Zei u islamophobie?

adolf barak housein

Voor zij die denken dat enkel hier in Europa de jihaaaaat in volle stilte georganiseerd wordt: Googel even “moslims bidden in de straten van Moskou”. Vraag je dan af waarom een man als Poetin, toch geen zacht gekookt eitje, dit toelaat; wat zijn toch de afspraken, de bedoelingen om zo een troep op scherp gestelde projectielen, die iedere vrijdagavond de wekelijkse brainwashing ondergaan en opgehitst worden om alles en iedereen te haten, te moorden, om symbolen van anders denkenden te vernietigen, ja waarom wordt dat daar en hier toegelaten. Wat staat in de verborgen agenda van zij die denken de macht te bezitten?


Je gaat geloven dat een bepaald percentage toegelaten wordt om als privaat leger te fungeren zoals in alle dictaturen; een legertje ploerten is altijd nuttig om eens grote kuis te doen als de democratische argumenten niet in hun kraam van pas komt. Er nadien een verhaaltje van de moslimbroederschap bijhalen die zich beledigd voelt gaat er nu ook al in als zoete koek. Wie heeft monsterprocessen gezien van de daders van de bomexplosies in Londen en Madrid? In dit apenland noemen ze het proces dutroux al het proces van de eeuw, goed voor al de mededaders die netjes uit de wind gezet zijn, de aandacht wordt dan van hen afgeleid. Ik dwaal af, hop naar Amerika want het percentage ploerten is hier al bereikt.
Daar is de chouchou van al wat links is in de wereld, de excuusneger Hussein Obama, bezig om Amerika te verkopen, wie nog dollars ergens zitten heeft koopt er best wat wapens en prikkeldraad mee, voedsel hamsteren is ook een goed idee. Overdreven zeg je? Oké, slaap maar verder.

Ooit al behoord van ISNA? MPAC? The Islamic Shura Council? MAS? ICNA?
Wie is Muzammil Siddiqi? Parvez Ahmed? Dalia Mogahed? Wie is Jamal Badawi?
Dat zijn Amerikanen of tijdelijk ingevoerde islamieten en Amerikaanse organisaties. Zo een beetje zoals het ACW hoor ik jullie wel onschuldig afvragen. Wel het gaat in die richting maar in vergelijking met Amerika is het ACW een zangkoor, die hebben ook een ander soort gelovigen.
De hierboven genoemde arabieren en hun organisaties wordt geen strobreed in de weg gelegd om te doen wat ze willen/moeten doen. Er zitten er ondertussen wel een paar in de jail maar dat is maar een beetje oorlogsschade. Onderwezen  vrouwen mogen in dit stadia ook van de partij zijn. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=295yefSev-U#!
Gebruik makend van de zeer soepele wetten in alle democratische landen, nestelen ze zich als een kanker in de respectievelijke maatschappijen. Doordat ze zich profileren als een godsdienst hebben ze in Amerika nog meer voordeel dan ergens anders, godsdienstige organisaties moeten immers geen belastingen betalen in het “land of hope and glory”.

One Flew Over the Cuckoo's Nest
De “Muslim Brotherhood” heeft daar een soortelijk memorandum voor Noord Amerika opgesteld, en nu niet lachen, ze noemen het de “civilization jihad against the West”.
Als je wil weten wat ons hier ook te wachten staat, lees dan rustig wat het memorandum zegt, je zult leren over de achtergrond van deze organisaties, hoe zij verbonden zijn met elkaar, wie de leiders zijn met hun prachtige CV, kortom wat hun verborgen plannen zijn.
Het is weliswaar in het Engels, maar goed leesbaar.
Ontmasker de moslimbroederschap in Amerika, de tamtam met de andere landen werkt ook uitstekend, wat via democratische weg gerealiseerd is in één land wordt ook in de andere landen in gang gezet.

http://www.brotherhoodunmasked.net/index-2.html

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *