De bende van Nijvel, bis

Na mijn bijdrage dd. 27 oktober 2013, een nieuwe aflevering n.a.v. de in vrijheidstelling van een “verdachte” (sic). Half mei 2014 werd met veel tamtam aangekondigd dat eindelijk een verdachte was aangehouden, en er dan ook een doorbraak was in dit al zovele jaren aanslepende dossier.
Men was de verdachte op het spoor gekomen via een “tip” van een fransman.
Na enige dagen van mysterieus gedoe bleek het dan om Jean Marie TINCK te gaan.
Zijn aanhouding werd verschillende malen bevestigd, maar uiteindelijk werd hij dan enkele dagen geleden vrijgelaten. Volgens zijn zeggen had hij alles verzonnen. De berg baarde hier zelfs de spreekwoordelijk muis niet. Men had immers te doen met een “fantast” die zich onder invloed van de “botermelk” wou interessant maken en zijn “ego” wat op blazen via zijn vermeende betrokkenheid bij de bende van Nijvel. Dus terug naar af!!


Wat in deze “ergerlijke klucht” belangrijk is, dat is dat de onthullingen van een “niet-nader-genoemde tipgever” zich juist voordeden voor de verkiezingen van 25 mei 2014.
Over de “tipgever” echter geen woord.!!  Intussen werd dan wel valse hoop gegeven aan de slachtoffers en hun familie.
“En passant” werd dan ook opnieuw het “extreem-rechtse” spoor in deze zaak opgerakeld, zoals ten andere ook al het geval was met de aanslag in het Joods museum in Brussel op 24.05.2014. (=de dag voor de verkiezingen!!). Met extreem-rechts bedoelt men ook alles wat Vlaamsgezind is.
Voelt men ze komen!! En dit alles juist voor de verkiezingen van 25 mei 2014. Toeval!!

Het is via dergelijke ergerlijke kluchten dat men zich naar de verjaring moet slepen, zodat eindelijk het deksel op de beerput kan “dichtgemetseld” worden.
Intussen kan men dan nog hier en daar wat graven en duiken, om de tijd te doden, en vooral zondebokken zoeken aan Vlaamse zijde, voor de sabotage van het onderzoek.

In feite zoekt men al die jaren achter wat “insiders” al lang weten. De daders zijn immers gekend, maar : “les têtes sont grosses”.. Het is ook hier dat men de “blokkering” in andere dossiers moet gaan zoeken, met o.a. ook in het Arco dossier.

Alles hangt immers met elkaar samen, en iedereen “chanteert” iedereen.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De bende van Nijvel, bis — 4 reacties

 1. Nogal dikwijls bij misdaden als ze niet weten wie het is , steken ze nogal dikwijls de schuld in de schoenen van extreem rechts en zo zijn de oernalisten tevreden

 2. Heel de “zaak” rond de bende is van begin af aan een politiek steekspel geweest dat op voorhand gemast was.

 3. Juist De Merode. Dat van dat bendelid was een wit konijn om de aandacht van de massa af te leiden. Maar gelukkig heeft de zwijgende morele meerderheid in Vlaanderen althans dit links fantasme niet meer geslikt.

  De smeerlapperij in de nieuwsdiensten van de linkse staatsmedia zou zwaar moeten gestraft worden wegens zware beroepsfout.

  Het meest schandalige zijn de vele hete hangijzers die over de verkiezingsdrempel getild werden. Voor dit schandaal zijn alleen verkozen politiekers verantwoordelijk.

  De morele meerderheid moet zich tot doel stellen om volgende keer links omver te werpen en met veel meer verontwaardiging te reageren op lasterlijke betichtingen en de afwezigheid rechtvaardigheid en billijkheid.
  De gangsters en oplichters onder de top-politiekers behoren achter tralies, hun burgerrechten moeten afgenomen worden en op hun vermogen moet beslag gelegd worden.
  Procedurefouten moeten herleid worden tot herstelbare en niet sanctioneerbare incidenten en de verjaring moet gestuit worden vanaf de eerste klacht of onderzoeksdaad. Nespa CD&V?

  De rechterzijde moet haar krachten bundelen tegen links in plaats van ze te laten versnipperen.

 4. Dat zijn nu eenmaal de gevolgen van “politiek” benoemde rechters, “voor wat hoort wat” & “wiens brood men eet diens woord men spreekt”.
  Tot overmaat vn ergernis wordt dit steeds erger, een mens met een geweten gaat nooit in de politiek enkel gewetenloze zakkenvullers en volksverraders zoeken er onderdak.
  Tuig zoekt onderdak in de vakbond de vakbond zoekt onderdak in de politiek, de politiek zoekt onderdak in de magistratuur, trek een lijn door alle punten en men bekomt een cirkel! Duidelijk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *