Het echte nieuws staat in de krant en komt op TV

Videofilm onderaan                                                                                                                                 Dit weekend konden we in de kranten lezen over de de ijsberenduik van Bart De Wever, over trezebees Annemie Struyf die zichzelf voorbij holt, het delen van je Valentijnskus, over een prins carnaval die trouwt voor de stoet,  en China die het jaar van de slang inluidt.

Dat was dus het belangrijke nieuws in de media. Het onbelangrijke nieuws stond er niet in, dus plaatsen we dat hier op Nageltjes maar. larscorrenwest-616x330

In de regimemedia in onland, noch in andere Europese landen, werd er geen of vluchtig aandacht besteed, (en dan nog in ’t klein achter de sekszoekertjes) aan de moordaanslag op de Deense historicus, islamcriticus , schrijver/journalist Lars Hedegaard door een moslim. De kogel miste zijn hoofd op een haar, en de 72 jarige man wist zich daarop met succes te weren tegen de 25 jarige islamiet. De aanhanger van de godsdienst van de vrede kon vluchten, en natuurlijk kon hij, zoals wij gewoon zijn, nog niet worden gevat.

Hieronder volgt een exclusief interview dat hij gaf aan The Sun.                                                          De interviewer was vooral geschokt, zo zegt hij voor het interview begint, omdat Lars eigenlijk van oorsprong een socialist is die geen rechts verleden of heden heeft, die enkel de islam bekritiseert, en dus absoluut niet als vreemdeling onvriendelijk of als een racist kan worden bestempeld. Dat zegt natuurlijk al wat over de interviewer, of over Lars wanneer die laatste dat wilt benadrukt zien.

Tja alsof een moordaanslag op een rechtse politicus, zelfs een extreem rechtse  als Wilders, Fortuyn, De Winter, en zelfs De Wever acceptabel of als voor de hand liggend moet worden aanvaard. Omdat die een kogel in de kop, een standrechtelijke sharia-executie zoeken. Het doet me denken aan het meisje dat wordt verkracht omdat ze dat met het dragen van een minirok uitlokte.

Laat het De Wever maar eens doen nadenken over alle doodsbedreigingen die hij recent nog heeft gekregen van linkse mensen, allochtonenknuffelaars en belgicisten die zich verdraagzaam noemen zolang men hun mening en dogma’s geheel deelt. Laat hem maar eens nadenken over wie eigenlijk zijn objectieve bondgenoten zijn en niet zijn vijanden . Sommigen zijn het leven met doodsbedreigingen, geweld en sabotage al gewoon moeten worden, en de burger, zelfs justitie, aanvaart dat al als normaal.

Toch is die interviewer sterk verontwaardigd dat er geen of nauwelijks in de plaatselijke en internationale pers werd bericht over deze aanslag.                                                                                   Dit heeft natuurlijk te maken met een moratorium, een akkoord tot zwijgen, dat in ijltempo is afgesloten door de autoriteiten, de staatsvbeiligheidsdiensten en de pers.   Dit is geen primeur, dit is de regel geworden bij dit soort incidenten. Dit heeft zich dus recent al vaker voorgedaan, al zou u denken dat dit tot de tijd van de Stasi en de Securitate behoorde.  Het vond ook plaats bij eerdere bomaanslagen en ander moslimgeweld. De desinformatie van het volk hebben tot doel de gemoederen niet te laten oplaaien, de politici en het immigratie en islambeleid uit de wind te zetten. Men gaat er van uit: het volk is dom, het weet dit beter niet, er zijn hogere belangen, het waait zo wel over, we hebben tijd nodig om hiervoor een populistisch verhaal te verzinnen en iets of iemand anders de schuld te geven. Het is een feit: er is nu Europees crisisberaad geweest, daarom las of hoorde u er nog nergens van.

De interviewer beseft nog niet welke mechanismen hier hebben gespeeld, terwijl hij een man van het vak hoort te zijn, en wel had moeten doorhebben wat de reden voor dit pers-moratorium waren. Hij komt dus over als een poco-product, niet uit wil , maar door conditionering.

Lars  Hedegaard bevindt zich nu op een geheime locatie onder strenge bewaking van de politie. Persoonlijke en ongecontroleerde telecominicatie met hem is verboden. Dit onderstaand interview heeft Lars aangegrepen om wereldkundig te maken wat hem precies is overkomen, en hij maakt daarbij enkele internetkanalen bekend via dewelke een actie zal worden ondernomen en verder ruchtbaarheid zal gegeven worden aan de zaak. Het internet zal straks mee zijn redding moeten zijn, want op linkse vrienden moet hij niet rekenen. Die zitten nog te vergaderen over hoe ze dit stil houden en gaan verklaren aan de bevolking.   

Lars Hedegaard bestoeft in onderstaand filmpje de Deense politie als de beste van de wereld. Ik vermoed dat dit geen chauvinistische uitspraak is maar een sarcastische. Misschien hebben ze in Denemarken eerst wat peptalk en gevlei nodig om in actie te schieten en goed werk te leveren, omdat alleen betaald worden met belastinggeld, niet genoeg meer is.  Toegegeven, die peptalk zou hier niet meer baten, gerecht, justitie en zelfs politie beschouwen hun loon als verworven recht en slaan zich zelfingenomen voortdurend zelf op de borst.

We schrijven dit nogal luchtig, maar eigenlijk is het zwarte humor.                                                       Ook al leeft Lars Hedegaard nog, zijn leven zal nooit meer het zelfde zijn, en altijd in gevaar.

En ook al leeft Lars Hedegaard nog, niet de overwinning van een partij als het Vlaams Blok of de PVV van Wilders vormden een zwarte dag in de hedendaagse geschiedenis, maar de aanslag op zijn leven.

 

Antoine Griffon

Antoine Griffon

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *