Euromania – Europa doorgelicht

I’m glad someone finaly has put his money where his mouth is.Documentaries like this one are light in the darkness. I came to this youtube-video through a Facebook friend. Now that I’ve seen it, i find it more than worthwile paying for it.I hope many others will react in the same way, so that you recover the money you advanced to enable the continuation of the project. I even hope it will earn you some money to start a next one. With the regime-controlled media, we don’t have that freedom of choice and payment. http://vimeo.com/ondemand/euromania

Tot zover mijn commentaar op de film, die ik daarna voor 6,9 dollar (ca 5€) Euro ook kocht op Vimeo http://vimeo.com/ondemand/euromania.
Ik hoop dat meer mensen zijn kosten helpen terugbetalen. Helaas is de documentaire enkel in het Engels. Goed ondertitelen is een tijdrovend werkje ( Nietwaar Lucky9?)

Wat u moet doen? 25 mei op de enige Eurocritische partij, die het Vlaamse Belang dient, stemmen natuurlijk.
Als de vakbonden stemadvies mogen geven, dan wij toch ook?

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Euromania – Europa doorgelicht — 4 reacties

 1. De hier geplaatste video werd door de eigenaar(?)op Youtube als privé gemarkeerd en daarna vervangen door deze video. De reden daarvoor is mij onbekend. Mocht het nodig zijn, ik beschik over een gekochte download van de eerste versie die op Youtube werd geplaatst. 🙂

  • Zeer graag uw bruggetje of transfer van het aangekochte origineel voor publicatie op Nageltjes a.griffon.

   We delen in de kosten en hebben nog 7 dagen de tijd om de eurofiele fascisten een neus te zetten. Bij Nageltjes zitten actueel zo’n 20000 lezers in de cinema. 😆

 2. Nog een aspect van Euromania : België dat voor gigantische bedragen US treasury bonds opkoopt… Ik verwijs naar de hiernavolgende link van de webstek Zero Hedge, met de grafieken. Tijdens zijn bezoek aan België had OBAMA het over België als een zeer betrouwbare bondgenoot!!! Wat gebeurt er hier achter de schermen…In de media wordt dit doodgezwegen. Weet Di Rupo hier meer van…???
  Wat zijn de risico’s van deze US treasury bonds als de dollar in elkaar klapt als reserve-munt???Hebben we met één Dexia nog niet genoeg?? Of gaat het hier eens te meer om chantagepraktijken met corruptie- en zedendossiers waardoor België opgezadeld zit met treasury bonds van een emittent die virtueel failliet is.
  Vragen genoeg, nu nog de antwoorden.

  http://www.zerohedge.com/news/2014-05-15/russia-dumps-20-its-treasury-holdings-mystery-belgium-buyer-adds-another-whopping-40

 3. “Euromania” is ook te bekijken met Nederlandse ondertitels.
  Het moet evenwel gezegd worden dat de functie “vertaling ondertitels Afrikaans Nederlands” niet van erg hoge kwaliteit is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *