beter af buiten de EU …

In zijn ‘Europa-speech’ deed minister Timmermans zijn ‘visie’ over de Europese Unie uit de doeken. Hij maakte hierbij onderscheid tussen “kritische sceptici en mensen die het fundament van de Europese samenwerking ter discussie stellen.” De Partij Voor de Vrijheid en een groeiende groep Nederlanders vallen in de laatste categorie.
Anke VDM4

Vervang Nederland door Vlaanderen en de PVV door het VB en je hebt een sluitend betoog in 10 onmogelijk te weerleggen punten dat hier in de Zuidelijke Nederlanden dubbel telt. En vermits de komende verkiezingen op alle niveaus toch ondemocratisch zullen verlopen stemt men best massaal op een partij die tenminste nog onze vrijheid en de waarheid zal verdedigen.

Lees verder in DDS >>>

image_pdfimage_print
Share

Reacties

beter af buiten de EU … — 2 reacties

  1. Gezien de huidige crisis in de EUSSR en ook in Centraal Europa (=Oekraïne) is het nuttig te verwijzen naar een toespraak van Gorbatschov in 2011. Zie de brug hierna. Deze tekst op de webstek van Kopp Online bevat elementen die bepaalde gebeurtenissen kunnen helpen verklaren, en een ander beeld geven van wat er zich achter de schermen afspeelt.

    http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/geostrategie/oliver-janich/gorbatschow-droht-mit-drittem-weltkrieg-wenn-2-12-nicht-die-sozialistische-weltregierung-der-neuen-.html
    Ik vermeld dit louter ter info, gezien er in de klassieke media niet wordt overgeschreven. Er zijn misschien lezers die ook over andere nuttige gegevens beschikken, ten einde pogen klaar te zien.

  2. Inderdaad, vervang Nederland door Vlaanderen en PVV door Vlaams Belang. De boodschap is duidelijk. De EU fanaten zullen een enorm cordon moeten leggen rond de Euro sceptische partijen om hun dictatoriale wil verder op te kunnen dringen aan de EU “onderdaan”. Geld zal bij deze geen rol spelen, aangezien het voorstel om verkozen Euro sceptische partijen GEEN werkingsgelden meer te geven al eerder gelanceerd werd. De centjes zullen dan wel door de EU dictators gebruikt worden om hun waanzinnig gedrocht verder uit te bouwen, hun wil te blijven doordrukken, en geen rekening te houden met “andersdenkenden”. Ik vrees dat de tijd van vreedzaam verzet uiteindelijk plaats zal maken voor hardere acties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *