Reactie van Helga in de vitrine.

Klachten over de nieuwe Nageltjes!


Beste redactie, lieve lezertjes, halo maskes, we vonden elkaar vroeger op Angeltjes, uren heb ik geblet maar nu heb ik Nageltjes gevonden
Zeg redactie, sinds je gestart bent met de nieuwe Nageltjes zoek ik dagelijks vruchteloos naar de rubrieken die voor mij echt van belang zijn en die kunnen bijdragen tot een lang en gelukkig leven. U schijnt uw leven niet gebeterd te hebben, ik krijg echt wel koppijn van die politiek, ook de duizenden lezeresjes blijven op hun honger.
Waar blijven de gezondheidstips, de milieutips, de relatietips, de kooktips, de kuistips, de babytips, de dierentips.
Als ik tussen de regels van uw schrijfsels lees zijn er wel aanwijzingen en richtlijnen uit te halen die van nut kunnen zijn. Zo slim zijn jullie wel hé deugnietjes.
Wat zijn dan de verborgen tips van Nageltjes lieve lezertjes? Dames?
Wel, zo lees ik dat varkens onrein zijn, die vreet ik dus niet meer, das duidelijk.
Mijn hond die ik dagelijks met shampoo bewerk schijn ik ook niet “rein” te krijgen, die staat al in de rubriek huisdieren te koop.
Voor dat vervelend kuisen ben ik er ook uit, simpel; polygamie. Ik moet het nog opzoeken wat voor product dat is maar het kuist heel je kot ’t schijnt.
Er zijn veel tips over maagd blijven of niet maar het is heel verwarrend, je gaat als maagd sowieso naar de hemel want daar schijnt het te stikken van maagden, maar ja, dan moet je vroeg dood, en ’t is alleen voorbehouden voor vrouwen. Dus liever seks dan vroeg doodgaan dacht ik maar.
Mag ik van U de gezondste frequentie voor seks waarde red.?

72 maagden
Die maagden in de hemel blijven mij toch achtervolgen hoor, hoe zijn die maagden zo vlug aan hun einde gekomen, hoe komt het dat we nog met zoveel zijn als al die vrouwen geen kinderen gehad hebben? Raadsel. Enige uitleg waarde red.?
De milieutip vond ik ook. Voor de co2 uitstoot is er maar één vervoermiddel meer toegestaan lees ik tussen de regels en dat is het trotse “slagschip der woestijn” een cabrio.

 

Onze auto is al weg, geruild voor heel dure tapijten .de vooruitgang

De relatietips zijn al opgelost samen met de kuistips, polygamie is voor alles goed.
Voor de babytip is er maar één oplossing en dat is er gewoon veel krijgen las ik, heeft te maken met veel kindergeld, veel ouderschapsverlof en veel centen van overal, dus geen stress want werken dat is ook niet gezond, dus veel in verlof want dat is pas zeer gezond.
Waarom ons zo laten puzzelen waarde redactie om deze toch waardevolle tips te laten ontdekken, het zal waarschijnlijk zijn om ons ook geestelijk actief te houden zeker, stoute bengeltjes.
Helga

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *