Blind en dom zijn doet geen pijn…

Elke dag opnieuw onderga ik bij het herlezen mijn eigen selecties uit de Koran en bij het schrijven van commentaren op de islamitische teksten uit de islamitische (alias Mohammedaanse) Sharia, een gevoel van eindeloze woede en grenzeloze verontwaardiging over het lot van “de vrouw” onder de zweep van deze waanzinnige politieke doctrine en imperialistische ideologie.
Telkenmale ik op de wekelijkse markt op mijn eigen gemeentelijk  territorium steeds dezelfde blanke vrouw met een hoofddoek waarneem, daar waar ik dezelfde (toen nog geblondeerde) vrouw nauwelijks zes maand geleden nog glimlachend aansprak onder het goedkeurend oog van haar bruinkleurig-alpha-mannetjes-dier om Marokkaanse specialiteiten (zoals olijven) van haar te kopen, overvalt me nù elke week opnieuw een gevoel van grenzeloze woede en eindeloze walging die mijn pen bevriest en mijn rechtsgevoel doet stollen… Ze werd onderworpen.

Zo werkt de islamitische invasie! Het begint met “aanwezigheid”,  gaat verder met “bedekking” van de private delen van het vrouwtjesdier zoals ‘haar kapsel’, en eindigt in seksuele “slavernij en onderdanigheid” aan de baardaap (in dit geval zonder soepjurk maar vermomd in blue-jeans en rolkraag) zonder verstand, en …. slaafse onderhorigheid aan de islam!

“De Belgische en Nederlandse steden hebben een substantiële moslimbevolking, die vooral bestaat uit Turkse en Marokkaanse immigranten, evenals een groeiend aantal bekeerlingen tot de islam.

Het aantal moslims in Brussel – waar momenteel ongeveer de helft van het aantal moslims in België woont – heeft de 300.000 bereikt, wat betekent dat de zelfbenoemde “hoofdstad van Europa” nu een van de meest islamitische steden in Europa is.

In 2013 bestond ongeveer 26% van de bevolking van grootstedelijk Brussel uit moslims, gevolgd door Rotterdam (25%), Amsterdam (24%), Antwerpen (17%), Den Haag (14 %) en Utrecht (13 %), volgens een arsenaal aan onderzoeken.”

Lees verder >>>>

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Blind en dom zijn doet geen pijn… — 4 reacties

 1. Hoe is het toch mogelijk de waarheid niet te willen inzien en maar altijd laster en leugens te schrijven over de volgelingen van het ware geloof. wij die elke dag bidden en onze geliefde profeet vragen omdat in de wereld vrede en vrijheid zou heersen en broederlijkheid u verwijt ons steeds zaken waar wij zelf niet aan denken wij zijn daar om te werken om de economie in stand te houden en het vuile werk te doen Ik denk dat jullie stekeblind zijn de socialisten de tjeven de groenen en ook BDW ziet het, daarom wil hij ons koesteren en wij zijn hem daar zeer dankbaar voor. Wij gaan massaal voor BDW stemmen omdat hij zo van ons houdt.

 2. Beste Lucky 9,
  Waarom denkt u dat ik dagelijks oproep die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij te bestrijden met alle middelen tot ze totaal verdreven is van ons grondgebied?
  Ik heb kinderen en kleinkinderen en ik wil niet dat die geterroriseerd worden door die achterlijke baardapen in soepjurken of jeansbroek in onze westerse seculiere samenleving.
  Barbarij en geweld zijn misdaden en misdaden moeten aangepakt worden.

 3. Beste Lucky 9,
  Inderdaad stond er in de media te lezen dat er meer en meer “autochtone” meisjes zich bij de club der waanzinnigen aansluiten. Bij nader toezien en wat speur en vraagwerk her en der, bleken (op enkele uitzonderingen na) de liefhebsters van de bruinhuiden geen al te hoge i.q. score te hebben.
  Anders gezegd: het gros bracht het niet verder dan het lager middelbaar onderwijs, wat uiteraard in onze huidige samenleving zeer nadelig is. Hun hersenontwikkeling is zo goed als gelijk aan deze van de meeste profeet volgelingen, zelfs deze die hier al uit de derde generatie ingevoerd ballast voortspruiten. Het oogt blijkbaar mooi voor die jonge autochtone deernen om te kunnen uitpakken met een zwartharige en bruinhuidige gozer met donkere woestijn ogen. Het zal die onwetende bakvissen in hun verliefdheid worst wezen dat ze nooit door de familie van de bruinaap zullen aanvaard worden want zij zijn en blijven vreemden van ongelovige afkomst, ook als zij zich laat omkatten tot de islam. Het ontbreekt hen aan echt ouderlijk moslimbloed!
  Vele van die “gemengde” huwelijken zijn dan ook gedoemd te mislukken zoals de realiteit het keer op keer bewijst, zeker als het een woestijnvos betreft.
  Men ziet duidelijk een zeer gevoelige afname van dit soort gemengde huwelijken wanneer de vrouwen hogere studies aanvatten, hun hersenen gebruiken en beter de “nadelen” inschatten. Een moslim blijft een moslim..hoe “slim” hij ook moge wezen! Wanneer Achmed uitgekeken en gevogeld is op Marina en deze met een nest jongen opgescheept zit, zal in vele gevallen de echte moslim dan opstaan…t.t.z. weggaan! En dan is het al “mizerie” dat troef is.

  • Inderdaad beste Senior,
   Het zwanger maken is een gevaarlijk wapen in handen van elk moslim-mannetje. Het is ook een strijdmiddel in de Jihad voor de bezetting van andermans territorium. Ik had geen studies of rapporten nodig om te zien wat er gebeurde op de wekelijkse markt. Ogenschijnlijk verliep alles normaal tot de blanke vrouw zwanger bleek. Vanaf dan begon ze een hoofddoek (hijab of jilbab) te dragen. Zelfs hoogzwanger bleef ze een hele voormiddag rechtstaande suikergoed en olijven voor haar moslim verkopen, terwijl die op een afstand alles rustig zat te observeren.
   Nù, pas bevallen en met de baby in een draagzak voor haar borst blijft ze dat doen, terwijl haar moslim geen hand meer uitsteekt. De onderwerping is compleet. Ze is een werkslavin geworden. Maghrebijnen en andere moslims komen hier dus ongestraft en niet belemmerd voor onze ogen hun achterlijke vorm van slavernij opleggen op vrouwen. Eén ding is zeker: de baby speelt hierin als middel tot chantage een rol van doorslaggevend belang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *