Helaba stelletjes racisten.

De rode haan van Gent, de burgervader Termont, heeft weer iets om te kraaien. De uitleg aan de oppositie zal zijn dat bij zijn Turks kiespubliek alles perfect gaat. Vooral de Gentse Turkse meisjes krijgen nergens zoveel kansen en een liefdevolle benadering.
Een klein probleempje stelt zich, De Turkse big brother is watching him. Wat lezen we?
Turkije ‘redt’ Turkse kinderen van christelijke en homoseksuele pleegouders.

Big brother is watching you

Heel belangrijk, als je thuis van de trap geflikkerd wordt door je ouders.

Luister eens stelletjes fanatiekelingen, pleegouders, dat zijn helden, punt. Mensen die belangeloos hun huis en hun leven openstellen voor beschadigde kinderen waarvan de ouders falen, daar zijn er te weinig van.
Maar daar denkt de Turkse regering anders over, die gaan een mensenrechtencommissie laten regelen dat Turkse kinderen in Turkse pleeggezinnen terecht komen.
Een Turkse mensenrechtencommissie. Dat is zo iets als een vegetarische vleeskeuring. En die gaan zomaar bepalen wat er met Turkse kinderen dient te gebeuren, in B, NL en D.
Kinderen waarvan de ouders ieder recht op ouderschap hebben verspeeld, wel die kinderen moeten in moslimgezinnen, punt. Weeral probleempje, moslimgezinnen melden zich niet als pleeggezin, de sociale spirit zit er nog niet ingebakken bij de moslims, ikke eerst en de rest kan stikken is de algemene tendens.
Dus is het beter volgens die Turkse commissie door je eigen ouders on-geassimileerd gesloopt te worden dan opvang te krijgen van een liefdevol maar niet moslim stel. Want de juiste culturele en religieuze achtergrond is belangrijker dan het belang van het kind. Daar heb je het weer, moslims doen niets verkeerd.
En wij maar pamperen en miljoenen investeren in integratie, assimilatie, enz., allerhande gemeentelijke sociale commissies zitten al vol met kopvodden en vreemde culturen, die er enkel op toezien dat eigen volk eerst en het meest kan graaien uit de sociale kassen. Het zijn ook zij die in dit geval Turkije verwittigen dat hun boelekes bij Kafirs terecht komen.
Als we blijven toelaten dat anderen ons de les komen spellen over materies waar zij eeuwen op achterstaan, is het dweilen met de kraan open.
Racist wordt echt een geuzennaam voor blanke Europeanen.
http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/4967