Mandela is dood…..

Nelson Mandela is overleden. De poco wereld is bedroefd om het heengaan van deze hoog bejaarde eerste Zuid-Afrikaanse president. Rouw en droefenis overspoelen de weireld. Deze man zal met 200% zekerheid door elke poco bonobo èn zeker deze van “linksen huize” verheerlijkt worden als de redder van de zwarte Zuid Afrikaan. Maar…was dit allemaal wel zo?

Deze, in zijn jonge jaren rebel, werd meer dan twintig jaar opgesloten op robbeneiland om zijn opruiende doen en laten tegen de het toen blanke gezag te beteugelen. Toen met de jaren en vooral onder de druk van de linkse kerk èn ook de Roomse! tegen het apartheidsregime van Pretoria, de blanke bewindvoerders het moeilijker en moeilijker kregen werd Nelson Mandela, de zwarte Ché van de zwarte bevolking.

De roep om de blanken te verdrijven en de zwarten het land te laten leiden werd, mede door de wereldwijde steun van de linkse rakkers, luider en vooral gewelddadiger jegens de blanke Zuid-Afrikaan en dan vooral de boeren. Toen het hek helemaal van de dam was werd Nelson Mandela vrijgelaten en als de eerste zwarte messias op handen en voeten gedragen. De zwarte Z-Afrikaan had zijn slag thuis gehaald en was vrij. Mandela was nog geen president maar richtte het ANC op om de druk nog te verhogen.

Weet wel dat het ANC geen koorknaapjes waren die oude mensen mee de straat hielpen oversteken of klusjes opknapte uit naastenliefde. Het ANC was een terroristische organisatie zoals de PLO van J.Arafat. Ook het ANC was niet vies van moord en doodslag en menige boerenfamilie werd tot de laatste man uitgemoord om het bedrijf in te palmen..onder het goedkeurend oog van..Nelson Mandela. Toen hij tot president verkozen werd,werd het ANC verder geleid door zijn luitenants waaronder Winny Mandela zijn madam, die later gedumpt werd nadat bleek dat ze rechtstreeks betrokken was bij de moord op een jonge zwarte Afrikaan. Zij was een smet op het blazoen van de inmiddels beminnelijk geworden president die wereldwijd geroemd werd om zijn vredelievende ingesteldheid. Huichelarij op zijn best!

Het vervolg van het Mandela tijdperk werd gekenmerkt door een verzwakking van de economie, een oplopende werkloosheid en vooral een hallucinante toename van de criminaliteit in al zijn vormen, dewelke tot op de dag van heden nog verder toeneemt. Het is in dit opzicht zeer opvallend hoe de linkse hoera roepers van weleer stiller en stiller werden naarmate het verval van Zuid-Afrika zich meer en meer manifesteerde.

Sinds het blanke bewind er werd overgenomen door de zwarte maniok stampers is Zuid-Afrika qua criminaliteit in de top-5 beland. Zelfs in de grootsteden waar veel politie rondloopt is het uitkijken geblazen,want men riskeert afgeslacht te worden om je gsm te kunnen stelen. Op het platte land is de situatie nog niet veranderd en worden de resterende blanke boeren nog steeds belaagd door zwarte bandieten en zijn moord en doodslag er nog schering en inslag.

Ondanks het negatieve dat er na de komst van Mandela allemaal uit de bus gekomen is zal men er de nodige emo show van maken. Een show die bol zal staan van huichelarij hypocrisie en leugens. Men zal van een mug een dino maken,daar kun je gif op nemen! Mandela is dood.. Zuid-Afrika in nood.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Mandela is dood….. — 7 reacties

 1. Walter, hoe kan je speken van negatieve hervormingen doorgevoerd door Mandela, deze heilige man en hoe durft je spreken over negatieve gevolgen, straks wordt je nog aan de schandpaal genageld voor uw grote ketterijen Ga maar snel naar de biecht en vraag vergiffenis voor je zware zonden

 2. Deze heilige man heiliger dan de paus, wordt hier als een schurk omschreven, hij deed enkel en alleen enkele bommetjes ontploffen, en er vielen per toeval enkele slachtoffers en dan. Dit is toch nog geen reden om hem hier in de verdoemenis te jagen ere wie ere toekomt

 3. Lucky 9,
  Een kleine anekdote : het gebeurde in 1968 (dus nog vroeger..) Tijdens de les duits kwam Zuid-Afrika aan bod. De leraar was een “amadees…!!”. Toen ik opperde dat de apartheid een oplossing kon bieden voor de problemen in Afrika, (er was toen ook nog de oorlog in Biafra!!), door aan iedereen zijn territorium te geven in plaats van landen met kunstmatige grenzen, waar bij manier van spreke “kat en hond samen zitten” en elkaar dan uitmoordden… werd ik geconfronteerd met een scheldpartij, ik citeer :”Gij zijt een nieuwe Hitler… met jou gaat men regelrecht naar een nieuwe wereldoorlog!!!”.
  Nu intussen ben ik op rust gesteld, heb geen enkele officiële functie meer, ben ook niet actief in een politieke partij, en ben dan ook geen Hitler geworden…maar waar er intussen wel tientallen miljoenen doden gevallen zijn, is in Afrika, door een niet aflatende stroom aan burger- en godsdienstoorlogen.
  Tijdens mijn beroepsbezigheden in Brussel ben ik in contact gekomen met tal van afrikanen, en heb ik kunnen vaststellen dat de notie: “etnie of stam” voor hun een zeer grote rol speelt, en dat men dan over andere “stammen” spreekt met de grootst mogelijke verachting. Men gaf mij steeds gelijk dat “etnisch homogene gebieden &landen” veel problemen hadden kunnen voorkomen.
  U heeft het dan ook bij het rechte eind, inzake de “massale indoctrinatie”, en zelfs als men klaar zag, was het zeer moeilijk om daar tegen in te gaan…zeker als men in een kwetsbare positie zit.
  Achter deze Mandela en ANC adoratie ging en gaat nog steeds ook heel wat meer schuil, dat het daglicht niet mag zien.

 4. De obsessionele bewondering én het racistische fanatisme van Helène Pastoors was het gevolg van een vrij massale hersenspoeling.

  Eind van de jaren ’70 begin van de jaren ’80 vond er een professioneel voorbereide en uiterst efficiënte tot in de puntjes uitgekiende campagne van indoctrinatie plaats onder de bevolkingen en dus ook in Vlaanderen.

  Ik herinner me nog goed hoe van 1979 tot 1981 onder de regeringen Martens (met de socialisten als coalitiepartner) deze hersenspoeling waanzinnige proporties aannam.

  Het ging zelfs zo ver dat men op de middelbare scholen de mooiste (minderjarige) meisjes ronselde om aan de universiteiten onder de studenten en bij het academisch personeel handtekeningen te gaan verzamelen voor de vrijlating van Mandela.

  Het ANC was toen zeker niet bij machte om zo’n propagandamachine in Vlaanderen te organiseren. De collaboratie kwam dus van binnen uit.

  Meer dan vermoedelijk moest Mandela dienen als symbool ter afleiding van de publieke opinie zodat de aandacht zich niet zou kunnen vestigen op de islamofiele resolutie van Straatsburg en zich nadien niet keren tegen de Arabieren, oliesjeiks en moslims.

  De Vlamingen wisten niet wat hen overkwam. Ze werden bedrogen, stonden er bij en keken er naar.

 5. Zojuist het Nieuwsblad van het weekeinde doorgenomen met onder andere een interview met Helène Pastoors die in 1983 betrokken was bij een bomaanslag in Pretoria door het ANC waar 19 doden vielen. Zij vond het normaal dat er in de strijd offers moesten gebracht worden, en uitte haar diepe bewondering voor Mandela, een bewondering die aan het obsessionele grenst. Zij werd tot levenslang veroordeeld en kwam al vrij in 1989. Spijtig genoeg werd ze niet ter dood veroordeeld en opgehangen. Een geluk dat ze nu in Wallonië woont.
  Sinds 1994 toen het ANC aan de macht kwam, werd de door de staat uitgevoerde doodstraf afgeschaft, maar wordt ze nu uitgevoerd door het “schuim van de straat”. Resultaat : 300 à 400.000 doden. Om de 17 seconden wordt een vrouw verkracht.. Hélène Pastoors kan dan ook fier zijn over het palmares van Mandela. Er zijn dan blijkbaar ook goede verkrachtingen cfr. een linkse feministe zoals Pastoors.
  Irma Laplasse werd dan na WOII voor veel minder ter dood veroordeeld, met dat verschil dat ze in haar eigen land was en opkwam voor haar eigen volk.
  Op basis van het gigantische en weerzinwekkende revisionisme en negationisme waarmee we de laatste dagen in de media worden overspoeld, wordt het dan ook tijd dat Dutroux vrijgelaten wordt en in ere hersteld. De “sukkelaar” heeft zich immers opgeofferd om wat “jong vlees” ter beschikking te stellen, van dezelfden die achter deze mediacampagnes zitten om het ANC en Mandela heilig te verklaren. En zoals Helène terecht stelt: voor de goede strijd moeten er immers offers gebracht worden, ook al zijn het een paar kinderen..zoals in Zuid-Afrika ook al het geval was.
  Vergeleken met Pastoors en haar mede daderschap aan door het ANC gepleegde bloedige misdaden (zie o.a. ook de beruchte “halsbandmoorden” waarvan zwarten het slachtoffer waren!!) is Dutroux een koorknaap. Het is dan ook onbegrijpelijk dat onze Waalse broeders enerzijds een drama maken van de vrijlating van Michèle Martin en anderzijds Pastoors met open armen ontvangen. Er is dus een probleem met de “gelijkheid” in het rode paradijs Wallonië en zeker in de werkplaatsen van de “broeders”.

 6. De TV zenders met 0000 op kop zullen tijd te kort komen, 24 u. per dag zal niet volstaan. Programma’s extra uitzending van dit, extra uitzending van dat, poco politici die aan het woord zullen komen documentaires die terug uit de kast zullen komen. Veel zal niet genoeg zijn om Mandela te verheerlijken. Zijn “hervormingen” en de negatieve impact daarvan zal men handig uit deze TV programma’s houden. En niet te vergeten, racisme zal weer met bakken over ons heen gekapt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *