Oikofobie of etnomasochisme – Zelfhaat of het eigen ras folteren

Ik kon niet nalaten dit artikel met de Nageltjeslezers te delen, want de kans is groot dat jullie het anders nooit te lezen zullen vinden.de denker kunst

Met het relaas hieronder wordt nog maar eens duidelijk en pijnlijk blootgelegd aan welke psychische ziekte al die linkse clubjes en goedmenschen lijden. Ertegen bestaat nog geen behandeling of medicijn. Het enige dat helpt is ontmaskering, informatie en kritisch denken.

Is het jullie trouwens ook al opgevallen dat tijdens televisiereportages en interviews altijd minstens één gekleurde allochtoon in beeld wordt gebracht en in de microfoon mag praten, ook al is het de enige tussen vele autochtone Vlaamse kindjes of volwassenen. Men gaat zelfs speciaal scholen en middens opzoeken waar die zeker aanwezig zullen zijn. De missie: de multicul als voldongen feit blijven promoten, tot we er aan doodgaan. En dat laatste zou nog deze eeuw gepland zijn en gebeuren.

Kunstenaar brengt sluimerend etnomasochisme aan het licht

Beeldend kunstenaar Nelle Boer uit Zwolle heeft met zijn nieuwe project de nodige beroering veroorzaakt onder de wereldburgers van de multiculturele tak. Als onderdeel van zijn project veranderde hij zijn identiteit en werd van de ene op de andere dag een mediamarokkaan. Hij kon de afgelopen zomer de opiniepagina’s van alle grote kranten halen en werd zelfs een veelgevraagde stem in het publieke debat. En dat als de Marokkaanse politicoloog Nizar Mourabit, een zelfbedacht personage. Hij hield met dit kunstproject de culturele bovenlaag een spiegel voor, wellicht onbedoeld, maar wat naar voren is gekomen is niet minder schokkend. Ongetwijfeld is wel geweten dat in de multiculturele samenleving Nederlanders en andere Europeanen tweederangs inwoners zijn, want dat is de alledaagse werkelijkheid. De kunstenaar erkent dit in een vraaggesprek met De Correspondent wanneer hij vertelt; ‘Het bleek een stuk gemakkelijker te zijn om gepubliceerd te worden als Marokkaan dan als mijzelf.’ De liefde voor de ander, of beter nog door de Franse schrijver Guillaume Faye zo kordaat geduid als etnomasochisme (afkeer van eigen etniciteit) is zo sterk aanwezig dat men kost wat kost tracht om andere volkeren op het schild te heffen. Men haalde deze fictieve Marokkaan dus constant naar voren, en men tracht dit te blijven doen: Afrikanen naar voren halen die wel geslaagd zijn, althans dan volgens de zienswijzen gekoppeld aan de multiculturele samenleving. Nelle Boer legt dit glashelder bloot en ziet daarbij door zijn project dat ondanks alle pogingen de hele samenleving spaak loopt. Nederlanders zien Marokkanen niet als Nederlanders en Marokkanen zien zichzelf niet als Nederlanders. Ondanks de jarenlange propaganda vanuit alle machtshoeken van de samenleving. Dat is een loeiharde conclusie, die in de huiskamers van de Mokumse intelligentsia als een mokerslag aan moet komen. Hier en daar krijgt Boer in zijn rol als Marokkaan ook met extreemlinkse websites te maken, want hij werd ook door hen regelmatig benaderd. En die websites blijken zich expliciet te specialiseren in het zwartmaken van mensen in de pers die wel kritisch durven schrijven over al wat fout gaat in de multiculturele samenleving. Dat dit al jarenlang uitloopt op bedreigingen en geweld blijkt toch zeker aan de linkerkant van het politieke spectrum geen reden te zijn om zich wat terughoudender op te stellen. Uit de zuinige woorden van de kunstenaar blijkt dat hij deze uitkomsten niet had verwacht. Dat maakt het misschien wel zo geslaagd, met een beknopte insteek en lege agenda erin zijn gegaan, niet wetende wat er zou gebeuren. Een uniek project dat pijnlijk blootlegt hoe de dominante ideologie van het multiculturalisme totaal mislukt is en met welke idiote kunstgrepen de bezittende klasse komt. Kunst met een grote K als je het mij vraagt én maatschappelijk uiterst relevant.
image_pdfimage_print
Share

Reacties

Oikofobie of etnomasochisme – Zelfhaat of het eigen ras folteren — 3 reacties

 1. Wellicht heeft Nageltjes reeds het bezoek gehad van een “vijandelijk” spion… want… toen Fikken, als 7e, zijn volledige goedkeuring gaf aan onze jarenlange vriend Antoine, zag hij dat er … ook een negatieve stem uitgebracht was voor dit artikel.
  Helaas, strontvliegen zijn niet altijd te vermijden op uitgestald gebak. 🙁

 2. Vandaag eens gekeken, even maar hoor, naar de zeverende dag waarin Tom Van Grieken in gesprek ging met de heimelijke ploertensmoel van een zekere Pauwels of zoiets.

  Prachtig van dhr Tom Van Grieken, niets fouts gezegd en met rechte rug de punten aanhalend waar veel Vlamingen van wakker liggen nl. de misdadige roofbouw op de Vlamingen door het profitariaat en verraad transfers genoemd en de massa import van gewelddadige barbaren.

  De eikel van de BRT bleef maar onderbreken en trachten zijn gelijk te verkopen, zielig, die eikel is nog gemener dan die de (v)adder en die was al vuil en laag.
  Echte BRT capriolen, heb maar snel de TV afgezet na het gesprek, niet waard er tijd aan te verknoeien.
  Na het gesprek zegt mijn echtgenote ‘die meneer Van Grieken krijgt ook mijn stem’.

 3. De Mokumse intelligentsia staan er in Holland nu inderdaad bij met de broek op de enkels en de billen bloot.

  De Mokumse intelligentsia dat zou men bij ons de geniën van de VRT noemen. Altijd koortsachtig op zoek om te pas en te onpas kost wat kost bruine kutmarrokaantjes of zwartjes voor de camera te sleuren. Vooral in kinder- en amusementsprogramma’s is het héél erg opvallend. Blijkbaar denken de rode fascisten op de Reyerslaan dat het geoorloofd is blanke kinderen te bedriegen en te indoctrineren.

  In het nieuws daarentegen wordt er over de volwassen criminele exemplaren steevast gesproken als over jongeren of Genoelseldenaars.
  Wat natuurlijk voor de Vlaamse jongeren een belediging is en voor de inwoners van Genoelselderen ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *