Met alle middelen

Anexatie van Vlaanderen

Dit totalitair systeem had hier en nu ook aanwezig kunnen zijn indien we de plannen van het nationaal-socialisme overgenomen hadden. De machtsverdeling van na de oorlog liet dit echter niet toe. De betrachting is des te intenser.

Eer het zover is zal de Europese nomenclatuur alles in het werk stellen om de geesten te doven, het ideale wapen is de import van een dictatoriale godsdienst, die bij grondwettelijke aanvaarding zijn diensten zal bewezen hebben.
Onze homogene samenleving in het nieuwe millennium is inderdaad weggevaagd en vervangen door een multi-etnische demografie.

De strategie is ons een schuldcomplex aan te smeren: zoals de nazi’s de legitimiteit van de joodse aanwezigheid in Europa met antisemitische propaganda langzaam maar zeker aantastten en zo een draagvlak creëerden voor de holocaust, zo vernietigt het multiculturalisme geleidelijk aan de legitimiteit van onze eigen gelukkige en welvarende Westerse samenleving. Het multiculturalisme creëert een draagvlak voor onverantwoordelijke, maar nog altijd voortschrijdende retro-kolonisatie van ons grondgebied en de misdadige vernietiging van onze culturele habitat die daarmee gepaard gaat. Met de invoering van de islam hoopt de nieuwe wereldorde het vrije denken in Europa op korte termijn uit te schakelen.

De huidige Europese Unie komt overeen met de plannen en het ontwerp voor een Europese Economische Gemeenschap, zoals die destijds ontwikkeld is door leidende nationaal-socialisten onder voorzitterschap van Dr. Walter Funk, Nazi-minister voor economie en president van de Duitse Reichsbank. http://ejbron.wordpress.com/2013/01/28/geheim-rapport-europese-unie-legt-grondslag-voor-vierde-nazirijk/
In de zomer van 1942, toen de nazi-legers geheel Europa en een groot deel van de Sovjet Unie onder de voet hadden gelopen, kwam de Reichsbank met plannen voor een naoorlogse monetaire unie. De centrale Reichsbank, in samenwerking met het Ministerie van Economie, ontvouwde een plan voor een monetaire unie voor een groot deel van Europa, met de Reichsmark als dominerende valuta.
Het Duitse Nazi-plan voor de Europese economische en monetaire eenwording is beschreven in een boek dat in hetzelfde jaar in Berlijn werd gepubliceerd onder de titel Europäische Wirtschaftsgemeinschaft. Het boek bevat essays, geschreven door belangrijke industriëlen, bankiers en economen van het Derde Rijk en is uitgegeven door de Berlijnse Industrie und Handelskammer in samenwerking met de Economische Hogeschool in Berlijn (Wirtschafts-Hochschule).

De Nazi-blauwdruk voor een verenigd Europa komt verbluffend veel overeen met de structuur van de Europese Unie, zoals wij die nu kennen. Dat is de conclusie van een artikel, verschenen in de International Currency Review, een specialistisch blad dat vrijwel alleen binnen de bankwereld wordt gelezen.
Op wereldvlak ziet men de tendensen die stevenen naar een duizendjarig rijk, ieder werelddeel zijn tactiek gebruikend.

http://xandrah.wordpress.com/2013/02/15/rusland-en-china-hamsteren-goud-veel-goud-om-dollar-om-zeep-te-helpen-vervolg/
De tactiek van veroverring kan niet met meer met een blitzkrieg, maar is listig, psychologisch. http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M6&s=M85&ss=P936&l=NL

Men zal het ons voorstellen als een soort Europese Endlösung die naar verlossing van onze ingebeelde historische zondigheid verwijst en dat we met massa-immigratie en het cultuurrelativisme het einde moeten forceren van onze verziekte Europese identiteit.
Alle middelen zullen goed zijn om de geesten te doven.
http://xandrah.wordpress.com/2013/02/15/leugenaars-van-de-polen-tot-de-evenaar/

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Met alle middelen — 1 reactie

  1. Pingback: Van Europees Monster Tot Vierde Rijk (3) | Nageltjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *