De roofridders.

Arco hier.. arco daar.. arco overal! Het klinkt als een refrein uit een liedje van Urbanus, alleen gaat het hier over echte roofridders en struikrovers. Een volgende wansmakelijke episode is in de maak bij de christelijke menslievende roversbende van arco.

vale_gier-02

Nogmaals komt er een pak drek bovendrijven waaruit zou blijken dat dit “bedrijf” het qua sjoemelen en boemelen niet zou nauw nam. Niet alleen de spaarder (kleine man) werd er bedrogen en belogen maar ook de al zo zieke staatskas werd er via spitsvondige trukken opgelicht, door vele miljoenen euri’s belasting te omzeilen. Het is blijkbaar een vaste constante bij die “pak-de-poen” organisaties. ACW-ACV-ABVV en nog van die graaiers doen er allen lekker aan mee.

Net zoals de pakbonden ontkend nu ook de topman van het ACW in alle toonaarden de beschuldigingen van “fraude”. Net zoals een topsporter het gebruik van doping ontkent niettegenstaande deze vuiligheid uit zijn ogen en oren druipt dat hij er scheel van ziet. Zou in dit geval den dikke miljonair uit Vilvoorde, die destijds in het bestuur zat ook weer van niets geweten hebben?…waarschijnlijk wel! Uiteraard is deze onthulling weer dankbare munitie voor de oppositie die niet ten onrechte klaarheid in deze zaak eist. Bij de tsjeven zitten ze duidelijk zéér verveeld met de zaak en is men nu reeds aan de verpakking bezig om het verhaal geloofwaardig te maken voor het gepeupel, zeker voor hen die hun spaarcentjes de mist zagen in gaan.

Volgende week donderdag zal er bij Linda politica zéker vuurwerk afgestoken worden als de arco vragen ten berde komen. Wij moeten ons echter niet al te veel illusies maken wat de uiteindelijke afloop van het hele verhaal, dat nog erger stinkt dan een mand rotte eieren, zal zijn.Ondanks het feit dat den J. Crombez de fiscus opdracht geeft om de zaak opnieuw te onderzoeken, zal het uiteindelijk stilletjes leegbloeden en op de lange baan geschoven worden tot het opgedroogd is. Ons kent ons en in dit geval zijn er teveel hoge poco pieten mee gemoeid..salamder toestanden! Net zoals in het Fortis debacle waar de raad van bestuur met vlag en wimpel de verantwoordelijkheid van zijn gat wist te schudden zal dit ook zo geschieden met de arco beerput. De tsjeven zullen zich weren als duivels in een wijwatervat om de publieke opinie voor de elfenderstigste keer te kunnen misleiden.

Maar wat ze ook reutelen.. wie gelooft die Farizeeërs nog!

mvg

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De roofridders. — 6 reacties

 1. JEAN LIBERLOO, in Rusland heeft zich een relatief klein drama afgespeeld a.g.v. een inslag komende van een komeet, wel, in 2014 zal in Brusselallahbath een nog groter drama zich afspelen, daarbij gaan duizenden klaplopers die momenteel liggen te graaien in dat EU kot moeten gaan vluchten want hier zal geen plaats meer zijn voor verraders van dergelijk laag niveau.

  In hun zog zullen veel “allochtonen” mee vluchten want het OCMW van de wereld zal gesloten worden, er zal niets meer te vangen zijn door personen die NOOIT iets hebben bijgedragen aan de welvaart, veiligheid en leefbaarheid.

  Kijk ik nu in een wolk? helemaal niet, het is een vaststelling, om even het woord van de huidige politiekers te gebruiken, elke dag zakken we verder het moeras in a.g.v. het misdadig corrupt wanbeleid dat toegepast wordt in Vlaanderen, Brusselallahbath, Wallonia, Europa, Amerika, Afrika, Azië.

  Als wij burgers niet snel gaan ingrijpen dan zullen het hier Griekse, Spaanse, Italiaanse, Portugese toestanden worden toestanden waar we echt niet zitten op te wachten want wij hebben kinderen en kleinkinderen, het beeld wat nu voor de ogen komt is beangstigend en veroorzaakt slapeloze nachten.

  Wij ZULLEN en MOETEN dat wanbeleid van profitariaat, dictatuur en volksbedrog een halt moeten toeroepen.

  • Volledig akkoord dat er moet gereageerd worden, maar wie gaat beginnen, wie gaat uit zijn luie zetel opstaan, wie gaat de handen vuil maken, want het zal hard tegen hard gaan, cfr het motto van Lenin : de macht komt uit de loop van een geweer. Inzake Brussel, de Vlamingen zijn bijna weg, de franstaligen zijn ook al aan het vertrekken, de EU en de NATO zullen volgen, want in 2018 zal er bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen een totale machtsgreep zijn van de “nieuwe belgen”. In het boek “Burgerkrieg” van de duitse schrijver Ulfkotte, wordt er melding gemaakt van een CIA rapport dat voorspelt dat rond 2020 in alle grote europese steden burgeroorlogen zullen uitbreken omwille van sociale en raciale redenen.Ik hoop dat het scenario in het boek “The Flying Inn” van Chesterton zijn verloop kent in Europa, met een positieve afloop in plaats van het scenario van het boek Le Camps des Saints van de franse schrijver Jean Raspail.(=totale ondergang).

 2. Proficiat benden bedriegers-afzetters-verloeders van onze samenleving

  – Het is niet te verwoorden wat een rotzooi jullie traditionele partijen ervan gemaakt hebben “ en nog” en dan nog de mensen voorliegen zonder te blozen dan moet je toch al van heel laag niveau zijn “zeker als men zich een christelijke partij durft noemen, humaniteit in het vaandel hoog dragend”, dit is schaamteloos.
  – Het is altijd zo geweest. Inderdaad misdaad, corruptie, vriendjes politiek noem maar op zijn van alle tijden. Maar wat er nu in onze maatschappij zich afspeelt tart alle verbeelding. Iedere dag worden we gegijzeld en belegerd met negativisme, corruptie “door instellingen” waar wij gewone mensen geen vat op hebben. De kleine zelfstandigen en hardwerkende mensen worden gewoon vernederd en gepakt. Ja, zelfs belachelijk gemaakt. Vrijspraken van misdadigers door procedure fouten, gesjoemeld met gelden van belastingsbetalers, enz.. . Dat alles moeten we dagelijks ondergaan zonder ook maar de minste inbreng of aanhorigheid. De geloofwaardigheid is ver te zoeken.
  – Decennia hebben jullie ons klein gehouden met de medewerking van de naïviteit van de gewone burger. Instellingen zoals: de pastoor – burgemeester – kasteelheer en de champetter, maar die tijd is voorbij. Eindelijk is iemand die zich hier tegen durft te verzetten, met nuchterheid en intelligentie naar de mensen toe. Zonder gesjoemel en met open beleid. Maar nu al zitten jullie met de billen tegen elkaar van angst voor de kracht van verandering voor de komende verkiezing 2014. Jullie laatste stuiptrekking zijn deze om zoveel mogelijk negatieven slogans en diverse tegenkantingen rond te bazuinen om die groep kortzichtige nog te beïnvloeden,te denken,om zo als nog aan het zwaard van damocles te ontkomen.
  – Ik huiver en heb te doen met jullie. Maar besef toch maar dat wij gewone mensen ook mondiger geworden zijn en al die leugens en dat oeverloos gezwansd stilletjes bui zijn. Begin eens eindelijk te beseffen dat ook wij mensen, deze met gezonde verstand, de corruptie, door jullie veroorzaakt,ons niet meer onverschillig laat en dit niet langer nog tolereren, ook voor ons zijn er grenzen. Een ieder die ietwat van onze vaderlandse geschiedenis afweet, weet dat vroeg of laat de rekening gepresenteerd zal worden.
  – Wel beste vrienden, in plaats van tegen te werken geven jullie medewerking, nu kan het nog. Gebruik jullie gezond verstand en werk gezamenlijk mee aan de opbouw van ons land, hand in hand. Laat iedereen in dit democratisch landje zijn plaats verdienen en ieder op zijn niveau zijn of haar verantwoordingen nemen en dragen, ongeacht taal, strekking of afkomst. Het kan toch niet hoe het er nu aan toe gaat dit moet stoppen. De onrechtvaardigheid is niet meer te tolereren maak er nog iets goeds van zodat we weer gelukkig, zonder angst kunnen leven in een maatschappij van harmonie. Of moeten we massaal op straat komen om te protesteren met desastreuze gevolgen zie maar in ons omringende landen, daar hoef geen uitleg bij, nietwaar.

 3. waarom is beroepsleugenaar vankackere in de fed.gepiloteerd?om zijn democratisch gehalte van een enkele verdwaasde brusselaar die voor deze parvenu gestemd hebben?ik geloof van niet.zou het misschien om een acw-cvp miljardenzwendel gaan waar zelfs de meest gehaaide beroepzwendelaars van de ps hun klak voor moeten afdoen?mvg.

 4. Senior,
  Proficiat, daar valt niets aan toe te voegen.
  De wind zal héél snel gaan liggen a.g.v. te veel hoge poco smeerlappen die er van geprofiteerd hebben.
  Zoals u schrijft: echte salamander toestanden, nota bene, de beste reeks ooit op TV geweest, men kan zo maar namen plakken.
  Hopelijk staan óók de tjeven op een rij naast de blauwe geschelpten en de rode en groene ratten volgend jaar aan de klaagmuur in Jeruzalem om hulp te roepen, hulp die ze van mij NOOIT zullen krijgen want aan verraders en corrupte smeerlappen heb ik een gruwelijke hekel en walging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *