echter dat de CD&v -SP-a en VLD stemmende kiezers pure massochisten zullen blijven.

Of de kracht van de verandering van de NV-A moet komen durf ik evenzeer te betwijfelen.

Belangerijk Post Scriptum: Wanneer gaat men de oorsprong van de milieuproblemen eens zoeken bij gigantische bevolkingsexplosie (van 1,6 naar 7,5 miljard in ca  100 jaar), terwijl tegelijkertijd getracht wordt iedereen, zelfs in uitzichtloze situaties en levend (of lijdend) in de meest barre omstandigheden, in leven te houden. Niemand lijkt nog dood te mogen gaan.

Gratis pillen en condooms voor iedereen zou misschien al een positief effect hebben. Maar ook verplichte geboortebeperking daar waar het nodig is. De afname van de bevolking hier en elders zou geen kwaad zijn maar een zegen. De ruimte, de welvaart en de grondstoffen moeten zo met minder mensen worden gedeeld, en dat komt het milieu ten goede, in het bijzonder ook de dieren en de planten op deze unieke aarde.

En daar kunnen de groen-linkse jongens toch niets op tegen hebben?                                                    Je ziet het: groen-rechts bestaat ook, want ik ben al zo iemand.   

Ik sluit af met een knipoog naar vriend en collega Freddy Van Gaever: “Men zegge het voort”

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Ons land wordt elk jaar getroffen door minstens 3 tyfoons — 7 reacties

 1. Godsdienst speelt een zeer belangrijke rol in de ondergang van de planeet en de mensen.Zie mijn vervolgartikel.

 2. Goede boodschap. In mei 2014 moeten we er voor zorgen dat die Vlaamse volmacht voor systematisch rovende tsunami’s en Tyfoens -op alle niveau’s- ingetrokken en verscheurd wordt.
  Vlaanderen zou nadien wereldnieuws kunnen halen met een eenmalige schenking met een fractie van de afgeweerde rooftochten.

 3. Een wereldwijde epidemie van een dodelijk virus. Ik dacht dat er al zo iets geprobeerd was, namelijk AIDS.

 4. Inderdaad! Indien “men” er zou in slagen de bevolkingsexplosie te stoppen door een drastische geboortebeperking zeker in Azie en Afrika te kunnen realiseren zouden de gunstige gevolgen van deze ingreep over twintig jaar al duidelijk hun vruchten afwerpen. Er is gewoon teveel volk op deze aardkloot! Aan dit tempo moet en zal de wereld exploderen. De remedie is toch zooooo simpel. Niemand wordt het gezellig keuvelen tussen de lakens verboden, maar stop met ongebreideld kientjes op deze planeet te zetten. De middelen zijn er maar de tegenstanders van geboortebeperking ook! Denken we maar aan de hemel dragonders in Rome die elke vorm van conceptie resoluut weigeren en hier een verpletterende rol in spelen.
  Zelfs in de Filipijnen, waar meer dan volk genoeg is, wordt het gebruik van pil of condoom door de katholieke herders als des duivels beschouwd en wordt het baren van kientjes als een plicht verkocht. Elk geboren kientje is een geschenk van God. Zou al de miserie die overbevolking met zich meebrengt ook een geschenk van God zijn? Bij de moslims is het van hetzelfde laken een broek en worden er mohamettekens en fatima’s aan de lopende band gemaakt.
  Maar ja…als er niks te vreten valt is er nog altijd dat ongelovige westen om de gaarkeukens draaiende te houden.
  Geboorte beperking zie ik er nog niet zo snel aankomen.
  Misschien, zoals menig wetenschapper al schuchter heeft laten verstaan, zou een wereldwijde epidemie van een dodelijk virus dat resistent is tegen elk bestaande antibiotica orde op zaken komt stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *