Moslimgeestelijke uit Sydney roept extremisten op om Geert Wilders te onthoofden

De in Sydney geboren Feiz Mohamed roept extremisten ertoe op om de Nederlandse anti-islam parlementariër Geert Wilders te onthoofden. “Dit is echt verschrikkelijk nieuws en een heel serieuze bedreiging, helaas”, zei de Nederlandse politicus.behaed

De Nederlandse parlementariër Wilders, die campagne voert om een einde te maken aan de moslimimmigratie, de bouw van nieuwe moskeeën en de koran te verbieden om zodoende een einde te maken aan de “islamisering” van Nederland, wordt sinds 2004 24 uur per dag bewaakt.

Moslims en vooral moslimgeestelijken lijken openlijk te spreken van het nemen van het leven van anderen. Wat als Australische politici of publieke figuren hetzelfde zouden zeggen over het onthoofden of vermoorden van islamitische figuren? Australië ontving de moslims in goed vertrouwen dat ze ziek en misselijk waren van Irak, Afghanistan en de extremisten en dat zij gedwongen werden te vluchten naar veiligheid, op zoek naar vrede in Australië. Maar als ze van Australië een ander Irak, Afghanistan, Midden-Oosten of Kasjmir willen maken, zouden ze teruggestuurd moeten worden naar waar ze vandaan kwamen. Het wordt tijd dat Australië zich uitspreekt en dat de regering eens heel goed gaat kijken naar haar nationale belangen en thema´s betreffende de nationale veiligheid op de agenda zet, voordat ze de controle verliest.

Dit is waarom Australië troepen stuurde naar Afghanistan en het Midden-Oosten om stabiliteit te brengen in de regio tegen duistere krachten en extremisten die bereid zijn om mensen te doden, iedereen, zelfs van hun eigen volk, in naam van Allah. Hoeveel serieuzer moeten we nationale veiligheid en nationaal belang in onze eigen achtertuin nog nemen?

Vrede, tolerantie en acceptatie werkt van twee kanten, niet alleen van Australische zijde. Het zou niemand toegestaan moeten zijn om zulke commentaren, bedreigingen en speeches te uiten zoals deze vanaf Australisch grondgebied. Tegen mensen die zulke commentaren leveren, dient te worden opgetreden in plaats van respect te hebben voor hun cultuur of geloof.

Bron:

http://www.theaustralianpost.com/australian-news/muslim-cleric-feiz-mohamed-calls-extremists-to-behead-dutch-mp-geert-wilders/

 

vertaald uit het Engels door E.J. Bron

 

image_pdfimage_print
Share

Reacties zijn gesloten.