Brief aan alle Vlaamse ouders

Aan alle Vlaamse ouders die de multiculturaliteit liefhebben

Blanke ouders, stuur uw kindjes naar een turkenschool waar het lesniveau zó laag is dat uw kindjes niets bijleren. Laat uw lieve bengeltjes naast een Turk in de klas zitten, als ze dan thuiskomen spreken ze Nederlands met een Turks accent.

Lees verder >>>>

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Brief aan alle Vlaamse ouders — 1 reactie

 1. Het vernietigen van het onderwijs verstrekt aan de autochtonen is ook één der doelstellingen van de multiculturele maatschappij.
  Zoals men zegt :”wie de jeugd heeft, heeft de toekomst…” Nu het is deze toekomst van de autochtonen die men wil vernietigen, en bijgevolg begint men in het school met de jeugd. Hoe dommer, hoe decadenter, hoe agressiever deze jeugd wordt, hoe beter!!!
  Het gaat hier om een langzaam aftakelingsproces dat begonnen is met de mei 68’ers en dat nu in een stroomversnelling geraakt is door de massale immigratie. Dit aftakelingsproces gaat in de school dan ook gepaard met een massale indoctrinatie van de autochtonen (die verdraagzaam moeten zijn en hun plaats kennen) en ook van de allochtonen (die zich superieur en onaantastbaar moeten voelen).
  Hierbij spelen de media ook een doorslaggevende rol samen met een zootje pseudo-deskundigen en dito intellectuelen en artiesten, van allerlei pluimage, die allen één zaak gemeen hebben :”de haat tegen hun eigen volk, waarop dat ze dan ondertussen wel schurftig parasiteren”.
  (cfr. het motto : “Het hart links,maar de portefeuille echter veilig rechts, en links lullen maar rechts vullen”.
  Het resultaat van deze ondermijning in het onderwijs, is dan ook een verloren generatie, die niets bijbrengt aan de maatschappij, maar op de koop nog geld kost, en verantwoordelijk is voor een dagelijkse hoop ellende. (= een echte rotzooi jeugd!!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *