Niet alleen geld kan wit gewassen worden, ook zwarten.

Bart de Bie was helemaal geen tipgever. De rancune om zijn ontslag bij het VB is een welkom wapen voor de traditionele partijen. De Bie is kruipend op de buik gaan smeken bij binnenlandse zaken om gerehabiliteerd te worden want de ontslagvergoeding is opgesoupeerd. Het feestnummer De Bie kennende zijn de centjes dan wel degelijk op.


Het scenario is verouderd en daardoor zo doorzichtig maar het werkt nog altijd, de bedoeling is aan de ene kant De Bie terug aanvaardbaar te maken voor het grote publiek door hem als mol te bestempelen, dus heeft hij voor de goede zaak gestreden want eigenlijk haat hij de standpunten van het VB. Aan de andere kant, voor het belgische regime het meest belangrijke, een definitieve wig te slaan tussen VB en NVA.

De verkiezingen van 2014 zijn in volle gang en dan zijn voor de conservatieve verraders alle middelen goed om het gewaarborgde inkomen dat belgie heet te handhaven. Ze weten dat zij, volgens de laatste verkiezing, in Vlaanderen samen maar 45% van de stemmen hebben, en ze verwachten nu nog een grotere pandoering, ALS ZE NIETS DOEN.

VB en VVA hebben nu al meer de 50% van de stemmen, het gruwelscenario dat hen voor ogen staat is dat die twee samen een compromis zouden sluiten en dat moet met alle middelen bestreden (dixit Toback) worden. Verplicht hot nieuws voor de regimezender BRT. Om de apathische meningsloze soapkijker het verhaal te laten visualiseren liet men de cameraman los om wat beeldjes op te nemen van een wegrestaurant waar de “geheime” bijeenkomsten tussen De Bie en de staatsvuiligheid plaats zouden gevonden hebben. Ieder die ooit een goedkope detectiveroman gelezen heeft begon al te geeuwen bij zo veel debiliteit. Toen Dé Biel begon over de Kalasjnikov lag ik gewoon plat. VB moet al zijn energie in het ontkrachten van de leugen steken, zo dat is ook al leuk meegenomen, later zal dan ergens in een hoekje op de zestiende pagina van een gazet staan dat niet alles naar waarheid verteld is. De wig is geslagen.B bananenrepubliek
Er zijn er altijd die in die schaamteloosheid zullen trappen en dat is dan ook de bedoeling, een ding is zeker en dat is dat de schrik er goed inzit bij de volksverraders. Daarom dat het gevalleke Dé Biel moet aanzien worden als het startschot om de flamousch te batsen. Flamousch is een scheldwoord in brussel en doet stilaan zijn intrede in heel wallonië, zelfs de marokkanen gebruiken het, en batsen heeft twee betekenissen nl. gemeenschap hebben en slaan, een leuk woord om te zeggen dat we door wallonie-bruxelles hoe dan ook genaaid zullen worden. Heb je ook de Opperflamousch, onze minister-president Peeters, gezien bij de toespraak van de koning aan de gestelde lichamen eind januari, hoe hij in het zicht van heel kijkend Vlaanderen als enige apart op het matje moest komen, de koning zal zoals gewoonlijk niets intelligent te zeggen gehad hebben, maar als symboliek kon dat tellen. Zou Peeters geweten hebben dat hij misbruikt werd, of vond hij het een eer om als Vlaams boerke op audiëntie te mogen komen.
Peeters en De Bie werden postjes beloofd, zoveel is zeker, dat zullen we voor de ene binnenkort zien, voor de andere pas na de verkiezingen, als hij wat meer toegeeflijker zal geweest zijn. Want anders…..
Wie is de volgende? Niet drummen.

image_pdfimage_print
Share

Reacties zijn gesloten.