De IS zoals IS is!

Ik ben dertig keer verkracht en het is nog niet eens tijd voor het middagmaal. Ik kan zelfs niet meer naar het toilet gaan.“: Getuigenis van een slachtoffer waar in volgend filmpje op YouTube “strijders” van de Islamitische Staat op Syrisch grondgebed luchtig over praten als over het kopen/verkopen van slavinnen. Vrouwen zijn koopwaar, zaken die kunnen verhandeld worden.

Hopelijk wordt het filmpje niet weg gecensureerd. Indien censuur kijk dan hier. Nu pas merken de media op wat in àlle islamitische staten (en dat zijn heel wat) dagelijkse kost is. De islamitische staat bestaat niet want het is niet eens een echte staat. Islamitische staten (meervoud) daarentegen zijn de echte werkelijkheid waar dit soort barbaarsheid wereldwijd en dagdagelijks schering en inslag is.

Intussen legde Zoubida Jellab van Ecolo op 17 oktober hier een klacht neer tegen T. Francken van de NVA omdat die in 2007 in een mail zou geschreven hebben dat homobashing in de hoofdstad “alles te maken heeft met het hoge aantal islamieten en kutmarokkaantjes“. Een onweerlegbare waarheid als een koe dus. Er werd intussen al een collectieve  klacht mee ondertekend door 4.044 “burgers”. Waaronder ongetwijfeld ook kandidaat-syriëstrijders uit la très grande Bruxelles en hun plaatselijke weerloze en willoze vaak polygame slavinnen mét stemrecht.

De IS is dus bij ons al minstens politiek actief. Wat een lef, wat een arrogantie! Waarom gaat Zoubida Jellab haar islamitische naastenliefde niet aanbieden in Syrië?!

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *