Reacties

Les van de professor (2) — 3 reacties

 1. Hoe de vlamingen genaaid wordt wordt elke dag duidelijker en nog blijven bij veel Vlamingen de ogen potdicht. Buiten de dagelijkse leugens en bedrog komende van eigen volk worden we ook nog besodemieterd door die EU bende.

  Nemen we even de EU verdeelpot, eerst komen ze het geld stelen bij de hardwerkende en hard gewerkt hebbende Vlamingen om het nadien toe te stoppen aan vriendjes en aan personen die wel eens nuttig kunnen zijn/worden! bvb. er wordt ± 228 miljoen euro ‘landbouwsteun’ verdeeld onder 6.084 vriendjes of beter gezegd aan nutteloze instellingen, normaal berekend zou dat 228.000.000 / 6.084 = 37.475 euro per persoon of instelling of bedrijf geven, zeg maar een jaarsalaris, maar zo werkt het EU rekenmachientje niet.

  Ze geven 34.405 euro aan de Koninklijke schenking??? Kan mij eens iemand het nut van die instelling uitleggen???

  Ze geven 1.421 euro aan de familie Lippens én ze geven 175.323 euro aan de nv Domanoy dat is zoiets waar een bepaald parasiterend volkje veel samenkomt, de bende van Boël en co.

  Wie ook steeds van de partij is als het op graaien aankomt is het ACW, de club van profiteurs en parasieten, en wat doet de Vlaming? Hij/zij slaapt rustig verder ondertussen worden ze langs alle kanten beroofd en bestolen om het parasitisme in leven te houden en worden ze opgezadeld met steeds meer barbaren die lak hebben aan onze normen, waarden, wetten, zeden, taal en cultuur.

  Goed bezig mannen, hopelijk lopen jullie in 2014 tegen een muur waarbij de Klaagmuur in Jeruzalem in het niet valt.

 2. Ik heb een sterk vermoeden dat men bij de poco club van Elio al van bij het begin van zijn show wist dat er een immens groot begrotingstekort was.Om deze bom niet in één klap te laten ontploffen heeft men er een “splinterbom” van gemaakt. Elke voorbije en komende trimester een splinter van enkele miljarden euri’s in het kiesvee hun maag splitsen.Gemakkelijker voor tsjeven Van Ackere om het gepeupel in slaap te wiegen met een stortvloed aan zalvende woordjes om dit te verantwoorden.
  mvg.

  • Je mag gerust zijn dat je gelijk hebt Senior! De salami-begroting noem ik ze.De ruim 60 miljard diepe put van de Dexia bank wordt er zo ook geniepig mee gevuld. Die telkens tegenvallende begrotingstekorten komen niet alleen door de tegenvallende economie of belastinginkomsten. Maar wie weet nu nog hoe de leugens echt in elkaar zitten, behalve de leugenaars zelf. Het is daarom dat er een regeringsakkoord moest komen, er een supertsjeef, Van Ackere,op financiën moest zitten, en Vlaanderen gegijzeld blijft door de PS. Decennia lang hebben de regimepartijen miljarden verbrast en uitgedeeld aan zichzelf, hun vzw-tjes en hun vrienden, en de burger slikte dat omdat het hem nog niet slecht ging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *