De aasgieren, de immigranten, links en de geschiedenis van Nederland.

De hel barstte los in het Nederlandse politieke landschap, tussen de 19de en de 22ste maart 2014: Als een zwerm razende, onverzadigbare roofvogels stortte de publieke opinie, belichaamd door politici en media, zich op hun prooi, na maanden- misschien wel jarenlang stil en grimmig op deze kans te hebben gewacht.

Was het hen gelukt, hem binnen een tijdspanne van 24 uur te verzwelgen met huid en haar, dan zouden zij dit niet gelaten hebben en zouden zij elkaar na afloop tevreden hebben gefeliciteerd, alvorens terug te keren tot de orde van de dag.
Lees verder >>>

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De aasgieren, de immigranten, links en de geschiedenis van Nederland. — 3 reacties

 1. M.i. gaat de hetse tegen Geert Wilders juist tegen de lafaards en verraders werken bij de verkiezingen in mei, steeds meer mensen zien het vuile spel dat gespeeld wordt waarbij de eigen bevolking steeds meer het moeras indedrukt wordt en het allochtoonse profitariaat steedw meer geknuffeld wordt.
  Hopelijk worden die rode, groene, blauwe en oranje smeerlapperij samen met die levensgevaarlijke islamlovers met beide voeten op de grond gedrukt en ze gezegd “tot hier en geen mm verder”.
  Mijn stem zal niemand van die vernoemde verraders krijgen.

 2. Bij deze ganse hetze tegen Geert Wilders stellen er zich toch vragen:
  1.Gaat het hier om een toeval of kadert dit in een geplande actie, waar men zat te wachten op een of ander voorwendsel, hoe miniem ook!!!
  Dit doet denken aan de zaak Van Temssche waar iedereen klaarstond, men kende blijkbaar de dag maar niet het juiste uur!!
  2. Is het vertrek van tal van PVV’ers toeval of gaat het hier ook een actie die gepland werd in samenhang met deze vermeld onder punt 1. Als dit gepland was, dan gaat het om “mollen” die bewust zijn geïnfiltreerd ten einde op het “gepaste ogenblik” te vertrekken ten einde de partij zo te ondermijnen. (zoals ook bij het Vlaams Belang gebeurd is).

  Gezien het tijdstip van het incident (=juist voor de Europese verkiezingen) en de omvang van de hetze, gepaard gaande met een toch niet onaanzienlijke uitstap uit de partij, is toeval dan ook uit te sluiten en gaat het hier om een sinds lang voorbereide beschadigingsoperatie. Na de fysieke liquidatie van Pim Fortuyn en de reacties hierop, heeft men blijkbaar voor een andere strategie gekozen.
  Het zal er dan ook op aankomen deze sabotage aan te klagen, en onderzoek te doen naar de aanstokers, die op hoog niveau dienen gezocht te worden.
  Is er soms een verband met de zaak Demmink die momenteel opnieuw in de belangstelling staat? (en waarbij pedofiele praktijken een rol spelen).
  Diende “en passant” ook de aandacht van de zaak Demmink afgeleid te worden?? (=met vertakkingen naar Turkije).
  Achter de schermen worden we bij deze hetze tegen Geert Wilders geconfronteerd met machtige supranationale occulte belangen die ook Pim Fortuyn hebben geliquideerd. Er staan hier dan ook de enorme belangen van de NWO op het spel, waar de EUSSR een belangrijke uitvoerende taak heeft.

 3. Een zeer duidelijk geschreven column, dat waarschijnlijk nooit de weg zal vinden naar de mensen die broodnodig andere data nodig hebben dan de dagdagelijkse brainwashing van de linkse media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *