Der Untergang

alles in de chacoche nespa Di Rupette

De Federale Overheidsdienst FINANCIËN, Thesaurie, deelt mede:
Eind februari 2010 bedroeg de federale staatsschuld
325.633.169.187,51 EUR

SCHULD OP 31.01.2013

FEDERALE STAAT
368 912 501 788,51 EUR

Op tijd van twee jaar is de schuld vermeerderd met
43.279.332.601 EURO
Voor de rest gaat alles opperbest volgens de marionet Steven Vanackere.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Der Untergang — 5 reacties

 1. De op digitale voorpagina van “De Tijd” tikt er een teller. Elke seconde flitsen er honderden euro’s bij.
  Vandaag, na 19 dagen in februari 2013, staat de teller van de Belgische staatsschuld al op 379.979.414.999

  Op 19 dagen is de Belgische staatsschuld dus gestegen met 8.067.913.211 hetzij meer dan acht miljard euro, wat neerkomt op een vermeerdering van bijna 17 miljard oude Belgische Franken PER DAG!

  Stradi berekende een gemiddelde verhoging van 1,79 miljard per maand gedurende de voorbije 2 jaar.
  In februari alleen al is het dus nu al 8,06 miljard, en de maand is nog niet voorbij. Het laatste derde moet nog komen. Als het zo doorgaat eindigt deze maand februari met een verhoging van 12 miljard euro, hetzij een verhoging van 484 miljard oude Belgische Franken aan schuld.

  Wie dit nog normaal vind mag zijn vinger opsteken!

  • En wat zou een van onze grote staatsmannen zinnig te zeggen hebben over die cijfers, je weet wel die van het einde van de tunnel die altijd maar in zicht kwam. Er was toen een tekort van rond de 100 miljard belgische frankskes, om te lachen niet.
   Wat nu gebeurt is de staat uitverkopen, de deurwaarder (andere landen) zal beslag leggen en een curator aanstellen (Barosso?).
   Dat is ook een manier om de eenheid in de EU te versnellen.
   Met dank aan het koningshuis en zijn vazallen onder leiding van gangster Di Rupo.Wat hebben ze die twee beloofd vanuit Europa als hier de voedselrellen losbarsten.

 2. Jammer dat zo weinig mensen dit weten, dat het zo weinig mensen echt kan schelen. We aanschouwen het drama dat onze kinderen tegemoet komt, we reageren heftig; maar dan zegt de jeugd een beetje meewarig en minnetjes “Waar houden jullie zich mee bezig? Met het opvolgen van de staatsschuld?” Ik vrees hoe langer hoe meer een naderend bloedbad, een crisis die vele malen groter is dan die van 2008. Heel het boeltje is op lucht gebouwd, alle schurken lopen los, en alle werkers zijn vogelvrij verklaard. Vlaanderen zal voor de zoveelste maal moeten bloeden, en ik vrees daarna te zwak zijn om nog te kunnen opstaan. Tot dan, met alles wat mij rest blijf ik mij verzetten. Ik ben een rebel, omdat het moet.
  Blijf dit cijfer aub op regelmatige basis bekend maken Stradi?!

 3. Spijtig genoeg dat hét VOLK niets aan die schijnheilige vertoning kan doen!!
  De kleine partijtjes / verliezers ( die mogen meespelen, niet zoals het VB.) vormen een kartel en we zijn weer vertrokken met onzen tepels aan de melkmachine, want zó worden wij door de beleidsmakers bekeken: stomme Vlamingen!! En op één vlak kennen ze ons beter dan wij onszelf: wij lijden onder kuddegeest, en het juk dat wij ons al zó lang met ons meezeulen, moet er af!!
  Wat baat het dat de kiezer z’n mening doorgeeft d.m.v. de kiesbrief, als daar uiteindelijk niet de minste waarde aan gehecht wordt?! De linksen kennen álle truukjes om toch aan de ‘maaltijd’ te mogen deelnemen, en de kiezer voelt zich bedrogen! Maar daar malen de meesten achteraf niet om, als ze maar op tijd en stond hun natje en droogje hebben, dan zijn ze content, en spijtig genoeg moeten wij die uitdrukking kleven op de rug van de vlamingen met een kleine k. Kartels zouden moeten uitgesloten worden, dit is irreëel! De federale regering – zolang die nog rechtop blijft – moet evenredig verdeeld worden, wat nu niet het geval is. Bijgevolg verkrijgen de franstaligen steeds de meerderheid als er gestemd moet worden!
  ZE hebben BHV gesplitst, de broekjes, en welk voordeel brengt dit voor de Vlamingen op?. Juist: niks niemendal.

 4. De gegevens voor 100% correct. Jammer maar helaas, het zootje is door de burgers daar geplaatst.
  De foto “niet van toepassing”, niet “die op de foto” zal er zo bijliggen maar wij als we “die op de foto” niet snel een HALT toeroepen.
  Het is al verschrikkelijk dat wij Vlamingen die franskiljonse rovers NIET KUNNEN AFSTRAFFEN, die mogen ONGESTRAFT hun vernietigingswerk over Vlaanderen verder zetten.Ondanks deze misdaad blijven, zelfs Vlamingen, zeggen dat wij hier in een DEMOCRATIE leven? Van welke planeet komen die?
  Hetzelfde gedachtegoed leeft er bij die EU beunhazen, ook die willen graag dat allochtonen hier gaan uitmaken wat wij moeten slikken, gelukkig zijn die beunhazen aan hun laatste stuiptrekkingen bezig want die bende onder leiding van de gevaarlijke schijnheilige Drievuldigheid loopt op haar laatste beentjes. Het instorten van dat gedrocht zal een fellere flits en inslag met zich meebrengen dan die van die meteoriet in Rusland maar als nadien alles netjes is opgeruimd zal Europa terug een welvarend werelddeel worden waarin landen ONDERLING afspraken maken zonder dictatuur.
  Uiteraard zal de rekening van de gemaakte kosten eerst voorgelegd worden aan die EU beunhazen een rekening die ze zullen betalen.
  Laten we massaal protest aantekenen zodat deze misdaad opgedoekt zo niet weigeren nog deel te nemen aan verkiezingen tot terug de DEMOCRATIE wordt gerespecteerd w.w.z. de gouden regel van 50+1 voor ELKE WET en ELKE WETSWEIZIGING.
  Dat achterlijke gedoe van die leeghoofden als ze de media opzoeken: “ik wil dit, ik wil dat” is verleden tijd, hetgeen wij, de burgers, willen is belangrijk én moet uitgevoerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *