Er moeten Europese belastingen komen zegt Verhofstadt …

Guy Verhofstadt, voorzitter van de Europese liberalen, pleit in De Tijd voor Europese belastingen. Zo weet het laatste Nieuws.Je wordt slimmer als je mensen ontmoet die het niet met je eens zijn.’ Dat is het leitmotiv van de Nederlandse filosoof Hans Achterhuis. met wie Guynokio zich in een soort dubbelinterview eens goed liet gaan.
Geen nieuwe belastingen. Niemand betaalt een euro meer. Alleen zullen burgers het bedrag dat naar Europa gaat rechtstreeks aan Europa betalen.” zo orakelde de blauw geschelpte Don Quichot.

Zo ’n ongelooflijke arrogantie vlak voor de verkiezingen zal de liberalen zuur opbreken op 25 mei 2014. Wenst U fascisme pur sang, stem dan op de Eurofiele partij van Verhofstadt. “Niemand betaalt een euro meer?” Wie gelooft zo’n leugens nog !? En wie gaat die Europese belastingen ooit verminderen of afschaffen !? Het nationaal parlement misschien? Vergeet het! Het gaat vooral over nieuwe, bijkomende belastingen die zonder gewelddadige revolutie nooit meer zullen kunnen afgeschaft worden.

Natuurlijk voelen de totaal leeg gezogen burgers zich helemaal niet betrokken bij deze EU. De gedegenereerde EUssr is immers volledig ondemocratisch tot stand gekomen en dus onwettig en illegaal. Geen wonder dat de nomenclatuur en haar apparatsjiks van het fascistische EUssr-regime niet vies zijn van dictatoriale middelen. Ze hebben helemaal geen respect voor de burgers noch voor de democratie. Guynokio Verhofstadt zeker niet.

Van taferelen zoals op een tapijtenmarkt in Istanbul weet hij waarschijnlijk wel het fijne. Politici die staan te molenwieken in de nutteloze europese praatbarak en bovendien ophitsende oorlogspraatjes gaat verkopen op het grote plein in Kiev. Van zulke politici moeten we vanaf.

We moeten af van Verhofstadt. Het ‘joenk’ is volledig de trappers kwijt. Wie nu op 25 mei nog voor de liberale partijen stemt heeft een klap van de molen gekregen en zo niet, willen ze misschien nog de renovatie van zijn privé vertrekken in Gent betalen!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Er moeten Europese belastingen komen zegt Verhofstadt … — 3 reacties

 1. In feite wil Verhofstadt Europa omvormen tot een België in het groot.
  Dit alles met éénvormige belasting- en BTW tarieven en met een inning door de EUSSR. Zijn voorstel om de momenteel geheven belasting die na inning door de nationale staten, doorgestort wordt aan de EUSSR, rechtstreeks te laten innen door de EUSSR is een eerste stap daartoe, = een sluipend gif.

  Dit zal dan uiteindelijk ook als gevolg hebben dat de nationale staten voor hun financiering volledig afhankelijk zijn van de EUSSR. Wat dit betekent weten de Vlamingen al jaren binnen het belgische bezettingssysteem.
  Inzake belastingen zijn het daarenboven niet de tarieven die van belang zijn, maar wel wat er werkelijk betaald wordt.

  In België zijn de tarieven ook voor iedereen gelijk, maar als men de cijfers bekijkt dan is het vooral de autochtone Vlaamse middenklasse die betaalt, en dus niet de allochtonen, en franstaligen in Brussel en Wallonië die een grote creativiteit aan de dag leggen om te kunnen frauderen en dan via de transferten van noord naar zuid op de koop toe nog pakken geld bij krijgen.
  Het is dan ook een illusie te denken dat met gelijke belastingtarieven het zuiden evenveel zal betalen als het noorden in de EUSSR.

  Als deze belastingen dan rechtstreeks geïnd worden door de EUSSR dan is de ramp volledig. Zie de gigantische fraude met EUSSR subsidies waar het zuiden de spits afbijt in alle domeinen.
  Zoals reeds meermaals gezegd: Verhofstadt is een zeer gevaarlijk man, die als logeman, volop meewerkt aan het onderwerpen van de Europese landen aan de EUSSR en aan de NWO. De door de loge gecontroleerde VLD werkt hier volledig aan mee en de belangen van Vlaanderen doen er totaal niet meer toe.

  Het resultaat bij de verkiezingen is dan ook bijkomstig. Zelfs als men op een gegeven ogenblik eindigt met 0 stemmen!!! De NWO heeft voorrang op alles. De VLD is dus nog steeds de oude PVV=Pest voor Vlaanderen.

  • Beste De Merode, Het resultaat van de verkiezingen zal ( als het al niet geprogrammeerd is in de stemcomputers ) gemanipuleerd worden in het voordeel van de EUSSR voorstanders/aanhangers, zijnde: Open VLD,CD&V,SPa,Groen,en vooral en zeker niet te vergeten N-VA. Wachten is het op het resultaat van de Euro kritische partijen, Vlaams Belang,PVV,FPÖ,en FN die uiteindelijk maar te laat front gaan vormen tegen de EUSSR. De verraders van het eigen volk is het maar om één ding te doen, niets en niets anders dan rijkelijk hun eigen zakken vullen, en eigen belangen veilig stellen. Dat de belastingbetaler daarbij uiteindelijk definitief de nek wordt omgewrongen is bijzaak voor de Eurofielen. Bwweuk…

 2. Als ik deze dictatoriale, ondemocratische, fascistische blauwe tandspleet zie, hoor, lees gaat mijn bloed bijna koken. Hij heeft nog een grotere impact op mijn gezondheid dan het rode, groene, en linkse gespuis dat ons ook dagelijks door de strot geramd wordt. Dat Verafstoodt de trappers kwijt is weten we al langer dan vandaag. De geachte redactie heeft er ook al lang en meermaals op gewezen. Deze kerel zit nog maar op één plaats veilig, in de psychiatrie. Achter meer dan één slot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *