Je merkt het niet…

Als men gisteren naar de 0000 op canvas keek kon men goed lachen. De kleine Tobback was er op bezoek en deelde zijn grillen en grollen met de nieuwslezeres, af en toe onderbroken door een geteleviseerde quote van zijn partijgenoot de zeer geleerde professor in zeewinden en gebakken zilverfondsen de heer J. Vandelanotte.
Brunoke deed zelfs zijn best om zeer erudiet over te komen door baanbrekend taalgebruik te hanteren zoals “overheidsbeslag”. Vervolgens bedreigde hij de kijkers bij wijze van je reinste chantage dat als ze niet voor de SPa zouden stemmen ze waarschijnlijk hun pensioen zouden verliezen omdat het zonder de SPa niet meer zou kunnen uitbetaald worden. Hoe lang zitten  de socialisten al ononderbroken in de Belgische regering? Sinds 1988!
Man man dacht ik, je bent een idioot maar je merkt het niet.  En kijk vandaag gaat Nederland naar de stembus en op EJ Bron werd een scherpe analyse gepubliceerd onder dezelfde titel.
Lees verder >>>

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Je merkt het niet… — 1 reactie

  1. Zoals ’t Pallieterke het schrijft ” wat niet lachend gezegd kan worden is de waarheid niet ” Maar ’t is de waarheid als een koe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *