Reacties

UNESCO voorzitster reageert furieus op “nazicarnaval” in Aalst — 4 reacties

 1. Ik heb een mooi baantje voor Schauwvliege!
  Poetsmadam in de toilettenblok van het kamp van Breendonck, een gebouw dat rillingen veroorzaakt als men het bezoekt, niet het gebouw op zich maar hetgeen er zich heeft afgespeeld en daar gaan wat idioten een carnavalsgrapje over maken!!! Hoe laag kunnen ‘bepaalde’ mensen toch vallen, zelfs lager dan ongedierte.

 2. Dit heb ik enige dagen geleden geplaatst op de voortreffelijke blog van E.J. Bron

  Trucker zegt:

  13 februari 2013 om 23:00

  Volgens ik heb gelezen was er onder het groepje een “advocaat”…ja zo kennen we deze fijne heren.
  Het lulletje gebruikte het carnaval gedoe (dat is een soortement vermaak dat me geen bal intereseert) als alibi om zijn ongenoegen te uiten over het “rechtse” nva bestuur (hahaha nva en rechts dat is pas en giller) in de stad aalst.
  Dat lulletje zou ik NOOIT opzoeken om te pleiten voor mij, ik hoef geen links multikul volk in mijn nabijheid.
  Ze hebben enkel bewezen dat ze geen kloten aan hun lijf hebben door te spotten met de Joden en hun gruwelijke lot in de geschiedenis (en waar nu het spook van het antisemitisme terug opkomt door de islamieten en hun handlangers in het Vrije Westen) te gebruiken om grappig te wezen.
  Waarom hebben deze lulletjes geen persiflage op de haatbaarden en hun talloze misdaden op de korrel genomen op deze wijze konden ze trouwens scoren en gegarandeerd bijval van het publiek verkrijgen.
  Dat lulletje advocaat onmiddelijk laten schrappen op de balie en de andere lulletjes die meededen enkele maanden verplicht alle concentratiekampen laten bezoeken misschien zou dit tuig dan anders denken hoewel ik daar sterke twijfels over heb, men spot niet “toevallig” met de holocaust.
  Zelfs als ze zich later zouden zxcuseren mogen ze allen levenslang broodroof krijgen en naar de hort gaan, nogmaals dit is willens en wetens spotten met de Joodse tragedie en ze weten dit zeer goed, verbannen naar een haatbaardenland daar zijn deze linkse lulletjes op hun plaats tussen lieden die dezelfde gedachten koesteren.

 3. Het is van belang te weten wie deze groep is…en wie zit er achter..
  de logemafia binnen de VLD van Gent???? Het gaat hier uiteindelijk om een “optreden” om alles wat Vlaams is, gelijk te stellen met de naziterreur..het is het wapen van de linkse en logemafia’s, tegen de Vlamingen. De reaktie van Schauvliege is volledig “normaal” , ze is immers schatplichtig aan haar ACW zetbazen..die razend zijn op de NVA die de bedenkelijke praktijken aanklaagt van het ACW in het kader van ARCO-DEXIA dossier.Deze carnavalsstunt is dan ook geen toeval maar kadert in een bewust gevoerde strijd van de collaborateurs met de belgische bezetter, tegen alles wat Vlaams is.Men mag dit zeker niet onderschatten.

 4. Dat is niet meer om te lachen—–
  Vlamingen moeten elkander steunen en niet provoceren Zo komen wij tot niets, verstaan die piepo’s dat nu niet.Een Vlaming heeft een harde kop, dat is geweten. Gebruik die dan voor een goed doel !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *