Wij worden door onze beroepspolitiekers belogen en bedrogen!

Beroepspolitiekers zijn geboren belovers. Ze beloven steeds voor de verkiezingen om er alles aan te doen om onze levensomstandigheden te verbeteren; de belastingen te verlagen enz. Maar ze doen steeds het omgekeerde en zorgen alleen maar voor zichzelf; hun familieleden en vrienden. Ik dacht daar opnieuw aan toen ik in de INTERNATIONAL NEW YORK TIMES een artikel las met als titel “Malta puts a price tag on citizenship Euro 1,15 million !!!
Waarover gaat het?

De beroepspolitiekers van Malta willen blijkbaar wel de bevolking helpen; hen gelukkiger maken en hun belastingen verminderen. Daarom hebben ze besloten om diegenen die Malta hiermede kunnen helpen de Maltese Nationaliteit aan te bieden mits het leveren van een behoorlijke inspanning. Ze wijzen er op dat een paspoort van Malta aan de bezitter de mogelijkheid geeft om zich in alle andere Europese landen vrij te kunnen verplaatsen; er overal te mogen werken en zakendoen en bovendien met dit klompje goud in handen naar niet minder dan 69 niet-Europese landen, met inbegrip van de USA, te kunnen reizen zonder een visum te moeten hebben.

De Maltese beroepspolitiekers wensen echter niet dat de bijna 500.000 inwoners van hun land enige politieke macht zouden moeten afgeven aan die nieuwe landgenoten. Ze rekenen er op dat gedurende de vijf volgende jaren slechts een paar duizend vreemdelingen gevolg zal geven aan hun voorstel. Wel kunnen deze nieuwkomers er op rekenen dat ze geen angst moeten hebben op enig gesnuffel van de belastingdiensten van het eiland in verband met sommen die ze zouden meebrengen en die aldus voor altijd aan buitenlandse inmenging zullen ontsnappen.

Het prijskaartje voor een Maltees paspoort is dan ook niet gering: 650.000 euro in CASH plus een minimum investering van 500.000 in vastgoed op het eiland ! Volgens de eerste minister, Joseph Muscat, moet deze beslissing ongeveer 1 MILJARD Euro opbrengen gedurende de volgende vijf jaar en rekent men op een paar honderd belangstellenden per jaar. Na 5 jaar zullen deze duizend of tweeduizend nieuwe kiezers nog geen enkele invloed kunnen hebben op de huidige politieke macht van de oorspronkelijke autochtonen. Wel zal dit gemakkelijk verdiende cash geld kunnen bijdragen tot het helpen bekostigen van het onderwijs en de gezondheidszorg voor alle inwoners en zullen de vastgoedinvestering zorgen voor een behoorlijke creatie van nieuwe arbeidsplaatsen.

Onder de eerste kandidaten bevinden zich volgens “THE TIMES OF MALTA” een vorige formule 1 kampioen; een miljardair uit China; een wereldberoemde popstar; een lid van een Koninklijke familie uit een golfstaat; een Amerikaanse persmagnaat en één zuid-amerikaanse voetbalspeler.

Ondertussen blijven de Maltese beroepspolitiekers duidelijke signalen uitzenden naar de Afrikaanse gelukzoekers die regelmatig op hun stranden met bootjes aanspoelen. Wij hebben voor U geen geld en geen werk en als u toch ons land ongevraagd binnenvalt dan steken we U in opvangkampen en zullen U zo snel als mogelijk terugzenden naar de plaats waarvan u vertrokken bent.

En wat deden de Belgische beroepspolitiekers?

Met de hoop dat deze nieuwe Belgen voor hen zouden gaan stemmen deelden ze GRATIS honderdduizenden Belgische paspoorten uit. Niet enkel bracht dit geen cent voor onze bevolking op maar, veel erger, betekende deze zinloze beslissing dat onze bevolking nu fortuinen diende op te hoesten voor gratis medische zorgen; gratis onderwijs en het naar achter dringen van onze eigen mensen op de wachtlijsten voor het bekomen van een sociale woning !! En deze nefaste toestand wordt nu steeds erger en erger in de toekomst.

Mijn mond viel hedenmorgen open toen ik in het programma DE ZEVENDE DAG een zekere Nahima Lanjri van de CD&V hoorde verklaren dat dringend minimum quota’s moeten worden verplicht voor vreemdelingen in verband met beschikbare arbeidsplaatsen. Belgische ondernemers moeten beboet worden indien ze onvoldoende aantallen vreemdelingen aanwerven !!! Met andere woorden: door het bepalen van minima MOETEN Belgische ondernemers in de toekomst, op straffe van zware boetes, vreemdelingen bij voorrang aanwerven op onze eigen Vlaamse mensen !!! Dat velen van deze ongevraagde nieuwe landgenoten zelfs onze taal niet machtig zijn en niet willen leren mag geen hinderpaal meer zijn voor onze eigen ondernemers!

Dit is de wereld op zijn kop ! Nadat we aan deze vreemdelingen fortuinen hebben betaald; nadat velen weigerden zich aan onze normen en waarden aan te passen beginnen dezen zich nu meer en meer te roeren omdat ze door hun nataliteitcijfer steeds meer en meer politieke macht in ons land hebben kunnen verwerven. Met dank aan de VLD; SP.A en CD&V zijn we al wat onze ouders en voorouders hebben opgebouwd aan het verbrassen.

We doen dan ook vandaag een duidelijke oproep aan onze lezers om alles in het werk te stellen opdat de totaal en idiote tweespalt tussen NVA en Vlaams Belang zou stoppen. SAMEN hebben we nog EEN ENKELE en ALLERLAATSTE kans om bij de volgende verkiezingen een meerderheid te halen. Het zal de ALLERLAATSTE kans zijn op een werkelijk onafhankelijk Vlaanderen. De slimme bollen bij de NVA weten dit maar al te best. De tijd loopt snel en we moeten nu dringend SAMEN gaan ijveren voor deze enige en laatste kans.

Wil men in Vlaanderen nu kiezen voor beroepspolitiekers zoals we er gedurende jaren hebben gehad of wil men liever opteren voor beroepspolitiekers zoals in MALTA.

Aan U de keuze!

Men zegge het voort,

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Wij worden door onze beroepspolitiekers belogen en bedrogen! — 6 reacties

 1. Oh, eindelijk men begint het in te zien. Hoe lang nog voor we de straat op gaan ? De ” Joden ” zijn maar beginnen lawaai maken toen de gaskraan open werd gedraaid ! Help hier komt geen water uit !!

  En nu ?

 2. Beste Freddy,
  Het is inderdaad zo dat Vlaams Belang en N-VA moeten samenwerken.U staat hoger binnen de partij als ik, en daarom weet U dat het Vlaams Belang meermaals de hand heeft uitgestoken naar N-VA. In Brasschaat zat ik vorige legislatuur met Jan Jambon (als schepen van financiën) in de gemeenteraad. Reken er maar niet op dat N-VA de uitgestoken hand ooit zal aanvaarden. Dit hebben ze zelf al meermaals via alle media verkondigd. Ik sluit af met mijn stokpaardje, indien Vlaanderen de onafhankelijkheid mis loopt is dit enkel en alleen de volle verantwoordelijkheid van N-VA.

 3. Het feit dat een Vlaamse partij moslims op de lijst zet is al voldoende om die hele partij weg te stemmen, een marokkaan of turk, om er maar 2 te noemen, heeft zich NOOIT met ons beleid te moeien en zeker al niets te eisen, zich aanpassen aan ONZE normen en waarden en bijdragen aan ONZE welvaart, veiligheid en leefbaarheid is het enige zo niet opsodemieteren. Aan parasieten hebben wij totaal geen behoefte.

  • Inderdaad Jean,

   Ik hoop van ganser harte dat Zuhal Demir (NVA) een EX-moslima is, maar ik vrees er wel voor dat ze dat niet is. Het probleem is dat zelfs indien ze het tegendeel zou beweren elke westerling daarover nooit zeker kàn zijn wegens het heilige bedrog: “Takiyya”.

   Zo worden EX-moslims dubbel bestraft door de imperialistische clerus van het achterlijke geloof dat de ex-moslims ontgroeid zijn.

   Ze worden geheel conform de sharia blootgesteld aan chantage en doodsbedreigingen en bovendien nog eens ongeloofwaardig gemaakt bij de ongelovigen (niet-moslims of kafirs). Om bij te huilen!

   Er is maar een echte oplossing en dat is haar status van erkende godsdienst afpakken en de praktijk van de islam verbieden.

   Een homeopathisch verdunde religie in een imperialistische tank vol haat en geweld is echt niet de moeite waard om te bewaren en te koesteren voor ons nageslacht en dat van de hele mensheid.

   Parasieten en imperialisten moeten inderdaad opsodemieteren!

   • Men dient zich geen illusies te maken over de geïntegreerden en geassimileerden(=sic). Op het ogenblik van de waarheid zullen de maskers vallen.
    Moesten er dan toch zijn die zouden kiezen voor hun gastland, dan zijn dat de eersten die men de keel zal oversnijden. Zij weten dit maar al te goed.
    De autochtonen die het tegendeel durven beweren zijn ofwel oerdom ofwel zitten ze mee in de slag.
    Hierna een kleine illustratie van mijn voormelde stelling, maar ik laat de keuze aan de lezers :
    Recent organiseerde de Delta-Stichting een debat over identiteit.
    Tijdens het debat verklaarde Peter De Roover, dat als hij met zijn klas vol allochtonen naar Instanbul ging ter gelegenheid van de jaarlijkse schoolreis, de leerlingen zich daar allemaal Vlaming voelden!!! Ik viel bijna van mijn stoel… door dergelijke gevaarlijke onzin.
    Eerst en vooral zijn er geen andere steden te bezoeken en wordt er daar dan wel voldoende aandacht geschonken aan de eeuwenlange terreur en gruwelijkheden begaan door de Ottomanen???
    Of ligt dit te gevoelig voor zijn “Vlaamse leerlingen”.!!
    Aan de hand van deze opmerking van Peter De Roover begrijpt men dan ook zijn overstap naar de NVA.

 4. Beste Freddy,

  Inzake Nahima Lanjri moet vermeld worden dat ze van Marokkaanse afkomst is en ongetwijfeld een moslima, maar dan zonder hoofddoek of jilbab. Ze durft het om aan werkgevers quota te willen opleggen voor het aanwerven van voor haar (Marokkaanse) “hooggeschoolde” allochtonen die een job zoeken. Als dat geen gebakken lucht is en alsof het nuttig zou zijn over gebakken lucht te kibbelen!

  Dat zij daarbij autochtonen en dus ook hooggeschoolde kafir-jongeren discrimineert raakt deze moslima niet. Haar christelijke politieke partij staat er bij en kijkt er naar.

  Het formuleren van onrechtvaardige eisen en het opleggen van discriminerende maatregelen aan kafirs zit ook bij moslima’s in het bloed.
  De lef waarmee schaamteloos en zonder schroom privileges worden geëist die kafirs discrimineren is typisch voor de politieke islam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *