Mayday, mayday, S.O.S. ! Opnieuw een tjeef op justitie.

En, nee het is dus niet de degoutante smoel van Servaas Verherstraeten maar vele malen heimelijker en dus vele malen geniepiger en oneindig veel erger wat de gevolgen op termijn betreft.

De super-tjeef Geens heeft namelijk zonet in het zogenaamde “nieuws” van 20 uur op de 0000 verklaard niets te zullen wijzigen op vlak van justitie, omdat hij vindt dat hij “nederig” wil blijven !!! Beter behouden wat schots en scheef is….  in plaats van de rechtstaat terug een klein beetje vlot te trekken.

De “kracht van verandering” (herinner U!) in volle gang!!!! Wat (bijna) iedereen wou? Nougatbolle! Après nous le déluge! (Nà ons de zondvloed!)

Amper twee dagen na zijn eigen aansporing tot pure en je reinste misdaad wegens aanzetting en aansporing tot oplichting van alle belastingbetalers (wat ’n heus en volstrekt volkomen strafrechtelijk misdrijf is) middels bendevorming als verzwarende omstandigheid, meent deze juridisch geschoolde tjeef het een uitdaging te moeten vinden om niets te veranderen aan wat Di Rupo allemaal scheef en schots draaide in het gerechtelijk apparaat terwijl die Waal en SOS de laatste Vlaamse kloot van de rechtsstaat een ferme draai gaf  met vele simultane bloeduitstortingen (bij alle linkse proletariërs incluis) in het Rechtsgebied Brüssel tot gevolg!!!

Van de Noormannen, Dhengis Khan, Atilla de Hun, alle Moslims en de CD&V (alias SP&v àkkes!) verlos ons heer!! Vele toekomstige generaties Vlamingen worden hiermee verdoemd tot machteloosheid en fiscale slavernij. Ook tot dhimmitude en islamofilie “pour les besoins de la cause” overigens. Halo “God”, verdoem en vernietig alle tjeven, de muren van Jericho en Sodom en Gomorra indachtig!

Wat op het departement van justitie zal gepresteerd worden onder de tjeef  K. Geens zal ongetwijfeld “op zijn Zweeds” zijn: ronduit fascistische politiek correcte en dus je reinste nazistische naïeve ‘gutmenschen’- wetgeving produceren, die nergens op slaat behalve op de autochtone bevolking als willoos en weerloos slachtoffer van intimidatie, censuur, chantage en afpersing. De misdadigers zijn aan de macht op justitie! Herinner U dat!

Als puntje bij paaltje komt winnen deze racistische fascistische nazies élke juridische- desnoods decennia durende- veldslag. Justitie is (na een ingefluisterde ziekelijke coburg-idolatrie) hét geheim wapen om om het Vlaamse volk te knechten en te herleiden tot een volk van willoze en eerbiedig knielende slaven waarmee men ongestraft alles mag doen en kan doen.

Daar kan U op rekenen (en wij ook).

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Mayday, mayday, S.O.S. ! Opnieuw een tjeef op justitie. — 4 reacties

  • Zondag is er maar 1 gebeurtenis belangrijk, voorzittersverkiezing Vlaams Belang in de AED studio’s te Lint.

 1. Jean, inderdaad het is een mooi ding en ook veel te laat dat Gatz de subsidie aan cultuur en andere brol gaat terug draaien. Ik ben van oordeel ( wijlen Ray zou het met mij grondig oneens zijn ) als je naar de opera wil moet je daar voor betalen is een ticket zonder subsidies te duur? Jammer. Dan moet je maar meer betalen, en niet op kosten van de belastingbetaler naar de opera* gaan.
  * Dit telt eveneens voor andere culturele aangelegenheden.

 2. Dat moeten nogal krachtpatsers zijn? Eerst op financiën de boel in de soep draaien en een dag later op justitie hetzelfde gaan doen.
  Nu heeft hij niet veel werk want justitie is al een snertsoep vAn jewelste de meeste processen worden uitgevoerd door de toneelspelers op TV, daar vinden de debatten plaats recht voor de camera want de bankrekening staat voorop, het grootste tuig kan “zomaar” 10 mooipraters laten opdraven daar waar een eerlijke burger met hard werken en veel belasting betalen amper een mooiprater aan de slag krijgt. Nu zullen sommigen zeggen dat we toch pro deo mooipraters hebben! Ja maar door wie worden die betaald? Juist, door ons de hard werkende en veel belastingbetalende Vlamingen.
  Gatz gaat de subsidie aan toneelspelers en lawaaimakers afbouwen, prachtig, had al jaren geleden moeten gebeurd zijn maar de echte toneelspelers zitten nog steeds decadent te floreren op justitie een apparaat wat bij ons het schaamrood op de wangen brengt.
  Over krapuul van de hoogst richel ouwehoeren ze desnoods maanden, “ze zijn toch zo lief meneer, ze zijn gehersenspoeld door anderen meneer”, stop die waanzin en duw dat krapuul voor minstens 15 jaar achter grendels, neem ze de dubbele nationaliteit af en flikker ze het land uit, dat kan in een dag gewoon de belastingbetalers, de Vlamingen, de eerlijke burgers beschermen en ervoor zorgen dat wij ons terug veilig voelen in ONS land en please trap die parasieten overal buiten, stop de roofbouw op onze Vlaamse welvaart want wij hebben echt die wansmakelijke clubjes franskiljons, federale slaapzalen, coburgers en vooral die allochtonen NIET NODIG, in een klap zijn we dan ook verlost van Geens, het orakel van Brakel, het lawaai uit Berlare, de huichelaar uit Gent en nog van dat profitariaat verlost.
  De Vlamingen zullen de persoon die de navelstreng doorknipt zeer dankbaar zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *