Gaza en Brussalabath.

Oef, eindelijk! Ze hebben hebben de stok gevonden om de hond te slaan. Dankzij de oorlogszuchtige bende van Hamas hebben een reden gevonden om in Brussalabath keet te schoppen. Een meute van dat gebaarde apenvolk met hun kopdvodden apinnen kwamen hun haat jegens Israel tentoonstellen. Ondanks de meerdere waarschuwingen van instanties die het hersenloze volkje beter kennen en voorspelden dat een betoging door deze Hamas fanaten de verkeerde kant zou oplopen werd er door de P.S hufter burgemeester de andere kant opgekeken.

Volgens sommige poco bronnen was er geen betoging aanvraag door de vrede verspreiders aangevraagd en was er geen vuiltje aan de lucht. Dat de heer burgemeester van Brussalabath een oen is was reeds vroeger geweten, want zelfs manneke pis wist dat de geitenneukers en tapijtenkloppers de Gaza sage zou aangrijpen om nog eens lekker uit de bol te gaan. Met enkele duizenden trokken ze “ongevraagd” door de stad hun haat en moord gevoelens jegens het joodse volk luidkeels uitbrakend.

Opmerkelijk toch dat er ondanks de massa woestijn volk onvoldoende “orde handhavers” aanwezig waren. Een héél andere toestand in vergelijking met de aanvraag van het V.B. om in Brussel te congresseren. Die werd om veiligheid redenen ten strengste “verboten” en om zeker de zijn dat er toch maar geen V.B.er in de buurt zou komen stond er een peloton pandoeren in gevecht ornaat paraat om in te grijpen. Iedereen weet nu onderhand wel dat de Brusselse poco mesthoop leeft van de stemmen die ze moeten ronselen bij de “nieuwe Belgen” waartoe ook de Hamas en Fatah fans behoren.

Na het nodige gehuil en getier met de symbolische verbranding van de Amerikaanse en Israelische vlag dacht men dat de zandbakkers terug naar hun holen zouden gaan, maar dit was buiten de Mo’s gerekend die er op uit waren om vernielingen en hun gekend hooliganisme te ventileren. Misschien konden ze wel wat plunderen van die ongelovige honden. Auto’s moesten eraan geloven en winkelruiten werden “gestenigd”. Vreemd genoeg konden we op weinig beeldmaterieel rekenen waarin we de vredes apostelen hun werk konden aanschouwen.

Ik vermoed dan ook dat de censors van de OOOO en ook deze aan de Medialaan hun schaar kort bij de hand hielden. Het kan toch niet dat die sukkelaars in Gaza zo uitgebreid in beeld komen met hun zelf gezochte ellende en dat hun steun en toeverlaten in Brussalabath de boel kort en klein slaan. Dat valt niet te rijmen! Enfin,dankzij Gaza hebben de jonge moslimmekens hun spel en vertier weer eens gehad. Aangezien de Berders uit de stal van P.S.er Majeur (burgemeester) hun besneden lul vagen aan elk verbod op betogen mogen we nog van die Arabische haat uitspattingen verwachten. Allah kaka!…

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *