Illegaal en dus door misdadigers gecensureerde reacties.

Tot niet zo lang geleden meenden we in een vrij land te leven. Waar de vrijheid van meningsuiting gerespecteerd werd. Waar illegale censuur als iets verwerpelijk en misdadig werd beschouwd. Waar het respect voor onze mensenrechten overeenkomstig artikel 17 en 19 van de universele verklaring van de mensen van de mens, iets vanzelfsprekend was. Niets is echter minder waar. Al geruime tijd merkten wij de afwezigheid op van kritische reacties op de artikels van Nageltjes die voordien de regel waren. Nu weten wij met absolute zekerheid dat de reacties op onze gepubliceerde artikels systematisch werden en worden gecensureerd ingevolge een misdadig ingeplant protocol op de meeste internet-servers. “502 Bad Gateway” zo vertoont zich het resultaat van dit censurerend misdrijf. Dat is een misdaad maar met iets geringere gevangenisstraffen tot gevolg. Iedereen die een reactie plaatst (of plaatste) met deze boodschap als gevolg, wordt vriendelijk maar dringend uitgenodigd dit samen met de gecensureerde tekst te melden aan de redactie van nageltjes. “Knop contact”. De elites doen er werkelijk alles aan om uw vrije meningsuiting de mond te snoeren, de burgers met een afwijkende mening buiten spel te zetten, de democratie te dwarsbomen. Zelfs met behulp van misdadige censuur. Vandaar deze pagina. Het is niet uw schuld en ook niet die van de redactie van nageltjes dat uw reactie niet verschijnt. Telkens U de tekst “502 Bad Gateway” op uw scherm ziet verschijnen werd uw opinie 100 procent gecensureerd door misdadigers.

24 mei 2020 Het “politiek correcte” gezwets van de MSM kent geen grenzen.
Zaterdag 23/5/20 zag ik al zappend een stukje riooljournalistiek van de “bovenste” plank.
Op (K)anaal Z zag ik de vuurrode Guy Polspoels (of is het Polssmoel?) in gesprek met een “Amerikakenner” (ik ken de man niet, en aangezien ik het gesprek niet tot op het einde heb gezien weet ik zijn naam niet).
De vuurrode Polspoel en de “Amerikakenner” brachten er een demonstratie Trump bashen waar zelfs de VRT en VTM nog iets van konden leren.
De “Amerikakenner” beweerde dat de nieuwszender FOX News en al zijn medewerkers rechts populisten zijn die van Trump de primeurs krijgen en deze gretig brengen, constant aangevuld met leugens.
Volgens de “Amerikakenner” is Trump een tv verslaafde die graag al de bewieroking over zichzelf op FOX News ziet.
De vuurrode Polspoel kon deze bewering enkel maar beamen. Net of hij bij Trump op schoot zit om mee tv te kijken.
Polspoel voegde er tegen het einde nog aan toe (letterlijk citaat) “we mogen dus stellen dat Joe Biden de verkiezingen heeft gewonnen mede dankzij het corona virus.” Dit werd dan weer beaamd door de “Amerikakenner”.
Dus beide heren gaan er van uit dat Joe Biden sowieso president zal warden, maar geven wel toe dat het corona virus Trump dan de das zal om doen.
Vroeger keek ik regelmatig naar (K)anaal Z, dit vanwege de interessante reportages en informatie. Nu is (K)anaal Z sinds enige tijd al, een gewone ordinaire doordeweekse MSM zender.
Walter F

Gecensureerde reactie op “Toen en nu. Links en misdadig!”

Gisteren 3 juni al zappend een stukje van “De Afspraak” op VRT. De dame die aan het woord was aangaande George Floyd blijkt beter te weten wat, waar en hoe het er aan toe gaat met de 4 betrokken agenten. Ze beweerde zelfs dat er 1 de staat ontvlucht was. Het bashen van Trump en zijn partij kent geen grenzen meer, de rellen blijken voor de MSM ongergeschikt na de dood van George Floyd. Amerika, Trump en zijn partij beschadigen zijn nog het enige doelvan de MSM. 0, zero, niks nada objectiviteit. Walter F

Lap , weeral censuur. Zie onze desbetreffende pagina.
Het volstaat blijkbaar de afkorting VRT te gebruiken in combinatie met Trump bashen om de brutale en dictatoriale censuur in werking te zetten. On Topic: voor wie het nog niet geloofde de top van de “democrats” zijn uiterst misdadig. (De vette woordjes mogen niet van de illegale en misdadige censoren!)