Van De Bie en Debielen

Wie dacht dat het krokusverlof een windstilte op alle fronten zou meebrengen mocht het ditmaal vergeten. Plotseling was daar de biecht van B. De Bie die verklaarde dat hij in feite Bart de Mol zou moeten heten, want hij was tijdens zijn post bij het V.B. een infiltrant die voor de Belze staatsvuiligheid werkte en eventueel bezwarend materiaal van deze partij meer in het bijzonder over F. Dewinter over briefte.

Wat er van deze story wel of niet waar is, is voorlopig nog gissen. Wat mij wel opvalt is weeral de “timing” dat zo een item in de media komt en dan nog wel in geuren en kleuren verteld door de landverrader himself. Voorwaar een bizarre vertoning waar zéér veel aandacht aan besteed wordt. Waarom De Bie met deze “onthulling” zichzelf levenslang als een onbetrouwbaar en laf sujet opzadelt is zeer vreemd. Zou hier meer achter zitten? Wordt hier weer een vuil spel gespeeld?

Van De Bie naar Debielen is maar een klein verschil. Zo heeft het nieuwe stadsbestuur van Antwerpen met de tarief verhoging voor inschrijving van personen die er wensen te komen wonen de woede van de linkse loeders opgewekt. Alle registers worden opgetrokken tegen deze m.i. billijke maatregel. Zelfs tot in het EU.Parlement is er commotie onder de aldaar overbetaalde zombies ontstaan over deze schandelijke intentie. Ook de liga voor de mensenrechten o.l.v. de ultra linkse advokaat J. Van der Velpen gaan hun duivels ontbinden en alle mogelijke instanties bestoken met het dwingende verzoek deze daad van agressie, die vooral tegen vreemde sukkelaars gericht is, te vernietigen.

Ook in Nederland is er een poco klompenkloefer die de Antwerpse maatregel in deze gaat aanvechten. Het is nu nog effe wachten op het protest hiertegen van de medicijnman van de kakkewetten stam uit Papoea-nieuw- Guinea om het Antwerps stadsbestuur als straf voor deze gruwelijke daad tegen de menselijkheid publiekelijk te radbraken en te vierendelen. Madam Kerbache zal aan het rad draaien samen met M. Almaçi onder het zingen van Turkse en Albanese strijdliederen en dit onder de begeleiding van de muziekkapel van de PVDA+ o.l.v. dirigent Mertens.

Nog in eigen onland is er het charme offensief van Elio die eerstdaags een “hang out” organiseert waarin de burger een vraag mag “inzenden”. Na grondige screening worden 4 vragen weerhouden die Elio zal beantwoorden. Al de overige zullen “skriftelijke” afgehandeld worden (voor wie dàt gelooft!) De vraag dient vergezeld te zijn van een kort zelfgemaakt filmpje. Mijn vraag is reeds klaar om ingestuurd te worden. Ik wil weten van de premier of er ook homofilie onder de apen bestaat. Ik vind daar nergens informatie over noch in de koran, bijbel of de jongste regeringsverklaring.

In Rome kregen ze ook een “shock” te verwerken na het plotse ontslag van de CEO van de machtigste multinational ter wereld. De Pruis ziet het niet meer zitten en hangt zijn mijter aan de wilgen. Waarom dit plotse ontslag is de veelgestelde vraag. Zou het kunnen zijn dat Benny het beu was haast dagelijks te moeten vernemen hoe zijn firma naar de verdoemenis gaat wegens het wangedrag van vele van zijn vennoten.

Hoe zielherders zich vergrijpen aan weerloze kinderen, waar de gevreesde Islamisten blijven vooruitgang boeken, vooral in de westerse “beschaafde” landen. Waar zijn persoonlijke vriend en secretaris een “mol” bleek te zijn. Ik denk dat Benny dit goed aanvoelde en eieren voor zijn geld gekozen heeft. Hij beseft dat de rots van Petrus aan het afbrokkelen is en laat het puin ruimen aan anderen over.

In elk geval zorgt hij voor veel media aandacht en kunnen de sprookjes-believers weer volop genieten van alle pracht en praal waar goud en edelstenen in overvloed aanwezig zijn. Leven in de geest van armoede zoals Jezus van Nazareth het wilde.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Van De Bie en Debielen — 2 reacties

  1. Ik heb het geluk (of het ongeluk) gehad om tijdens mijn vorige job regelmatig in contact te komen met mensen van de staatsvuiligheid, sorry: staatsveiligheid. Als men weet wie en hoe tot het select clubje kan behoren valt achterover van zijn stoel. Het is Belgie op zijn best.

  2. Als Bart DE BIE voor de staatsveiligheid gaan werken is, dan dient de reden hiervoor gezocht te worden in een of ander chantagemiddel. Voor de staatsveiligheid is er maar één probleem in België , en dat is alles wat vlaams en rechts is. De werkelijke bazen van de staatsveiligheid zitten op de Keizerslaan (=PS mafia) en de Lakenstraat( = maffia van het groot-oosten). Alle middelen zijn dus goed om de Vlamingen te bevechten.Als DE BIE nu met zijn mollenwerk voor de dag komt, dient men dit te zien in het kader van interne afrekeningen binnen deze dienst.Zie ook reeds het gelekte rapport over de SCIENTOLOGY kerk.Bovendien moet men kijken of de strafbare feiten ten laste van DE BIE(=onthulling van het geheim) niet verjaard zijn. Onafgezien daarvan kan men terzelfdertijd het Vlaams Belang en Filip De Winter nog meer destabiliseren. Opvallend is wel dat Bart De Wever zwijgt. Nu Bart De Bie was niet de eerste mol binnen het Vlaams Belang, er was ook reeds Marie Rose.!!!(speciaal gestuurd door de loge). De belgische bezetter zal dan ook alles doen om een Vlaamse onafhankelijkheid tegen te gaan.(met inbegrip van Stasi methodes)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *