Men leze eens een echt boek; minstens de titel.

Even een adendum aan mijn vorige artikel ‘Ons land wordt elk jaar getroffen door minstens 3 tyfoons’ n.a.v. enkele reacties

Godsdienst speelt een zeer belangrijke rol in de ondergang van de planeet en de mensen. Misschien willen ze zo de profetie van de wereldondergang en het laatste oordeel waar maken. Die van Jehova’s getuigen gaan dan misschien toch nog gelijk halen 😀

Ach wij zijn maar een voorbijgaand fenomeen in de eeuwige evolutie. Ooit nemen andere wezens het van ons over, wellicht omdat we onszelf hebben vernietigd, of omdat we niet meer in staat zijn een sterke soort te blijven door degeneratie. Mogelijk is ook dat er uit de mensen zich een sterke soort zal afscheiden die de zwakkere zal verdringen. Oorlog maakt onlosmakelijk deel uit van de evolutie en zal dus nooit te voorkomen zijn. Men moet blijkbaar in het kamp zitten van de winnaars. Enkel die meedogenloos en totale oorlog zullen voeren zullen blijken de echte oorlog te zullen winnen.Voor doetjes is er geen plaats. 

Hier leven blijkbaar veel doetjes. Van elders komen zij die geen angst hebben voor die totale oorlog aangezien ze zichzelf ‘onsterfelijk’ wanen, want beloond door god.

Het is niet genoeg de slimste en sociaalste bevolkingsgroep van de wereld te zijn, want als je jezelf tegelijk niet even meedogenloos verdedigt verdwijnt de slimme goedmens.

Men moet maar eens goed de titel van het boek van Darwin analiseren: “On the origin of species by means of natural selection, or the preservation of favoured races in the struggle for life. Die verklaart al heel wat. De natuur zelf kent ons het recht op discriminatie en selectie toe. Deze oer- natuurwet zal nooit door het CGKR kunnen worden geliquideerd. Het CGKR en alle poco-goedmenschen verhinderen eigenlijk onze struggle for life ten koste van die van anderen. Tenzij u dat niet langer toestaat natuurlijk….

De creationisten zullen mij ongelijk geven, want zij zijn afkomstig uit een mens geschapen naar het evenbeeld van god uit een hoopje slijk, en sommige mensen slechts uit een rib van die eerste, waarna zij zich incestueus voortplantten via een zoon die een broedermoord had begaan. Je houdt het niet voor mogelijk!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Men leze eens een echt boek; minstens de titel. — 2 reacties

 1. Je had het wel vermoed Lucky. Meer nog: je kon er zeker van zijn dat ik het helemaal eens ben met je reactie. Helaas kunnen we daar geen enkele baardaap of in god gelovende naieve ziel mee overtuigen. Wij vervolgen onze weg dus zonder hen, want de hunne wil ik niet volgen en leidt ons terug naar de lagere dieren. (let wel, in de zuiver biologische definitie) Ik heb besloten om vanaf vandaag verder te gaan als een apart ras, een scheurgroep die voor de mens een andere evolutionaire weg en toekomst ziet en wil. Ik mag maar hopen dat minstens mijn kinderen en vrienden die ook zullen volgen. Jij Lucky, dat weet ik, gaat mee: al zal tijdens ons leven deze reis noodgedwongen filosofisch en imaginair blijven. Hopelijk zullen we minstens al mee de bakens zetten.

 2. Godsdienst is een illusie, een begrip dat elk intelligent wezen logischerwijze zou moeten doen steigeren vanuit oprechte verachting en verontwaardiging.

  ‘Dienst’ is sowieso al een niet wederkerig en dus eenzijdig begrip. Als God niet bestaat is deze dienst bovendien volledig zinloos. Het zogenaamde debat dat hierop (meestal) volgt derhalve ook.

  Het zinloze schuilt echter vooral in een bijkomende illusie: als men sommigen die zich voordoen alsof ze zélf ‘God’ zijn of hem/haar/het vertegenwoordigen, dient men een illusie. Dat is nu eenmaal een der gevolgen van de beperkingen van het menselijk brein.

  Er bestaat geen God als superwezen. Iedereen die het tegendeel beweert speelt vals, bedriegt of legt anderen in de luren om zijn/haar eigen agenda te realiseren of illusie te staven.

  Angst voor een imaginair superwezen wordt de hele geschiedenis der mensheid al misbruikt voor aardse doeleinden. Of het nu de zwarte Kali, Allah, Jahweh of god de Vader betreft: allemaal misbruikt, bloeddorstig en imaginair.

  Maar ja, zo lang men dat zélf niet beseft, baat lievemoederen niet en gaat de slachting derhalve onverminderd verder.

  De westerse wetenschap en levensverlengende heelkunde exporteren naar gemeenschappen van onderontwikkelde baardapen en hun kopvodden is een nutteloze oefening. Ze kunnen en zullen het nooit begrijpen.

  Daartoe zijn ze niet in staat noch biologisch uitgerust. Dat is een fataal defect in de natuurlijke selectie. Hun gen faalt. Daarom grijpen ze naar terrorisme en dictatuur. Tyrannosaurus Rex krijgt zo een tweede kans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *