Een Boeing uit Amsterdam…

“Boeing uit Amsterdam met 295 inzittenden ‘neergeschoten’ in Oekraïne” zo las ik in mijn mailbox deze ochtend. Geen tulpen uit Amsterdam dus, en ook geen Boeing-Boeing.

Malaysia Flight  MAS17  july 17 2014Amper enkele uren nadat de dweil Van Rompuy met een zelfverzekerde grijns op zijn tronie verklaarde dat de sancties van zijn EUSSR de Russische economie al tot stilstand had gedwongen en nog verdere sancties ten opzichte van een aangrenzende wereldmacht in het vooruitzicht stelde zonder te verpinken was het -O wonder- plotseling prijs!
Bij zulke schandalige oorlogszuchtige taal die niets met vrede en stabiliteit maar alles met afpersing en imperialisme te maken heeft willen we even nageltjes in domme koppen slaan.

Het mag gesteld worden dat de kleffe dweil en zijn fascistische kompanen van de door niemand verkozen eussr-nomenclatuur daardoor minstens onrechtstreeks en moreel verantwoordelijk zijn voor de dood van zes à zeven van zijn landgenoten plus nog eens minstens 189 Nederlanders die allen op weg waren naar Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië ten noorden van Indonesië en ten zuiden van Thailand. Althans als de hypothese van het politiek correcte journaille zou kloppen.

Zijn domme arrogantie had de beurzen al wereldwijd verder in het rood geduwd want beleggers houden niet van geopolitieke spelletjes van schertsfiguren en pseudo-krachtpatsers. De langetermijnrente in België en de hele eurozone was al gedaald tot een historisch dieptepunt. De vliegtuigcrash in Oekraïne gaf de dalende beurstrend en de waarde van aandelen een extra opdonder.

Nu ff ernstig. gelooft U nu werkelijk de officiële versie als zou M.A. een goede beslissing hebben genomen als goede huisvader?  De koers van het door een ramp (want dat geven we grif toe) getroffen vliegtuig van “Malaysia Airlines” is hoogst merkwaardig!!!  Herinner U de koerswijziging boven Polen! Dit STINKT!MH-17-flight-pathsDat de socialistische vicepresident Joe Biden er als de kippen bij was om te zeggen dat het toestel van Malaysia Airlines neergeschoten is zet aan tot nadenken. ‘Dit was geen ongeluk, het toestel is neergehaald.’ verklaarde de voormalige dikke nek en vakbonds-délegé. Hoe kan Biden dit nù al weten? De vraag stellen is ze beantwoorden. Obama wil oorlog want anders krijgt zijn partij bij de nakende presidentsverkiezingen een afstraffing die ze misschien wel nooit te boven zal komen.
Geen wonder dat de Russische president Poetin met een beschuldigende vinger naar de regering in Kiev wijst. ‘Zonder twijfel is de staat verantwoordelijk op wiens grondgebied dit gebeurde’, zou hij verklaard hebben.

Nu is het zo dat Malaysia Airlines alles behalve een onbesproken reputatie heeft. In maart van dit jaar verdween al een Boeing van deze maatschappij tijdens een vlucht van Kuala Lumpur naar het noordoosten met bestemming Peking. Dit is een evidente reden om niet blindelings in een raketaanval te geloven. Toen werd er maanden gezocht in de tegenovergestelde richting als die waarin het vliegtuig vertrokken was.

Maleisië is een theocratie met de soennitische islam als staatsgodsdienst. Derhalve is het personeel allemaal moslim. Voldoende reden dus om aan kansberekening te gaan doen want 20 à 25 procent van het vliegend personeel is dus een godsdienstfanaticus -ik vind het woord fundamentalist een listig verkleinwoord- van het mohammedanisme wiens stoppen van de ene op de andere moment zonder verklaarbare reden kunnen doorslaan. We beweren niet dat het zo is, maar geef toe één kans op vier of op vijf; dat is niet niks. Zeker als men weet dat de passagiers allemaal kaffers (kafir) zijn!

Voor elke mohammedaan is elke niet-moslim, wat hij of zij ook mag zijn, een kaffer: een te minachten, kwaadaardige, walgelijke laagste levensvorm. Een kaffer mag vernederd, gehaat, tot slaaf gemaakt, belogen, bedrogen, gefolterd en gedood worden. Elke kaffer mag gedood worden. Tegen kaffers mag gecomplotteerd worden. Een kaffer mag geterroriseerd worden. Een moslim is niet de vriend van een kaffer. Een kaffer is vervloekt. Allemaal islamitische doctrine gewoon letterlijk te lezen in het onveranderlijke boek: de “heilige” koran. Het gezond verstand gebiedt dus om de diensten van deze maatschappij nooit ofte nimmer te gebruiken.

Maar toch betekent de afwijking van de normale vluchtroute boven centraal Polen (zie afbeelding)  niet dat er een kaping aan de gang was. Deze afwijking betekende wel dat de vlucht niet zoals gebruikelijk over de zee van Azov maar wel over Oost-Oekraïne zou gaan. Wat kreeg de piloot als laatste te horen van de luchtverkeersleiding in Kiev? Op het eerste zicht zou er inderdaad een veel zwaardere correctie hebben moeten gebeuren na de afwijking boven Polen want alleen zonder kon het toestel in de No-Fly zone boven Donetsk terecht komen.

Als het vliegtuig inderdaad zou neergeschoten zijn, wat alleen maar kan blijken uit de resultaten van een objectief uitgevoerd onderzoek, is het bovendien inderdaad perfect mogelijk dat het om een aanval met een Amerikaanse raket gaat, uitgevoerd door het regime in Kiev dat, het weze nog maar eens herhaald, aan de macht kwam door een staatsgreep en dus in feite volledig illegaal is. We beweren niet dat het zo is maar ook tijdens de gelukte staatsgreep die de Russisch gezinde president dwong zijn koffers te pakken was er al sprake van geheimzinnige gewapende huurlingen en oproerkraaiers wiens nationaliteit (buiten die van pinokkio Verhofstadt) nooit werd achterhaald bij gebrek aan onderzoek door de putschisten achteraf.

Daarbij komt nog dat dit regime in Kiev uiteraard ook zelf beschikt over Russische raketten, wat deze opzettelijke “false flag”- operatie nog veel waarschijnlijker en schandaliger maakt. Het verband dat de politiek correcte pers legt met de pro-Russische rebellen in het oosten van Oekraïne is zo doorzichtig als wat. Ook deze pers maakt zich schuldig aan het stoken van oorlog.

De enige min of meer objectieve en hoopgevende commentaar die ik kon lezen in de Vlaamse kranten vond ik in ‘De tijd’. Maar is dit geen wishfull thinking? Het nieuws over de crash bracht uiteraard meteen een spelletje zwartepieten op gang. Maar de ervaring leert dat het neerschieten van een passagiersvliegtuig nooit een positief kantelpunt kan zijn in een reeds lang kunstmatig opgestookt conflict. Cui bono? De zwarte doos zal hopelijk hier wel uitsluiting brengen.

Het getuigt dan ook van naïviteit om te denken dat het een positief teken zou zijn dat voor het eerst sinds het uitbreken van het conflict “de opstandelingen zich bereid verklaren tot een bestand” (sic). Dat is politiek correcte flauwekul. De opstandelingen zijn in feite geen opstandelingen maar aanhangers van door een putch afgezette regering. Dat is één.
En die Oost-Oekraïners willen alleen maar dat de vliegtuigcrash objectief kan worden onderzocht. Zij weten als geen ander dat niet zij het waren die een moordende raketaanval uitvoerden. Dat is twéé…
Zij konden het zich overigens niet veroorloven zonder de stilzwijgende toestemming en actieve medewerking van het Kremlin. De objectiviteit gebiedt de verantwoordelijkheid voor deze moorddadige aanslag (als die er een is, wat nog moet bewezen worden) alleen te zoeken is bij de Navo en de Eussr. Alle overige hypotheses falen.
Dat is drie.

Let op mijn woorden: vanaf nu gaat het zgn. echte of gefabriceerde resp. vervalste bewijzen regenen. Zelfs een bijna internet-analfabeet steekt zo’n geluidsopnames op een halve dag in elkaar met enkele goed opgeleide acteurs binnen geheime diensten. Als de machthebbers in Kiev dit binnen korte tijd konden klaarspelen is dit het duidelijkste bewijs dat ze zelf achter de massamoord zaten. Ex-secretarissen van de NATO weten dat verdomd goed.

De politiek correcte mening dat het de Russisch-gezinden in Oost-Oekraïne zijn die dit passagierstoestel hebben neergehaald zal als waarheid en heilige koe blijven gepropageerd worden en alle indicaties die wijzen op het tegendeel onder de mat geveegd, verzwegen of gecensureerd.

Onder Reagan of Bush (jr. en sr.) zou dit nooit gebeurd zijn. De wereldvrede is een speelbal van Mobama en zijn “democratische” (sic) partij. De fascistoïde onbekwame dictators in Brussel zijn alleen maar buikspreekpoppen van deze eerste moslim-president in de geschiedenis van de Verenigde Staten.

My Country, ‘Tis of Thee is niet meer America the Beautiful, dat staat vast. The Star-Spangled Banner is op aanstoken van een moslim besmeurd met bloedvlekken afkomstig van Nederlandssprekenden. Who cares? Wie geeft daarom?

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Een Boeing uit Amsterdam… — 3 reacties

  1. Pingback: Joe Biden, een socialistische misdadiger ? | Nageltjes

  2. Mijn grootvader was oorlogsvrijwilliger (vier jaar frontlijn) en zegde steeds: de grootste oorlogsstokers van allemaal zijn de …..Amerikanen. Ik voeg daaraan toe: en hun knechten van eussr!

  3. Jammer dat die bende vanRAMPuin niet in dat vliegtuig zaten en heel jammer dat het niet die hele EU troep was, nu zijn onschuldige mensen verongelukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *