Van hypocrieten en bedelaars.

Er is weer veel heisa ontstaan over het feit dat Antwerpen zijn inschrijvingskosten aan het vreemdelingenloket verhoogd van een belachelijke 17 euri naar een nog verlieslatende 25O. Voor de fans van dat aanspoelend ballast is dit weer eens discriminatie van de bovenste plank.

In Gent is er een blauwe trien die vreest dat er nu een invasie van die tafelschuimers op gang gaat komen naar steden die deze nog verwelkomen met bloemen en ander lekkers. Zelfs Jowêlle Mille de dju is verbolgen en laat de zaak (waarvoor zij NIET bevoegd is!) onderzoeken. Blijkbaar kunnen die poco lapzwansen er niet genoeg van krijgen om de autochtonen die voor alles en nog wat moeten betalen te “coujoneren”.

Moest Patje in Antwerpen dit gedaan hebben was er geen haan (ook geen Waalse!) die er naar kraaide, maar ditmaal komt het uit een hoek waar vooral de linkse loeders met zijn allen hun gevoeg plegen te doen. Rede en gezond verstand zijn en blijven bij hen van ondergeschikt belang.Voor hen is het niet billijk de binnensluipers te belasten met zo een kost, zo blijft er minder of niks meer over om de gegeerde GSM te kopen (die dikswijls méér kost!) om naar hun homeland te belllen.

Dit gegeven toont nog maar eens aan hoe wrokkig en gefrustreerd de linkse losers er momenteel bijlopen. Alleszins weer voldoende munitie voor de kleine Tobbakkes om zijn zure gal te spuien. Van hypocrieten naar bedelaars is ook maar een kleine stap. De Hindoe belijders in dit onland,een 15 à 20.000 zielen vragen een erkenning van hun religie om ook (belasting) centjes te kunnen opstrijken om hun onkosten mede te ondersteunen net zoals de andere erkende godsdiensten (lees:sprookjes!)

Dat er al miljoenen uitgedeeld worden aan deze vorm van onderdrukking, geboden en verboden is van geen belang. Indien nodig zal de regering de belastingen nog wat verhogen om die kwakzalvers te kunnen subsidiêren niwaar. Dra staan er andere in de rij om als gewiekste schooiers hun graantje mee te pikken.

Wanneer gaat die etterbuil in dit onland eindelijk eens barsten?

mvg

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *