Only in Belgium

Terwijl het Luxemburgse drankorgel het verstond onmiddellijk na zijn applaus-verkiezing tot voorzitter van de opperste sovjet van de EUSSR de europese economie nog verder in de vernieling te rijden door het geld nog waardelozer te maken mits de schepping van een gigantische en nutteloze geldmassa valt men in eigen land van de ene stomme verbazing in de andere.

Om de stijging van de elektriciteitsfactuur te beperken wil Vande Lanotte dat Vlaanderen een ‘bad bank’ zou oprichten om de schuldenberg van de groen/rode zonne-energie te dragen. Let wel, U leest het goed, het gaat hier niet om een afsplitsing maar om een oprichting! Als U en ik zo iets zouden doen om onze schulden af te lossen eindigden we gegarandeerd achter slot en grendel wegens zware fraude en oplichting, in het beste geval in een gesloten instelling voor zeer zwaar psychisch gestoorden. Niet zo de professor. Hij bedoelt het serieus en zijn plan is zoals altijd zeer achtenswaardig volgens de socialisten.

De aftredende minister van Financiën K. Geens mag in het parlement komen uitleggen hoe de vork in de steel zat bij de miljardenboete die Mobama oplegde aan BNP-parisbas. Er zijn volgens de gratis bijlage bij het mondiaal magazine MO immers grenzen grenzen aan wat goed te praten valt. Zo wordt de weg bij de publieke opinie voor de groene boskikkers geplaveid om van hun oren te kunnen maken. De gratis bijlage schrijft heel terecht dat  hoe welbespraakt Geens ook is: “er zijn grenzen aan wat goed te praten is”. Maar wat doet de gratis bijlage? Die schrijft dat  “politieke akkoorden belangrijker zijn geworden dan rechtspraak”. De gratis bijlage gebruikt dus een indoctrinerende bevestiging in plaats van de voorwaardelijke wijs. De gratis bijlage gaat er dus mee akkoord dat de rechtsstaat afgeschaft werd zonder toestemming van de burgers! Dat valt dus wel weer goed te praten voor de gratis bijlage.

De Arco-zaak is inderdaad een schoolvoorbeeld van hoe een corrupte politieke kaste de eigen achterban kost wat kost wil paaien met overheidsgeld en dus diefstal wil plegen ten nadele van al wie niet tot hun achterban behoort. Maar zo formuleert de gratis bijlage bij MO het niet. Hier luidt het dat de achterban de particratie onder druk zet om gepaaid te worden. Of hoe de domme lezers van het linkse Roularta smurrie om de tuin geleid worden door een eenvoudige inversie.

Het zijn immers slechts een handvol zeer grote coöperatieve aandeelhouders en politieke “dons” in de arco-vehikels die nu willen dat het door henzelf veroorzaakte verlies zou worden afgewenteld op de belastingbetaler, en niet een “achterban” van 800.000 bezitters van één enkel coöperatief aandeel dat nooit veel waard is geweest en nu zelfs niets meer. Die gedupeerden zullen geen boterham meer eten indien deze massale oplichting zou doorgaan. Het zijn de varkens aan de kop die stinken en nu het door henzelf vergokt kapitaal terug willen door het te roven van de belastingbetalers. Voor een keer heeft de EUSSR 100% gelijk!

Samengevat de groene boskabouters gaan de tjeven kapittelen over een buitenlands item waar die laatsten niets kunnen aan doen, terwijl hun rode kompanen voorstellen om het verlies veroorzaakt door de klimaatfraude met groene energie af te wentelen op een op te richten “bad bank”, wat in feite ook een misdadig opzet is. Tegelijkertijd doen de tjeven rustig verder alsof er met de door hen gepleegde poging tot oplichting van de belastingbetalers niets verkeerds aan de hand is.

Only in Belgium…

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Only in Belgium — 2 reacties

  1. Ik blijf het herhalen tot iedereen het snapt, nl. Rottigheid begint altijd aan de kop, haal de kop weg dan blijft de rest nog eetbaar.
    Laten we de maffiozie uitschakelen, als eerste de gevaarlijkste maffiozie de politiekers en er komt automatisch terug welvaart, veiligheid en leefbaarheid.
    Het ambetantenaren leger wordt gehalveerd en die gaan uitvoeren wat WIJ willenen niet zoals momenteel dat wij uitvoeren wat zij willen.

  2. En je kan er je hoofd op verwedden dat die bende oplichters weer hun “zin” gaan krijgen. Waarom gaan we eigenlijk nog werken? om nog meer kemels van die maffiosi kl**tzakken te bekostigen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *