Wer Wurst liebt weisst besser nicht wo und wie sie gemacht wird

Der Liederwettbewerb der Eurovision ist vorbei! (Oef!)
Soll es uns Wurst sein wem gewonnen hat?
Zal het ons Worst zijn wie gewonnen heeft? Een als vrouw verbouwde man met behoud van piemel en baard!

Nog een stap verder dan de halfslachtige Franstalige man met wie de VRT, en een grote schare belgicisten, dachten een kans te maken. Zo’n kermisattractie lokt altijd klanten in de tent, zullen ze onbewust gedacht hebben. Dat is trouwens al jaren het devies van het kinderlijke liedjesfestival. Het een week oude huwelijk van de Franstalige kandidaat met een andere man kwam te laat om enige interesse te wekken. Het was ook te weinig. Misschien wanneer hij ook zwanger was geweest dan ….
Dit jaar zou abnormaal geklopt worden door abnormaler.

Ik voorspelde het al van bij de eerste mediaheisa, enkele maanden geleden, toen in kranten en bladen ganse pagina’s met foto’s werden gewijd aan Conchita Wurst met baard. Ik had het liedje toen nog niet eens gehoord. Ik accepteer dat er homoseksuelen zijn, dat is nu eenmaal zo in de natuur, ik heb er niets tegen. Maar ik heb wel wat tegen jeannetten. ( ik ga hier nu dit door mij gemaakte onderscheid niet even verduidelijken. Als ik tijd en goesting heb misschien eens)

Ik zal jullie wat verklappen:ik keek dit jaar een stukje, omdat ik op straffe van het verlies van mijn aanzien en autoriteit, gewed had dat het gedrocht met een baard ging winnen. Ik nam het programma zelfs op, om het daarna met een duivels genoegen te kunnen wissen.
Het volk in de zaal en de jury die onrechtstreeks betaald worden om hoera te roepen, of boeh als de naam Rusland viel, kon er niet genoeg van krijgen als we op de reacties in de zaal mogen afgaan.
Nog een tot massahysterie verworden evenement. Er zijn er inmiddels zo vele. Er is dunkt me al meer spelen dan brood.

De Europese hoera-barak zal in zijn handen wrijven. De Europese slogans en ideeën van multi-diversiteit zijn goed overgekomen, de ganzen gegaveerd, de missie geslaagd.
Morgen worden we geregeerd door mutanten, decadentie, kitsch.
Abnormaliteit verheven tot norm. Voortgeplant en bestendigd via kunstmatige inseminatie, plastische chirurgie, spermadonoren, geleende baarmoeders (en straks kunstmatige), klonen, en Frankensteinfabrieken. Ik ben benieuwd naar hoeveel geld het gekost heeft om dit feest van wansmaak en kitsch te financieren en geolied te laten verlopen.

De Wizards van Oz, die de leiding hebben in Europa, sleuren al met een gans met belastinggeld betaald leger, aan de knuppels van de maakbaarheidsmachine. Ondertussen denken de leeuw dat hij geen moed heeft, de stroman dat hij geen hersenen heeft, en de blikken man dat hij geen hart heeft en dat ze dat moeten krijgen van de tovenaars. Op Dorothy moeten ze niet rekenen, die is de weg kwijt.

Zoveel farao’s die denken dat ze door god gekozen zijn om te regeren en dat ook onverkozen doen, ook al claimen ze dat niet met zoveel woorden als de heersers uit het verleden, moet toch blasfemie zijn.
Wat ik ervan denk, dat zal jullie wel duidelijk zijn. Maar…..
Wat zouden de moslims over dit alles denken?

Het worden boeiende tijden.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Wer Wurst liebt weisst besser nicht wo und wie sie gemacht wird — 6 reacties

 1. Aan dergelijke bullshit verknoei ik geen tijd en zeker niet aan zo een omgebouwde vent die ik zag in nieuwsflitsen, man man man, momenteel moet men een travestiet zijn en/of getatoeeerd zijn, hoe griezeliger hoe liever. Niet aan mij besteed.

 2. Decadentie in naam van de verdraagzaamheid hoe ver gaan ze nog afglijden ???? Ik heb niets tegen travestieten ,trans-sexuelen, enz. Ieder diertje zijn pleziertje, maar het is de verborgen boodschap achter dit alles, en dit lijkt mij toch niet helemaal koosjer. Gewoon sodoma en gomora of een ontspoorde maatschappij ???????

 3. Ik kijk al lang niet meer naar die show. Alleen het winnend nummer heb ik 2x bekeken. De eerste maal gedegouteerd . Maar hoorde toch de klank van de stem. Dat zette me aan om een tweede maal terug te spoelen en te luisteren met mij ogen dicht. En ja het lied was mooi en met krachtige stem gezongen. Daar zien we dat men de punten niet luk raak heeft uitgedeeld maar wel geluisterd heeft naar het lied en de stem.

  • Ik heb niets gehoord. Maar vandaag heb ik wel minstens 60 mensen gesproken die vonden dat er een massa muzikaal véél bétere kandidaten waren. De uitslag werd duidelijk gemanipuleerd. Punt.
   webmaster.

 4. Heb gewoontegetrouw niet gekeken. Maar nu wel even gegoegeld naar die Conchita Wurst. Bwaakes!
  Goed dat a.griffon de juiste foto geplaatst heeft.

  Dat de naam Rusland onthaald werd op boe geroep bewijst nog maar eens dat we leven in een EU-dictatuur en hoe ver deze walgelijke fascisten durven gaan.

  Een dictatuur waar de feiten en de redelijkheid opzij gezet zijn en vervangen door kunstmatig opgewekte emoties die de objectieve waarheid ondergeschikt maken aan subjectieve deugdzaamheid en politiek correcte leugens.

  Derhalve is het onbelangrijk wat de moslims ervan denken. Zij hangen zelf aan elkaar met plakband en leugens net zoals de EU en haar songfestival.

 5. Het jaarlijks terugkerende “evenement” komt bij ons al 20 jaar niet meer op de buis. Het zal mij dan ook een “eenheidsworst” wezen wie wint, verliest, of niet mag meedoen. Een geldverslindend geval, indien belgie het “evenement” na winst moet organiseren zijn bij VRT en/of RTBf de centen op voor de rest van het jaar. Dan zitten ze weer in onze zakken. In tijden van crisis en besparingen, afschaffen die boel. We zullen er niets aan missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *