Vrijheid van gedachte(n)

Het is een feit dat onze fundamentele vrijheid om te denken wat wij willen denken, belaagd wordt en zelfs meer en meer in het gedrang komt.
In het bij veronderstelling ‘vrije’ westen wordt men automatisch als racist bestempeld indien men kritiek durft te uiten op de islam en haar ‘geleerde’ clerus. En vermits racisme strafbaar gesteld werd is men dus strafbaar om zo vrij te zijn een mening te formuleren. Ziet U de vuile truk?
In sommige landen zoals Afghanistan, Iran, de Maldiven, Mauritanië, Pakistan en Soedan maar ook in Saoedi-Arabië kunnen atheïsten zelfs de doodstraf krijgen omdat ze atheïst zijn.
Inmiddels worden gelijktijdig in Syrië, Soedan en Nigeria massa’s mensen vermoord, gewoon omdat ze christen zijn! Ziet U de onder de mat geveegde genocides?

Over dit alles bestaan zelfs rapporten die soms zelfs werden verwelkomd door bij voorbeeld een Heiner Bielefeldt, speciale rapporteur van de Verenigde Naties op het gebied van vrijheid van religie of overtuiging. Volgens hem was er onvoldoende besef dat ook atheïsten bescherming genieten op grond van internationale mensenrechtenverdragen. Zeg nu zelf: onvoldoende besef?

Als autodidact in mohammedaanse materies heb ik het hier enorm moeilijk mee. Maar besef dat hierdoor elk redelijk individu uiteindelijk razend wordt van woede. Men herkent en erkent iets maar doet er niets aan. Typisch voor al de boven ons gestelde rooms-rode en blauwe geschelpte apparatsjiks. Zal ik mijn guillotine alvast maar beginnen scherpen?

Hier een rapport van 2012 (javascript toestaan en naar beneden scrollen) hier een ander rapport van 2013.

Er werden dus rapporten met de stand van zaken gepubliceerd. Vreemd genoeg is dat van 2012 inmiddels zo goed als volledig van het internet verwijderd. RaRa hoe kan dat nu?

De 4O4 mededelingen dat de pagina’s (helaas-sic-huilie-huilie) niet meer bestaan, zijn zo veelvuldig dat zelfs een uil met een telescoop er niet meer kàn naast kijken. Hier wordt geknoeid, hier wordt gecensureerd, hier wanen dictators zich tot alles en nog wat en nog veel meer gemachtigd.

Censuur is maar een eerste stap, vandaar dat Nageltjes er met fierheid er exemplaren van koestert en ter beschikking stelt. Download en verspreid ze!

Gelooft U nu, naïeve christen, nog altijd niet dat wij in een islamofascistische EUSSR leven, wees dan maar zeer bevreesd voor uw eigen leven. Eens ze U oppakken, zal er niemand meer over zijn om daarover te protesteren! Zo werkte het nazisme, zo werkt het islam-fascisme en zo werken de islamofiele EU-dictators waar uw partij zo’n grote voorstander van is.

In het rapport van 2012 wordt het onland België niet eens vermeld. Maar lees pagina 224 van het rapport van 2013 en huiver! Alles koek en ei! Geen woord over de politiek correcte berichtgeving in de pers en dito media. Geen woord over het cordon sanitaire rond de Vlaamse meerderheid. Geen woord over het structureel geweld van het discriminerende centrum van ongelijke kansen.

2013 is duidelijk 2012+1!

Update 14/04/2014Het rapport van 2012 is inmiddels terug beschikbaar op de website van IHEU (International Humanist and Ethical Union) Bij de vrijzinnigen van het HVV zal men hiervan geen spoor vinden. Die dames en heren houden zich liever bezig met multicul, ecologie en het het bashen van wat zij uiterst rechts noemen, dan wel met legale moord en doodslag wereldwijd gepleegd door moslims.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Vrijheid van gedachte(n) — 2 reacties

  1. Update 14/04/2014: Het rapport van 2012 is inmiddels terug beschikbaar op de website van IHEU (International Humanist and Ethical Union) voor het bruggetje zie onderaan het artikel.

    Bij de vrijzinnigen van het Belgische HVV zal men hiervan geen spoor vinden. Ook niet over het rapport van 2013. Die dames en heren houden zich liever bezig met multicul, politiek, spermadonatie, opwarmingsecologie en het het bashen van wat zij uiterst rechts noemen, dan wel met legale moord en doodslag wereldwijd gepleegd door moslims.

  2. Bevreesd voor het leven van zij die me lief zijn ben ik al lang. Om nog maar eens in herhaling te vallen, hoe lang zal het nog duren voor onze keel zal worden overgesneden ??? Ik neem de vrijheid om er bij te vermelden dat Jean er ook zo over denkt, en hij is vast niet de enige.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *